Kaj pratim? Voyager, House, Uvod u anatomiju, Kućanice, Mentalist. Prije sam i gledao Velemajstora, odnosno Sharka, James Woods je rulao.
Printable View
Kaj pratim? Voyager, House, Uvod u anatomiju, Kućanice, Mentalist. Prije sam i gledao Velemajstora, odnosno Sharka, James Woods je rulao.
Poceo gledati NCIS iz pocetka, malo su smjesne radnje, ni ni blizu kakva je u kasnijim sezonama, al iopet dobra je, odlicna, svi glavni likovi su tu, a jucer pogledao epizodu s MMORPG-om, preludo :) , uglavnom su fokusirani na teroriste, svi su teroristi, smjesno je viditi te odnoste izmedju agencija, te odnos prema "teroristima", stvarno su amerikanci cudni ljudi, a ostatak svijeta oce biti ko amerika, ufff, uglavnom da sam prvu epizdou prije pogleda vjerovatno niti jednu poslije nebi tak da mi je drago sto sam tek sad :) .
Wow, zadnja epizoda Castle-aSje bila predobra! Gleda tko?
pogledo jučer prvu epizodu prve sezone. Nakon šta sam maloljetnog susjeda potplatio s kutijom marlbora, strpljivo je očekujem.= Citat =:
Izvorno postao Neven <R>
Ne još, jel se bojim da se ne ukine. Tek dok dostigne četvrtu sezonu, počet ću gledati.= Citat =:
Izvorno postao Frky
Možda nije pravo mjesto za pitati, ali zna li iko gdje ima se nabaviti ovaj serijal o Titu što se prikazuje na HRT-u?
Tek su se prikazale dvi epizode. Tako da sumnjam..
Criminal Minds
Jel gleda tko?
Vjerojatno jedina u moru kriminalističkih serija koju gledam prvenstveno zbog zanimljivih slučajeva, jer u svakoj epizodi love nekog psihopata.
Ulazi mi u sam vrh kriminalističkih serija.
Današnja (jučerašnja) epizoda je bila hardcore. Kako je onaj kanibal/sotonist sve zajebo. :pray:
hehe, snimaj, ja ću taman pogledati ostatak druge epizode, sinoć sam zaspao na pola :D= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
:pray:= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
Pogledao 10. epizodu 6. sezone Lost-a. Na otok se vratio stari znanac, doduse ne svojevoljno. Bas me zanima hoce li on biti poveznica izmedu 2 paralelna svijeta.
Odgledao 10. Epizodu Spartacusa.
Ova nova epizoda South Parka mi je najdraza rofl, ona glazba dok skakucu po gradu owna:DD
Kako se samo toga sjete xD. Najjače kad Randy prži jaja u mikrovalnoj :rotfl: :pray:
Pogledao novu epizodu Fringe-a. Epizoda je tako-tako, al' barem se doznala poneka nova informacija.
Puno bolja od hrpe filler epizoda koje su ubacili= Citat =:
Izvorno postao Horny Devil
Kad uzmes da su tipovi u 2. sezonu ubacili neprikazanu epizodu iz 1. koja je bila ocajna i nije imala veze s nicime, onda i ova postane maestralna. :D
Pogledao novi SGU, ok je epizoda al i dalje nemam osjecaj da gledam Stargate : (
Ja još nisam ni prethodne dvije pogledao.
Kad usporedim to i Capricu, najrađe ne bih ni gledao dalje SGU.
Jedina svijetla točka SGU-a je Rush i eventualno Eli koji daje neku dozu humora.
Prva sezona The Officea(US verzija), premoćno, većinu epizoda sam vidio već ali nikada redoslijedom, urnebes u kojem se pola vremena facepalmam na idiotarije Michaelove :rotfl: :pray:
šteta pogledao zadnju epizodu doctor who-a tj. serija još ide, ali sada doktora glumi neki balavac.... usrali seriju
Gledam Mućke,trenutno sam na 4 sezoni,umro djed :cry: .
Ala! :shock: Brzo svi na http://www.southparkstudios.com/Spogledat najnoviju epizodu. Meni jedna od boljih IKAD! :pray:
Da! Randy je jedan od najjačih likova u seriji!
Kad je pjevao Bob Marley-a ja sam umra od smijeha! Prebolesna scena!
Skoro se uguših nakon te scene. :D
Pogledao 11. Epizodu Sparatacusa.Kako sam uzivo,kad im je Batiatus svima smjestio.Jos samo da dodju na red ona K***a od Plavuse i onaj Klinac.
Jedva cekam kraj i 12.
Novi South Park, napokon sprdnja na Facebook i Chat Roulette : ))
bafalo solđaaaaa!!!= Citat =:
Izvorno postao Frky
Ma prejaka scena, pišao sam od smijeha :D
Ova zadnja i nije baš nešto, al se da pogledat.
Pogledao novu epizodu Lost-a.
FFFFFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUU-