Daj koji je vama vrag? Pa lik se zajebava, kaj sad? Imam i ja rozu deku i brutalna mi je. Kaj onda kaj ima 25 godina? To znači da bi trebao ić tražit nekog za ženidbu i mislit o karijeri? Čovjeku je do zajebancije i to poštujem.
Printable View
Daj koji je vama vrag? Pa lik se zajebava, kaj sad? Imam i ja rozu deku i brutalna mi je. Kaj onda kaj ima 25 godina? To znači da bi trebao ić tražit nekog za ženidbu i mislit o karijeri? Čovjeku je do zajebancije i to poštujem.
amen to that.= Citat =:
Izvorno postao Lord Jambrek
Ja mislim da je.= Citat =:
Izvorno postao Doctor Freak
A sutra će htjet friški kukuruzni kruh...
Jebiga, šta, i ja sam djetinjast. Razlika je samo da to ne volim pokazivati u javnosti ili cyberspaceu.
xarabas, topless ili ništa =D
Xarabas di si? Sto im ne poklopis?
Radim,jebovas :-x
Ono,zaposlen covjek i te stvari...sad stigao s posla,cek malo......
Hm,kome da poklopim?
amd freaku,liku koji je najveci sumnjivac za alt ac poznatiji kao McGovno ili McShit(Pingvin i prozvana kompanija u njegovim postovima se sjecaju).
amd freaku,liku koji je stalkao Matildu Mother(Babicevu zenu,btw)i slao joj keyloggere na komp :pray: ,zvao je i svasta nesto.
Takvog covjeka da shvatim ozbiljno.Ne.I nije fazo da ga stavim na ignore ili tak nest,ovako je zanimljivije.
Zaboli me za njegove postove upucene meni i misljenje.Sto bi rekao Fabija - EOD :D
Xarabas hvala ti za ovo. Samo sad mogu doc i reci, amen to your post i da prekinite sa krepanjem jer cu micat postove. I da pustite vise xarabasa na miru, ako je odlucio imat i tirkizni pokrivac njegova stvar. Znam ja starije ljude od njega pa su gori od djece.
slažem se sa mcpingvinom i mislim da ovakve ljude treba maknut sa foruma.... daj bokte idi stavi te slike na teen385 ili negdje.... bokte nedo imaš 25 godina....= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
razumijem zajebanciju... ali ti se više i ne zajebavaš....
i nemoj svaki dan stavit jednu sliku... pričekaj mjesec dana pa ih natrpaj po 30 u jedan post tako da na svakoj stranici, svaki dan ne vidim tvoju sliku... taj jedan post od 30 slika ću pretrpjet i lagano preći preko njega....
= Citat =:
Izvorno postao Human m0nst3r
gori su od njega i djece ali nisu na ovakvim forumima.... zato tišina...
Koji si ti kurac ovdje pa da nekog usutkujes.
Ono,ne znas shvatiti zajebanciju ergo glup si
:roll: :(= Citat =:
Izvorno postao str33t6l0w
Slažeš se s mojom zajebancijom? :)= Citat =:
Izvorno postao str33t6l0w
Čovjek se zajebava... I ja planiram biti neozbiljan s 25 sa stvarima s kojima možeš biti. I ne samo s 25, nego i s 35, 55, 75 (ako doživim tolko, jel :)).
Gle Xar, ruku na srce ides malo u ekstreme. Sve je to okej, ali ZAR STVARNO mislis da ce netko od ljudi s kojima tu komuniciras promijeniti svoj stav i misljenje ako im ti nesto kazes? Cemu trud? Ne budi Don Kihot, ugledaj se na likove iz ALAN FORD-a.
Uci psihologiju, korisno je u svakodnevnom zivotu. Kad se ispraksiras jednostavno se manje angaziras oko stvari na koje tvoja pojava i reakcija u bilo kojem obliku nece utjecati na niti jedan drugi nacin osim uzalud potrosenog vremena i energije.
Zivot je pun nepisanih pravila, moras nauciti citati i ono cega nema da bi bio korak ispred... :wink:
da slažem se sa tvojom zajebancijom i ja mislim ozbiljno...= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
ja? ja sam netko tko je dosta dugo na ovom forumu, u koji sam uložio i previše vremena i tu sam od samih početaka bio sve i svašta na ovome forumu tako da sam ipak netko da tebi mogu reći da šutiš...= Citat =:
Izvorno postao xarabas
zajebancija??? zajebancija je neka druga stvar od ovoga što ti radiš... ti si jednostavno rečeno poremećen...
isusekriste kako si loš :(
Stret, daj, nisi drvenim plugom orao zemlju u koju će se posaditi drva kako bi naši preci prvi puta sami zapalili vatru i tako započeli tehnološku evoluciju pa da imaš takvo pravo :)
Otkrio si da ti je brat peder pa sad bitchaš po kvazi gejevima? :) Rađe bičaj po amd-u koji drugima govori kako su neozbiljni :)
Pingvin možeš samo da skačeš od mene u troskocima...zabo...mene kur...ko je neozbiljan a ko nije...al te gay uber men sexy bruno fotke nek stavlja na svoj plavi facebook ili na iskricu a ne na gaming forum.
Gwinova deca su u strahu....
Zanimljivo da se vracas u temu...A smeta ti tolko :D
Ako su na tatu nekak cisto sumnjam. Sokirana bi bio prikladniji izraz. Ne znam zasto tu svi tjeraju mak na konac. Opustite se malo i smirite tenzije. Ovo je postao lov na vjestice...= Citat =:
Umjesto da lovi kokice on se poslikava u gay pozama u krevetu...omg i trošenju vremena na debilanu...= Citat =:
Izvorno postao Paran0a
I jebem ja taj humor...da nekog bedaka gledam kak se naslikava doma...posudim si britansku komediju i smijem se....real life komedije mi nisu smijesne vec žalosne... :(
kolko god misli da je super ono kaj je napravil....tolko je prakticki ispal i glup...a kaj je najgora stvar nije jedini koji je to napravil na ovom forumu...ima ih još...al ak ih veseli nek ih veseli...mogu oni i radit klipove kak se igraju s pimpekima po cesti dok ljudi hodaju pokraj njih kaj se mene tice...ali budu za mene i dalje retard a ne smijesni...i imam pravo komentirati...jer je to moje mišljenje...a kome se ono ne sviđa nek lagano fofa...
A ja :D?= Citat =:
Tuzno je kad moras reci da je jos Jambrek najpametniji ovdje :(
xarabas , porastao si mi u očima :thumbs2: :friends:
svaka čast , meni su takve slike obrisali iz nekih glupih razloga^^
Ajde dajte, da je neka ženska stavila takve slike vikali bi JOŠ JOŠ...
xarabas, ju hev maj axe!!
Ček ti hoces rec da se tebi svidaju muškarci? a lol= Citat =:
Izvorno postao Wishmaster
Ali i dalje si na ovom topicu. Nema logike baš :)= Citat =:
rofl
[quote=McPingvin_v2.0]Ali i dalje si na ovom topicu. Nema logike baš :)[/quote:pqyy2dzv]= Citat =:
Izvorno postao "Doctor Freak":pqyy2dzv
Jesam,jer mi dode smajl na lice kad vidim kakvih gabora i bedaka ovdje ima.
s kim si takav si
Dizes si samopouzdanje? :D
Onda kad si tako pametan skoci sa zgrade ak ti i frend skoci.= Citat =:
Izvorno postao pimp
: ((((((((
debilu@ budem
sick@ xDD
nisi ti vidio moj gej foto sešn kojeg su obrisali korumpirani moderatori-mrzitelji gej populacije