= Citat =:
Izvorno postao Sickmanno1
LOL, ti šuti, ti si dobio svoj JAH :D
Printable View
= Citat =:
Izvorno postao Sickmanno1
LOL, ti šuti, ti si dobio svoj JAH :D
E, ako se ne varam, neko je bio tražio da mu se sačuva 3 socketed Assassain weapon...
Ja našo evo 3 socketed Claws pa ću ga sačuvat da mi se javi taj lik dal mu treba :D
Mislim da weapon skida 9-16 samo po sebi... :twisted:
A čuj, nisam rezervira nijedno oružje, ali bi dobro došlo. Hehe.
...Dogodi mi se neš strašno... :shock:= Citat =:
Izvorno postao ScorpiuS
Igram igru, i odjednom mi zašteka. Resetiram komp, i odem u Atmu da spremim taj weapon, kad ono kaže mi error, evo citiram: File is not a Diablo II save game type. Unable to load character file...
Pa kako mi to može reći?
Ništa, ode ja u igru, kad ono, NEMA MOG CHARACTERA!!! Reko kontam sad, pa jel moguće to što mi se dogodilo? Da mi save fileovi odjednom postanu nekog formata koji D2 ne može očitat? Mislim, je mi zaštekalo. Jučer sam mjenjo grafičku pa vjerojatno zato. Al jel moguće da mi corruptira save file ako mi zašteka za vrijeme igre?
PS: imam ja taj save file kao data u D2 folderu, al ne znam stvarno šta s njim kad ga igra ne može očitat, niti Atma... Jedino ako bi neko htjeo pomoći pa da mu pošaljem save da vidim dal kod njega radi... :( :( :( :( :( :( :( :(
Bah, nije moguće! Meni je komp bio isključen dok igram (iz struje isključen) i resetiran dok igram i jednostavno Alt+F4. I ništa se nije dogodilo sa fajlovima.
@ LorlonWarrior, ako igraš v1.12a, onda u Save datoteci imaš *.bak fajlove (ne znam da li su to uveli i u starijim verzijama patcheva). Taj *.bak file moraš preimenovati u "ImeSvogCharactera.d2s".
Znači ovako:S- recimo da se tvoj lik zove Zvončica...
Imaš file ovog tipa -> Zvončica12244.bak
To preimenuješ u -> Zvončica.d2s
Tražil bu te da Overwrite-aš stari file Zvončica.d2s i ti mu klikneš Yes.
Nadam se da bu ti ovo pomoglo...
A hvala na pomći, al nema .bak filea... Ima samo .map, .ma0, .ma1, .ma2, .ma3 i .org...
JBG
A baš mi lijepo krenulo s Amazonkom... :(
Ček malo! Ja igram sa 1.12 i ni meni nema nikakvog .bak fajla.
Mislim da .bak file ima samo ATMA V (u svom folderu)
Ma pgledo sam cijeli komp, nema nigdje .bak fajla...
Ne znam dal da probam System Restore...
PS: kako da vam stavim sliku? Evo tu pokušavam ovaj mi viče nemoš, previlika, onda ju smanjim pa kaže ne valjla format...
Nemam pojma dečki :D
Ja imam bak fileove odkako sam počeo sa Diablom na v1.12a, znači debelo prije nego sam instalirao ATMU. Ako ne vjerujete, mogu puknuti SS :P
A šta ćeš kad nismo svi dovoljno hardcore da radimo backup kad god stignemo. :)
A, ma nije meni do charachtera, nego stvari koje je imala... Sad sve izgubio...
Al ma boli me uvo, ja ću čuvati taj .d2s file i nekako ću ga otvorit, pa makar i pajserom LOL :D
Al stvarno mi nije jasno... Kako tako iz čista mira može nestat... :cry:
Znači imam save sve, samo ga igra ne očitava niti ATMA koja tvrdi da to nije .d2s, save file... :cry:
Eto ja bi stavio sliku da vidite al baš ne znam kako budući da mi je RANK "znam upalit pc" LOL :D
Pa onda možeš jednostavno stavit link do slike.
Pa jel moram uploadat tu sliku negdje onda ako trebam link stavit?
Uploadaš sliku ovdje -> http://imagevenue.com/= Citat =:
Izvorno postao LorlonWarrior
To radiš tako da browsaš do slike na HDD-u i odabereš "Safe for Work" opciju te pukneš "Send files" gumbek.
Nakon toga prekopiraš url na thumbnale ovdje na forum... Imaš dvije thumbnale opcije, tebi treba ona koja počinje sa velikim slovima -> URL...
Eo mene nakon par dana... Tjedana LOL
Ma ko šiša sliku, ionako sam pobriso sve characterse, instaliro onaj Median 2008 al mi se nesviđa baš pa ću vjerojatno instalirat D2 sa 1.12 i počet nanovo sve... :ekipa:
Ako ima koga zainteresiranog da igra s nama na privatnom d2 serveru neka se javi na moj msn ili neka dode na hamachi x8088-d2-01 pass: x8088 i neka doda server ime: x8088 ip adresa: pvpgn.x8088.net :D
Sve više ljudi briše prašinu sa svojih starih Diablo 2 CDova baš nako što je D3 najavljen.
Kao i sa Starcraftom, to me malo zivcira
Zašto bi trebalo, ljudi se žele podsjetit davnih hitova prije izlaska novog. I ja sam to napravio.
Hmm cini mi se zanimljiv Diablo 2 , nemoj te me ubit na ovome sto cu reci, nisam nikada igro Diablo 2 pa neznam dali da ga kupim? :D
Kupi.
Je ima koje ekspanzije, ak ima je ima kakav Chest de dobijes i ekspanzije?
Ekspanzija : Lord of destruction, dobiješ još jedan act s njime i puno novih stvari, pogledaj na http://www.crovortex.com/
Ovako; Ispravak.
Usput, Mi igramo Diablo 2 prije najave trojike.
Server name: x8088
IP Adress: pvpgn.x8088.net
Hosted by Luka8088
Link: http://forum.x8088.net/pvpgn/
Vidim da se ovo baš više i ne igra pa ako ima neko neke dobre stvari za sorsicu, a voljan ih je dati neka mi javi na pm.
Trajalo je dok je trajalo.= Citat =:
Izvorno postao mronki
Bilo je dobro dok je trajalo, valjda na to misliš. Ida bilo je ljepo na netu razvaljivat beštije i par ljudi slabijih od mene, ali što ćeš.
dosta je diablo 2 i izdržao,al jebiga,ne mogu ljudi samo to igrat.prije ili poslije i najbolje igre panu u zaborav,diablo 2 nije iznimka.= Citat =:
Izvorno postao C.A.B.A.L.