haha xD ma meni se najviše svidja pyro(lina) sa sotm(angham) refresher i codex(dagon). gg... onak samo joj mane fali... ali ako se to skupi moze se predat partija... sa tim izbaci barem 2 carrya ili najmasnijeg tanka...
Printable View
haha xD ma meni se najviše svidja pyro(lina) sa sotm(angham) refresher i codex(dagon). gg... onak samo joj mane fali... ali ako se to skupi moze se predat partija... sa tim izbaci barem 2 carrya ili najmasnijeg tanka...
haha, da ta lina pojede sve.
ali lina bez daggera nije lina ^^
sad sam se sjetio onog zvuka kad se blinkas u honu, jeben je! :)
daaaaa pyro
znam tu taktiku
u jednom gameu kad sam rokno 2x ulty zaredom, plus 2x codex
svi odma tipkaju OMG , ROFL itd..
al kad pocne baja pucat, nema stajanja
samo sta ja sa pyrom igram da ima jak damage
stavim onaj item sto pravi migus magic armor i par stvari za jak damage, ono za duplu stetu i lifesteal i onda masakr :D
sad sam proso ispit i idem si opet instalirat
lifesteal na pyroa...=)
jos kad ga slijedi quad kill! jer se igras sa behemothom i onda poslije SMACKDOWN jer to ja mogu napraviti te ubrzo zatim annhilitaion (tipfeleri included)= Citat =:
Izvorno postao Systematic Reverse
dada.
to je ta čar :D
btw SMACKDOWN? sta je to?
to je ono nesto sto je bilo samo na kupljenim accovima prije dok je hon bio u beti?
:rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
[quote=Systematic Reverse]dada.
to je ta čar :D
btw SMACKDOWN? sta je to?
to je ono nesto sto je bilo samo na kupljenim accovima prije dok je hon bio u beti?
:rotfl:[/quote:fo9cjkd9]= Citat =:
Izvorno postao "Lord Ragnarok":fo9cjkd9
da, imas posebnu opciju taunt koju bacis na nekog protivnika. ako ga ubijes unarednih 20sec pojavi se na sredini (malo gore) natpis SMACKDOWN i cuje se. preepic sound
random smackdowni sa youtuba. nisam bas pazio kakav video odabirem
jebeno :d
Se isplati platit za ovo il da ostanem na doti ?
a neznam, najbolje bi ti bilo da probas ako ikako mozes..
meni je dota bolja.
ali nezaostaje mi hon puno.
pogledaj te sig dolje :D fali mi jedne bootse ali nisam imao vremena ih skupiti :P
mogu mu ja poslat onaj friend invite kojim moze odigrat 10 no stats igara
to če mu samo zgadit igru.
e super, može i tako. Samo da ju instaliram tomorrow ujutro.= Citat =:
Izvorno postao hansi
Vjerojatno ću si kupiti ako mi se i malo svidi, zaluđen sam tim dota gameplayom i odlučio sam da će bi to biti jedan od hobija.
Kako ja vech vidim, bit će mi bed što u HoNu nema Drow, Lune, Line, ali opet ima tamo hrpa zanimljivih novih likova.
Neznam kako će dotu razvijati , koliko dugo jer čini mi se da im je ponestalo char modela koji još nisu iskorišteni.
ima i ima. drow nema no ona je imo bzvze heroj= Citat =:
Izvorno postao Lord Coldwolf
ima uz to dosta portova iz dota i dosta originalnih/mjesanih heroja.
Meni se sviđa kasnije drow dok ima rapidni attack speed , al istina, spellke i nisu nešto zanimljive posebno + 2 skilla su pasivni.
drowica je jeben heroj..
skoro je u svakom ozbiljnijem gejmu banana ili pickana.
moze solo, moze lejnat.
imba dmg, imba silence(!), imba slow.
SCOUT!!!!11oneone :)= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
+ zaboravih reci da traxa ima najbolji vision po noci.
dakle vidi malo vise od ostalih heroja.
nesjecam se jel to fixanoSu zadnjoj verziji, nesto mi je u glavi ali neda mi se gledat onaj ogromni changelog. :)
mah treba vidjeti lane, flint + scout... dobe ult i to je gg u laneu...
probao sam LoL al nikako mi se ni u jednom segmentu nije svidio, dota mi je u svemu bila draža (iako ju igram kojih mjesec dana)
Dat ću mu još jednu šansu na novom laptopu :D nek stoji, imam terabajt prostora.
najgori lane ikad= Citat =:
Izvorno postao KI KI
mr.pro
ne, al stvarno nemozes stavit scouta i flinta u lane :(
sve se moze. si za partiju veceras? jednostavni cisti 1v1 -ar
1v1 -ar bas i nema smisla. :)
iako ni -apshom nema smisla, dota je timska igra. :P
mozemo sada igrati?
jel mogu specatati sa accom iz bete slucajno?
xddd
mislim da mozes ono sto je vec bilo, sa beta accom napravit tamo nesto i igrat, nemam pojma sto je bilo
jok, nemres gledati.
al mogo bi neki random pub nabaciti. malo gaziti ljude
hansi-hellbringer, 23min ima mana supply. vgg. moram prestati igrati sa pcplay ljudima. jedini koji su prije dobro igrali su bili sys i paranoa (dotu) te ]KIA[ u etqw & fear combat. ovo ostalo je bilo za plakat. izgleda da je i ostalo tako.
a jos sam si i prije rekao da vise nikad necu igrati sa ljudima iz pcplay komune. ukurac i ja..