btw ne radi vise ono sa strelicama vec neka dva patcha unazad, sad se mora upisivati ono u java console :D
Printable View
btw ne radi vise ono sa strelicama vec neka dva patcha unazad, sad se mora upisivati ono u java console :D
Nisam dugo igrao i sad krenuo. First win of the day bonus i kupio Master Yi-a (Jeeeeej my first hero :) ). Sad cu ga isprobat :D
teemo <33333333333
kao sto je kvothe reko, hibridic je divan <3
:>
Sad sam ga baš igrao, bio sam iznimno pametan i koristan, LoL.
http://pix.sparky-s.ie/a8298.jpg
I to sam dvaput poginuo samo jer sam se ko budala zaletio i onda bi me stunnali/silencali i poginuo bih, ovo ostalo bih vrlo lako solirao dvoje-troje odjednom, Mord na midu je stvarno prejak :D
Kako se mozes hvaliti sa scoreom dok igras s mordeom. Lik je toliko imba da napocetku u odnosu na druge heroje kao da ima 5 lvl-a vise
EDIT: ova Ashe je bila tako jadna da to nije normalno, pogledajte samo creep score
Tristana + Anivia + Kazanjin = the best :P
Moram kupiti tog morda :pray:
Tristana ga razvaljuje!!! a u 95 % slucajeva ja sam Tristana :PP
problem je sto je mordekaiser prejak, a u vecini igara dobar dio ekipe su teske noobine, pa kad vec imas prednost lako se nafeedat. Zajebano je ako imas jake protivnike, onda treba znat iskoristit njegove prednosti :D. Znalo je bit partija di sam mordekaisera ubijao 1v1 uvijek, a znalo je bit kad je toliko overfeedan zbog kretena iz njegovo lanea (tipa score 15/0) gdje mu jednostavno nemogu konkurirati jer zaostajem za njim dosta :S
o cemu vi ? xD
ja ga s Tristanom razbijem u 5 sec ako nevjerujete probajte s Tristanom protiv njega
EnjoY! :pray:
Da, ali sto ako imas glupi team koji ne zna tankat, ne vrijedi ti nikakva tristana onda. Ja sam prije znao imati vise od 15 killova s tristom, ali u late game ne mozes nista ako te nitko ne tanka= Citat =:
Izvorno postao KICO123
Kata rulezz jucsher quadra kill, danas pentakill :P
Uzet cu si Garena sljedeceg :) predobar fighter
Ovdje sam bio na mid laneu protiv fidla, lik me uopće nije mogao ili nije znao harrasati(a morda je vrlo teško harrasati) te sam slobodno farmao, bilo je par gankova od strane WW-a ali samo bacim CotG i napunim si hp vrlo lako.Poslije ovoga imali smo još jedan meč, mi smo imali Morda, Ammumua, Udyra, Miss Fortune i Ashe.Oni su imali Teema, Gragasa, Tarica, Ezreala i Shena.Na početku je išlo malo lošije ali smo sredinu runde dominirali bez problema, samo gragas nije htio da umre a dobro su ga feedali.Pred kraj smo im imali jedan inhib i sve towere, tada smo krenuli na Barona, iako smo zgazili na gljivu odlučili su ga napasti, ja sam pazio da nas ne pokušaju ubiti, tada dolijeće Ezraelov ulti i ubija Barona, siluju nas u sljedećem team fightu i sruše sve.Nakon igre pogledam na gragasove statse, lvl 30, wins 1228 :I
@coldwolf
Ako uzmeš garena, NEMOJ STACKAT SUNFIRE CAPOVE
Jučer je u jednoj partiji bio takav, lik je do kraja igre imao 5 SC-ova i bootse, bio je više manje beskoristan za išta drugo osim za primanje štete, a ni to nije radio dobro jer su ga obično ignorirali da biju mene ili nešto mekše
ne pada mi na pamet.. to kasnije moze nastetit jedino squsherima koji ako su pametni nece bit blizu.= Citat =:
Izvorno postao Jopax
Garen kao tank za mene sucka, on nije tenk. DPS build ftw.
zanimljiv gejm si imao :D hehe, smrdljive gljive gadne :D
ja sam jucer jebao majku mordeu na midu sa TEEMOM
*proud
Pogledaj moj score na stranici 49. s Tank buildom. Možeš radit opasan dmg i s samo jednim ili dva Sunfire Capea, uz to što si gotovo NEUNIŠTIV i imaš suludi HP regen (s tank itemima). Mislim da je to puno važnije od bacanja golda na Infinity Edge i Last Whisper. Otkad sam probao ovaj najpoznatiji Tank build, nije mi više padalo napamet da uzimam dps iteme, vjeruj mi.= Citat =:
Izvorno postao Lord Coldwolf
mrzim kad dobijem noob team :killyou:
[quote=Duke of Earl]Pogledaj moj score na stranici 49. s Tank buildom. Možeš radit opasan dmg i s samo jednim ili dva Sunfire Capea, uz to što si gotovo NEUNIŠTIV i imaš suludi HP regen (s tank itemima). Mislim da je to puno važnije od bacanja golda na Infinity Edge i Last Whisper. Otkad sam probao ovaj najpoznatiji Tank build, nije mi više padalo napamet da uzimam dps iteme, vjeruj mi.[/quote:3oc87xzp]= Citat =:
Izvorno postao "Lord Coldwolf":3oc87xzp
On nije dobio atribut tanka od Riota, ali je on uvijek za mene bio tank i tako ce i ostati (osim ako ga ne izmjene u nekom od patcheva).
Ajde mi usporedite master yia i garena, a oboje bi trebali biti dps, wtf??!
zasto bi Garen bio Tank ?
nema niti 1 spell na tank niti basic atack ? omg :scared:
1. masivan hp= Citat =:
Izvorno postao KICO123
2. DAMACIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAA
3. penta kill
4. ?????
5. PROFIT
probao nidalee, zaljubio sam se :D
kupio ju odmah na svom accu. teska je za igrat mnogo, al naucit ce se nadam se ;D
Ne garen nije tank, kao tenk je jedan od najgorih. al je cvrst fighter, to da.
Daj probaj jednom odigrati s njim kao tankom= Citat =:
Izvorno postao Lord Coldwolf
Norther kaka je nidale ja sam vidio al nisam ju hti kupiti kupio sam bio akali ?
BTW garen je pre super ali samo kad fighter i na 3 vs 3
i ima samo 1 spell dobar judgment (treci) to vam je ono kad se vrti xD :fof:
Kako si mi ti Kićo zanimljiv lik.
Daj se zavrti jednom. To je najzanimljiviji spell ne najbolji :P= Citat =:
Izvorno postao KICO123
= Citat =:
Izvorno postao KICO123
= Citat =:
Izvorno postao KICO123
This is bullshit :pray: :rotfl: :rotfl: :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao m4dsk33lZ
Da, a Silence na 2.5 sekunde, ili skidanje preko soma HPa tenkovima su tu samo za ukras.= Citat =:
Izvorno postao KICO123
Vidis da je lik noob :toilet: