Uz Call of Duty 4 na veteran.
Kako me je to znalo iživcirat.
Printable View
Uz Call of Duty 4 na veteran.
Kako me je to znalo iživcirat.
Kamen spoticanja su mi uglavnom bio NFS Most wanted
NFS Underground...sjećam se, bila je to jedna od zadnjih utrka...Samo ću reći da sam utrku ponovio dovoljno puta te sam morao također promjenit i tipkovnicu...
Da nije to ona sa 7 krugova? ;)
e točno ta...Znam da je bila ta određena staza, vozile su se dvije utrke, jedna u jednom smjeru, a druga u suprotnom smjeru...Ova druga utrka u suprotnom smjeru je bila ubojita za moje živce...= Citat =:
Izvorno postao Flippy
uz oblivion......sve je bilo dobro dk mi nije nekaj počelo srati i kako bi ulazio u igru pojavljivalo bi mi se ono send error report!!!
do mi je jednom došlo na ku**c pa sam lupio tipkovnicom od ms-a po 22-inchnom lcd ekranu(KOJI JE NARAVNO BIO NOVI) nisam ga tolko jako lupio nego je pao iz stola i sok se prolio za njim... DOŠLO MI JE DA SE UBIJEM
= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Mislim da ta nema traffic pa je zato i sjebana. Nemreš gurnut protivnike u aute :(
Da, i kolko se sjećam i zavoji su bili dosta nezgodni, a protivnici su vozili savršeno...
= Citat =:
To je ta. Definitivno sam pizdio. Restart svaki put kad bi me neko stigao jer je odmah otišao u prednost od 9 sekundi :(
sjecam se te ja bas i nisam imala problema dva tri puta restart i toe to...
mislim nesmes se zivcirat neg sve ljepo gledat ko zajebanciju isve ce bit kul xD
Ak si tu utrku na koju ja mislim presla s 2-3 pokusaja, svaka ti čast...Ja sam jedno iz 70.-tog pokusaja, al to zato valjda kaj nisam onda jos imal tolko iskustva s tim tipom igara...Inače se ne živciram oko igri(tu i tam, nekad), al ta utrka mi je fakat krv popila i ostala u doživotnom sjećanju. Jos uvijek imam kutiju od te tipkovnice za uspomenu :P :P= Citat =:
Izvorno postao KaBaL0vA CuR!cA xd
Moj frend još uvijek ima save i nemre preć tu utrku ni da je Isus :rotfl:
pričaj mi...od frenda kaj su igrali taj Nfs i probali preć tu utrku, ja sam bio jedini...= Citat =:
Izvorno postao Flippy
Isto tako i kod mene. :(
AI je predobar bio :(
Pizdim uvijek kad igram PES, bilo koji dio :-x :twisted:
nfs je bila jedna os prvih igra koje sam igrala tak da mi je islo bez problema al sam se u carbonu namucila ko stoka i dosla do 80 posto predene igre i ond su mi pali windowsi wiiiiii kako kul= Citat =:
Da, imao je Carbon zeznute utrke itekak. Posebice vožnje protiv bossov-a na planinskom spustu jer su oni ulazili u zavoje nemogućim brzinama sto me znalo lijepo iziritirati. Posebice zadnji glavni...al sam ipak uspio prijeći igru...= Citat =:
Izvorno postao KaBaL0vA CuR!cA xd
da to mi je bilo najbolje to kaj oni ulete u zavoj 300 na sat i sve ljepo produ bas onak ljepo uklizu a ja cim malo pustim gas ode sve u krc jer me debil prstige i odma dobije 10 sek prednosti
to mi je uvjek bilo fascinirajuce kako oni mogu tako savrseno vozit 300 na sat a opet u nis se ne zabit ko da stalno imaju nitro
to ti je surova realnost igre :wink: Btw, sjećam se da je zadnjeg bilo gotovo ne moguće dobit jer je njegov audi nenormalno jako ubrzavao pa sam ga sredio tako da sam se zaletio u njega na zavoju te ga izbacio s ceste...
hm da sjecam se te utrke pokusalavala sam stoput i ond sam poludila razbila burazu i mis i sve i otisla jest.
i ond kad sam se najela xD dosla sam opet prec utrku al ovaj put se nisam zivcirala
i briem da sam ga na slican nacin sredila
al najbolje mi je to kolko god ti vodio ispred njega samo malo popustis gas i odma je on ispred tebe
a ja jos imala ono neko sranje kaj mu treba 500 god da dode do neke normalne brzine al je bilo dobro u zavojima
Ja sam vozio do kraja pojacanog Porsche-a Carrera GT. Mislim da je to najjači i najskuplji auto na igri...I opet, audi od glavnoga je opet bio nekako jači, sto mi nije nikako jasno kako jer je po meni taj Porsche puno jači i bolji auto. Kao sto rekoh, realnost igre je neupitna... :roll:
ma gle imo ti bilo kakav auto da bossovima daju ficeka opet bi bili brzi od tebe toe tuzno :cry:
ne mora biti...Na most wantedu sam sa s carrerom rasturio onog lika koji je bil blacklist#1 i pelal mojeg BMW-a...Hoću reći da taj Carbon je po meni najgori NFS do sada tj. neuspjesna kopija undergrounda i MW-a i sa nerealno glupim i teskim bossovima...
eo sada razbijam tipkovnicu na super mariju
nema sanse da se predje level
uhuhu,i mene je mario frustrirao,do razine udaranja tipkovnicom po monitoru...jako teška igra...= Citat =:
Izvorno postao majstoro
Ja evo igram opet PES i pizdim ko zmaj :-x
treba znat :D
Joj šteta što ne možemo zaigrati udvoje preko neta pa da vidimo http://hellhoundsforum.freeforums.or...?icon=hihi.gif= Citat =:
Izvorno postao Death By Sexy
Inače pizdim kad igram s bratom, jer igramo svaki dan po 5 sati ko budale. Kompa na 6 zvjezdica ladno napunim 3:0 sa Moldavijom protiv Brazila http://hellhoundsforum.freeforums.or...?icon=hihi.gif
mož :D
ak će bit pcplay arena i ak će bit pesa dođi pa da isprobamo :friends:
Deal :D :thumbs2:= Citat =:
Izvorno postao Death By Sexy