Bičam po ljudima koji se nisu dostojni ni pozdravit kad prolaze pored tebe, no govore nekom psu koji prolazi ulicom "o bok, gdi si"... onak, wth.
Printable View
Bičam po ljudima koji se nisu dostojni ni pozdravit kad prolaze pored tebe, no govore nekom psu koji prolazi ulicom "o bok, gdi si"... onak, wth.
Također. Mrzim ih.= Citat =:
Izvorno postao Raz
Papci.= Citat =:
Izvorno postao Raz
Što se uopće družiš sa takvima?
Huh, ja? :)
Ma to neka susjeda bila, ali ipak prilično nekulturno od nje. Nije da se zamaram ili nešto, tek tako sam napisao :)
Onda je okej. :wink:
Pas je čovjekov najbolji prijatelj.
Čovjek je čovjeku vuk.
Riješi jednadžbu i imaš odgovor.
nisi napiso pun intended
Smeta ti što tebe pozdrave?= Citat =:
Izvorno postao The Jackal
pas=vuk?= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Čovjek je čovjeku vuk,a znamo da se pas razvio iz vuka,što nas dovodi do zaključkada se razvio iz čovjeka.
Pas ili vuk?
Ili da je dobro vrijeme za uložiti u pseće kolačiće... što ja znam, Wedran je enigmatičan kao i inače (da ne kažem da trola, jel'te). :)
Pas ima najbolju osobinu, a to je vjernost.
Ono što ljude muči je to što ne mogu biti dobri jedan s drugim. Prije ili kasnije zabiju nož jedan drugome u leđa.. Mada mogu biti i vrane. Jer, vrana vrani očiju ne kopa. Barem dok imaju koristi jedna od druge...
Volim ljudski rod.
Sam ja jedini tko je procitao da je Lassie najbolji prijatelj svakog covjeka?
ot:
Po dobroj vecini 'rvackih gostiju, uglavnom iz centralne-sjeverne Hrvatske, jer jednostavno ne postoji arogantnijih i narcisoidnijih ljudi od njih.
Period.
Totalno. Argument "Ja sam iz Zagreba.". :rotfl:
Nisi :))))))))))))= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer
Bicam po ultimativnoj zgodnoj brineti koja mi je uvalila najskuplji blokic u povijesti...samo 30kn :P Dobar "pogled" i jos neki detalji su bili gratis...srecom :)
= Citat =:
Izvorno postao Pseto
*Users is in a Hyperventilated State.*
Pseto ima gan i čeka u mračnim ulicama sa pajserom :(
Bičam po Mafiji. Igra koja je do 13-14te misije pure fun kasnije postane jednostavno... loša. =(
HRT-ov komentator Božo "Daddy" Sušec na svoj profinjen i suptilan način obilježava dan fair playa, nazivajući navijača koji je bacio bateriju na teren kretenom. Mogao je onda bar komentirati skandiranje "za dom spremni".
Štimac je nazvao kretenom, ako se ne varam. Božo je reko da je ''čudan''.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Štimac je kretenom poslije nazvao tipa iz publike sa zviždaljkom, ali bio je tamo i jedan komentar na onoga šta je bacio bateriju, i mislim da ga je to Sušec nazvao kretenom.
Što se desilo?
Nisam gledao utakmicu, jer više ni ne gledam nogomet.Ako je reprezentacija, gledam, osim ako nemam nešto bolje za riadit.Očito da sam imao.
Uglavnom, zašto čovjek koji baci bateriju na teren nebi bio debil?
Debil on je, u to nema sumnje, ali ne znam može li se komentator baš tako izražavati.
Uskraćivanje slobode govora ftw :)
Uglavnom, da netko onako siluje 5 ženski, muči 5 ljudi i ubije bebu, da sam na tko zna kojoj poziciji i poslu, ja bi mu rekao da je debil.
Svatko to ima pravo reći.Bio to komentator, predsjednik, običan građanin, životinja...
Debil je i gotovo.
Uspoređuješ višestruko silovanje, mučenje i ubojstvo sa bacanjem baterije na teren. :pray:
Iako, da, debil je.
Pa kad je kreten. Kaj mu je drugo mogel reči...
Najjače je bilo kad je na radiju neki komentator komentiral nakon kaj je netko promašil iz čiste prilike:
"Ostavi se dečko nogometa nije to za tebe"
Ova naša liga 16 je bila u pitanju...
Ali to je već offT...
Mogao ga je onda poslati u pičku materinu, to bi isto zaslužio.= Citat =:
Izvorno postao mirko l
Komentator mora pazit kako se izražava, a to nekim našim komentatorima ne ide. Sjećate se rukometnog prvenstva i suca Pedersena? "Eh, gospodine Pedersen, dobro su vam dali ime" - reče naš komentator (ne znam, možda je i Božo), zbog odluka koje je donio zakinuvši našu repku.