pa da fury sa titans gripom ^^
@xarabas http://www.woodsmithstore.co.uk/uploads ... %20Axe.jpg
sjekira sa prigušivačem :P
@ Deadwalker naravno, nemože žena da napravi dobru igru ^^
Printable View
pa da fury sa titans gripom ^^
@xarabas http://www.woodsmithstore.co.uk/uploads ... %20Axe.jpg
sjekira sa prigušivačem :P
@ Deadwalker naravno, nemože žena da napravi dobru igru ^^
Vidi jeboga stvarno ima :rotfl:
Samo što je Amy Hennig napisala jednu od najboljih priča za igru ikada i to za čitav serijal; Legacy of Kain. :)= Citat =:
Izvorno postao flander
da samo što napisati i napraviti nije isto ^^
Sexist bastards!
kad ce ovo na pc
U ožujku. Ja isto željno iščekujem.
ja jedinicu nakon 2 pokretanja nisam imao vise zelju uaplit (cca 3 sata igre)...
tako dobra ideja, a tako monotona...
dvica ce valjd bit bolja...
True, true. Kažu recenzije da je dvojka ispravila sve probleme jedinice.= Citat =:
Izvorno postao Karlo_from_Bjelovar
Nije mi samo jasno zašto se tako dugo čeka PC verzija. Nervira me ta politika Ubisofta sa konzolaskim naslovima
jedinicu sam krenio prelazit jedno 3-4 puta i svaki put se onako dobro nabijo :D
ni jednom nisam presao vise od pola igre :(
evo sad mi se opet igra :D
ja sam se natjerao da prođem, bila mi je zanimljiva igra zato što povijest mi je omiljena tema, dvica se čeka ko žedan vode :D
Cini se da takvu politiku sve cesce provode i ostali. Prvo dolazi igra za konzole, a PC mora cekati po vise mjeseci nakon izlaska igre i jos se moras nadati da neces dobiti los port.= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Cini mi se da je parkour jedini veliki plus u ovoj igri koji ju izvlaci. Zao mi je sto u dvojci nisu ispravili najvece minuse - borbu i linearne misije. Ali ima dovoljno noviteta da se moze opet zaigrati. :D
Potpis danas instalirao jedinicu..igro malo ali mi dosadilo..nekako sta ja znam...= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Ajd mi navedi barem 3 igre koje to rade, a da nisu ninja blade ili assasins creed 2.= Citat =:
Izvorno postao Mirogamemasta
Upravo završio jedinicu. Kraj je jednostavno grozan :(
Potpuno nedorečen, kao da su ga škarama odsjekli.
= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Pa zato i je riječ o trilogiji :?
Ma svejedno, ali baš djeluje kao da su ti na vrhuncu završetka priče presjekli igru i ubacili creditse. Eto, točno tako. Trilogija je trilogija, ali to ne znači da svaki nastavak ne mora imati smislen i zaokružen kraj.
= Citat =:
Izvorno postao Captain Jack Sparrow
Ovako... Gta IV mi je prvi na pameti, morali smo puno dulje cekati od konzolasa + ekskluziva koju mozda necemo nikad ni dobiti (LC Stories).
Tu sam malo faijlao jer ne mogu se sjetiti ni jedne igre vise koju smo morali dulje cekati.
Ali za los port imam pravo.
I jos jedna stvar. Dok konzole dobivaju vecinu nasih igara mi neke njihove nikad necemo vidjeti (GrandTurismo, Bayonetta, Dantes Inferno, Uncharted 2)
Lako za neke manje naslove, ali da bar ove bolje stave onda na sve 3 platforme.
...tekken?
Tekken nije ni došo na pc.
Ako prićaš o ekskluzivama za ps3 i xbox 360 onda ih ima 100+
= Citat =:
Dok konzole dobivaju vecinu nasih igara mi neke njihove nikad necemo vidjeti (GrandTurismo, Bayonetta, Dantes Inferno, Uncharted 2)
Da Gran Turismo 5 izađe za PC, mislim da bi ga istog časa kupio, original, bez razmišljanja.
Jedini je problem što neće. Najvie zato što Sony to nebi dopustio pošto im je GT jedna od franšiza zbog koje se kupuju njihove knzole.
Lllolololol hahaaha
Jedina franšiza? Koji lik :pray:
Killzone, Uncharted, God of war, final fantasy, gran turismo, resistance, ratchet and clank i još puuuuno ekskluziva i franšiza
ne jedina :roll:= Citat =:
EDIT-ao je...
Samo u zadnjih dvije godine.= Citat =:
Izvorno postao Mirogamemasta
Mirror's Edge, Resident Evil 5, Mass Effect, Gears of War, Devil May Cry 4, Street Fighter 4, Burnout Paradise, Assassins Creed, Dirt 2, Guitar Hero 3...
Da sam ja EDITao nakon što si ti to postao onda bi se ispod mog posta vidila poruka "Edited by ScorpiuS..."= Citat =:
Ako u kratkom roku nakon što postaš; kada editaš neće ništa pisati.