lol na kraju sam super prosao ..:)
runo me dervis i to free :rotfl:
taman mi je dovoljno love ostalo da si kupim oklop.. :D
Printable View
lol na kraju sam super prosao ..:)
runo me dervis i to free :rotfl:
taman mi je dovoljno love ostalo da si kupim oklop.. :D
s prvim characterom sam tražio runnera i dok su svi tražili oko 2k naletila slovenka neka i zašprintala mukte.
Sa drugim characterom sam tražio runnera i dok su svi tražili oko 2k naletio neki lik koji je šprintao frenda dole, a ja se prikrpao...
Oba puta prošo mukte hehe... može se nać bez problema
vi ste i dobro prosli jos prije nekih god. dana naplacivali su 4k a ja sam isao tamo sa 5 likova isao :| pa ti racunaj xD :D= Citat =:
Izvorno postao Aerial_51
nego sad planiram otic sa jos ova 3 lika do tamo pa sta bude ako vi kazete da je 2k onda nije problem =)
Što će ti toliko likova tamo?... Igraš sa svima njima paralelno? :o
eo, buduci da sam i ja noob za gw, ^^ , iam pitanje jedno...
budući da uskoro planiram format diska itd (reinstall windowsa) dali ja na neki nacin mogu prenesti "one" silne updateove sto skida kada ude u igru+kada idem u neko mjesto?
imash onaj file gw.dat= Citat =:
Izvorno postao Karlo_from_Bjelovar
samo njega sacuvaj/prevaci i gg
ok, ty... :wink:
sto znaci imba i fotm?
imba - http://gw.gamewikis.org/wiki/Imba= Citat =:
Izvorno postao Kron
fotm - http://gw.gamewikis.org/wiki/FOTM
imba - imbalanced,znači treba nerfat,ili često korišten termin za uber igrače (poput mene) :D
fotm-flava of the month,nisam ziher al to možeš poistovjetit sa brzim širenjem spiritwaya u HA-u
edit:ovaj je bil brži :cry:
thx vm
spiritway, to je bio spirit spamming?
svi -way su ti team biuldovi koji se najcesce koriste u HA= Citat =:
Izvorno postao Kron
znam to, samo pitam jel to ono kad su factionsi izasli pa su svi samo spirite spammali?
cuj kod tog team builda se samo stvore odredjeni spiriti i ceka se da netko pridje= Citat =:
Izvorno postao Kron
cim netko pridje ne pomaze mu nista, spike takav da si mrtav u sekundi
imo iskustva, dosli mi u HA (prvi guild fajt u HA) i ono spiritway...i mi cekamo a oni niti da trepnu, a kamoli da se pomaknu. i ja tako kao warrior (fajter u dusi) dopizdi mi da cekam, ocu da koljem. kazem prot monku da me izprota , ja dignem endure pain i zalet. ono healta je bilo preko 1000. kad ono cim sam dosao u spirit range, takav gadan spike, 0.001 milisekunda sam bio ziv.
Endure Pain in HA, nego koliko ti ono igraš GW?= Citat =:
Izvorno postao tmarosi
A odakle ti bogati da je spiritway spike build, on nije ni spikea vidio, spiritway se oslanjao na rituale iz Beast Mastery i Wilderness Survival da bi usporio igru i onesposobio određene buildove, RaO Thumperi bi stavljali pressure na monkove, traperi bi branili healere i dodavali pressure, dok bi N/Rt healeri uz pomoći energije koji bi dobivali kada bi spirit umro sve ih održavali živima.
Ovo o čemu ti pričaš je vjerovatno bio Ritualist spike, no čak i on u svojim najboljim danima nebi mogao ubiti nekoga ako su monkovi znali da se na koga se točno sprema spike.
= Citat =:
Izvorno postao ssalG
malo da si bolje procitao "prviSguild fajt u HA" , znaci prvi put u HA (inace uopce ne igram PvP) i da, my mistake, ritualist spike je bio u pitanju, sorry once again. i da, kao sto ti kazes "ako su monkovi znali.." nisu. meni je jednostavno pukao film cekanja, jer sam znao da nam se pishe loshe, pa sam se zaletio da posnemo s umiranjem i da mogu sto prije otici u PvE. mrzim Ha zbog svih tih team buildova (-way).
U vrijeme kada se Rit spike tek počeo igrati ti si prema mojoj procjeni igrao oko 2 godine, e sad ako ti sa skoro dvije godine igranja nisu skužio da Endure Painu nije mjesto u HA (zapravo mu nije nigdje mjesto osim možda u runnera ili na tenku), onda neznam što si ti te dvije godine radio.= Citat =:
Izvorno postao tmarosi
zasto ne endure pain? taman kad imas malo malo malo healtha, šikneš to i monk te onda izmonka i gg.
prije nego sto me izflejmate moram reci da imam 2 famea
Zato što:
1. Kada Endure Pain istekne vrlo je vjerovatno da ćeš umrijeti zbog naglog pada HP
2. Warrior ima puno bolje skillove za uzeti
3. Ako warrioru uistinu zatreba Endure Pain znači da su mu vrlo vjerovatno monkovi ili mrtvi ili da nemaju energije, a tada ti 15 Endure Painova neće pomoći.
aha...
a kad se igra spike, uglavnom oni sve naspajkaju nekog u manje od sekunde (8 ppl team). na koju foru ce monk to izhealat??
Novi sam u GW, prije par dana sam nabavio GW Prophecies.
Ne znam zašto mi piše Eye of the north u naslovu svaki put dok pokrećem igru, jer ja tu ekspanziju nemam.
ja kada sam taj prvi put igrao HA to je bilo prije oko godinu-godinu i pol (tako da se ne cudis endure painu).
i da, sada imam nekih 18 fame jer mi je ekipa iz guilda dopizdila zasto guild ne ide u Ha i onda smo osli par puta i reko nikada vishe (bar dok ne maxam sve PvE titule) xD
to bi se sada moglo oduziti jer mi je prije 2 dana akaunt bio provaljen od strane jednog guildasa (pogodio mi pass) i odnio 90% itema, sve pare i sve materijale i svu cugu (taman skupio cuge da maxam drunk) tako da sam izgubio 800-1000k.
racunam da kroz godinu dana cu imati sve max titule. najduze ce trajati luxon title. nije ni kurzick puno kraca, ali je dosta kraca od luxona
lol, ko je to napravio???= Citat =:
Izvorno postao tmarosi
= Citat =:
Izvorno postao Kron
IGN Doktor Boro (monk), Hrvatska Kraljica (ele)
sada je na skijanju do 12.01.
Da nisi kupio Platinum izdanje, ono ima Eye of The North već u sebi...?= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
on misli na log in screenu= Citat =:
Izvorno postao Aerial_51
svima to pishe jer je to najnoviji "nastavak" guilda
mali boro?= Citat =:
Izvorno postao tmarosi
pa kak ti je mogao "pogoditi" pass? :?= Citat =:
Izvorno postao tmarosi
jadan ti :(
Valjda bi nakon skoro godinu i po dana trebao znati za ovaj skill, osim toga warrior baš i nije primary targret u PvP igri.= Citat =:
Izvorno postao Kron
= Citat =:
Izvorno postao tmarosi
Mora biti da si ti igrao s nekim poprilično retardiranim monkovima ako oni nisu skužili da ti ideš napasti kada si im rekao da te "izprotaju".= Citat =:
i da, kao sto ti kazes "ako su monkovi znali.." nisu.Smeni je jednostavno pukao film cekanja, jer sam znao da nam se pishe loshe, pa sam se zaletio da posnemo s umiranjem i da mogu sto prije otici u PvE.
To nije moglo biti prije godinu-godinu i pol dana jer koliko je meni poznato tako jak Rit spike se pojavio tek nakon izlaska Nightfalla.= Citat =:
Izvorno postao tmarosi
kako nije moglo biti prije godinu dana kada ima vec 14 i pol mjeseci kako je NF izasao? (da budem precizniji 26/27 10. 2006. je NF izasao= Citat =:
Izvorno postao ssalG