onda, jel mi treba neki hardver za guitar rig ili samo bass i prikljucak
Printable View
onda, jel mi treba neki hardver za guitar rig ili samo bass i prikljucak
bass i kabel= Citat =:
Izvorno postao Kron
Ovak...zanima me koja je cijena fenderovog squiera i gdje ga u zg ima za kupit?
isto tako me zanima cijena fenderovog stagga (mislim da sam tocno napisao :D) i gdje njega ima za kupit?
cijene su ti oko 1700kn, a rađe uzmi squiera :)
music shop u vlaškoj je dobar dućan :)
da i mislio sam squiera...ali sam od frenda cuo da squier ima los raspored polja...nepravilan raspored polja...zna netko nes o tom?
@Pingvin
Mislis mozda na "veliku glazbu" :D ? ak kuzis sto hocu rec...
nema pojma o čem se radi :)
= Citat =:
Izvorno postao Dreadlock
itko?
ne znam kako raspored polja može biti loš tj. nepravilan :)
neznam,nes u tom stilu...i zato kao zvuci lose jer se *zeznes* kod nastimavanja....= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
Pa, polja gitare su tako razmjestena da pomak 1 polja daje razliku od pola tona. Sad, ako bi taj razmak bio nepravilan, recimo na 5. polju, to bi zeznulo i 6,7,8, itd. polje no stvarno sumnjam da bi to bila karakteristika jednog Squiera.
Mislim da je ipak istrosenost zica u pitanju. Tako da nakon nekog vremena nastimas praznu zicu, a kad odsviras ton na 12 polju (koji bi zapravo trebao biti ton prazne zice + oktava) dobijes razliku uglavnom manju od pola tona ali ipak primjetnu. Ta razlika je takodjer primjetna i na susjednim pragovima no ovisi o istrosenosti zice. Mora da je takav slucaj i sa frendom bio, a on je to shvatio kao Squierovu gresku.
Ovako...zanima me koji sve akordi idu uz akord G...
Dakle,ako mi pjesma pocne sa G koji akordi idu uz njega?
O kakvom je tipu glazbe rijec?
Inace: Chord Progression
ja imam squiera, nikad nisam s njim imo problema.. jedino što bih mijenjo su magneti, ali inače je sve oke za takvu cijenu (2400kn - squier standard stratocaster)= Citat =:
Izvorno postao Dreadlock
uz tvoje FL skillove i Burekovo programiranje,na konju ste :wink:= Citat =:
Izvorno postao DrunkyDuck
= Citat =:
hmm nije loše stvarno zanimljivo.Mogo bi ja nešto probat napravit u midiju za igru ako dobim dopuštenje :roll:
Iz tvojih usta u Blizzardove usi. :)= Citat =:
Izvorno postao Hanzaplast
Meh, kako ime kaze, samo draft, nema melodije, produkcija jos skoro nikakva, no stizem tamo...= Citat =:
Izvorno postao beba nema zvečku
Veliki sam fan MIDI glazbe, slobodno posalji nesto, uopce ne mora biti vezano uz igru. Nek' ova tema malo zivne.
evo tu je link za myspace
http://www.myspace.com/brownwaves
eto tak radim stvari u guitarpro-u pa exportam u midi i onda konvertam u mp3.
E da da vas ne zbuni
prvi takt dojde negde do pol pa se onda ponovi od početka,ne znam zakej je tak :(
cekaj DrunkyDuck,kaj to je fakat midi? ne kuzim,ne zvuci mi tak :/
pa imas razlicitih programa za obradit midi.Ja imam neki koji midiju daje zvuk ko iz starih nintendojevih igrica 8)
:D Ne, hehe, rekao sam da volim MIDI, a ne da je ovo sto sam postao MIDI.= Citat =:
Izvorno postao Hanzaplast
@beba nema zvečku: Imas onaj novi Guitar Pro (petica) sa realnijim gitarama i bubnjevima.
no shit :yuck:
hehe samo kaj mi se ne svida petica i neću u njoj delat.ovak lepo radim s midijem i sretan sam :thumbs2:
ma ja radim u petici,al si uvjek stavim na midi.u petici mi jedino valja jazz guitar,dok bubnjevi zvuce ko da neko po kanti za smece lupa= Citat =:
Izvorno postao beba nema zvečku
heh da, bubnjevi u RSE-u saksaju.Jedina dobra stvar s RSE-om je ta da zvuk od gitare(overdriven and disto) nemre trajat u beskonačnost,kaj se događa dok koristiš midi,
zgodno, ima potencijala.= Citat =:
inače VGG za starcraft terran temu.
Cherry Gibson SG
kolko dode u hrvatskoj i gdje ga ima za kupit...probo sam gugl koristit al svi narucuju iz SAD-a...
sviram klasičnu giratu 7. gorina (1. srednje)
tamburu sam svirao 4.5 godine
el. sviram rekreativno...
moja naveča instrumentalna želja:BANJO
Oke, ajmo malo oživit temu,... Koliko često mjenjate žice na gitari/basu i koliko često čistite instrumente (mislim na gitaru-fretboard i to)
nakon 2 godine sam prvi put žice promenil i ne čistim ništ na gitari 8)
kad potamne :)
fretboard čistim prilikom promjene žica... a ovak prođem s krpom tu i tamo