Na kojim si ti to supstancama
Printable View
Na kojim si ti to supstancama
:pray: :pray:= Citat =:
Izvorno postao sickpetey
Snimi film, molim te.
Koji žanr :wink: ?
Akcijski film. Nije važno kakva je akcija.
Di bi ja bio da se u ovolike detalje sjećam snova, znam samo generalnu ideju ono. >_>= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Napravi si dnevnik snova. Zapisuj snove odma kad se dignes (ako se nemos sjetit nicega pisi kako si se osjećao kad si se probudio) i vec nakon par dana ces vidit kolika je razlika.
sanjao sam da sam ofarbao kamion sa salsa umakom :?
Zadnje što sam sanjao je sljedeće:
Polako se budim, dižem iz kreveta i odlazim negdje. Nakon toga se scena prebacuje u moju sobu gdje se nalaze 1 ili 2 djevojke te lagano krenemo sa razgovorom o ljubavi, što koga zanima, ima li tko dečka/curu te se odjednom dotaknemo pitanja sexa i svega vezanog. Što više razgovaramo i izmjenjujemo iskustva i slično, polako skužim da mi su ženske sve bliže i da su se krenule skidat pod iznimkom da im je vruće, a vani je zima. Ja, kavalir kakav jesam, sam ponudio da im pomognem raskomotiti se nakon čega ostanu samo u doljnjem rublju te i mene nagovaraju da se skinem. Zatim se radnja miče sa toga i baca se u krevet gdje te dvije djevojke (17,18 godina) i ja vodimo ljubav satima, možda čak i danima s time da je u pozadini nekakva strana muzika zbog čega smo svi bili uzbuđeniji. Na kraju sna završavamo sa našim druženjem, cure se opraštaju, dogovorimo se da ćemo ostati u kontaktu te da će me uskoro dočekati nagrada, a za to se nadam da će mi se posrećit u stvarnom životu. Čudan san nadasve.
I ja sam imao san, onako interesantan. U biti, ja sam na nekom čudnom mjestu i tu dolaze ljudi i ja idem okolo. I svugdje je izmaglica neka ili mi je samo san u magli.
Zanimljiv neki san
Da sad ne pisem gluposti, hrpa stvari se izdesavala u toku sna i u jednom trenutku se nadjem kako se vracam s autobuske stanice (pjeske) i u trenutku pjesacenja dolazim sebi, ne sjecam se gdje sam bio i sta sam radio, samo znam da mi je bilo predobro. Samo sam dosta siguran da je bila neka festa/zurka u pitanju
Tad se probudim.
Kontam si ono, kako prerula san, ode napisat ukratko na forum. Komp upaljen, u istom stanju kako sam ga i ostavio prije spavanja...palim dvd i nastavljam gledat Franklyna (kojeg sam pauzirao tacno na 1:00:00) otvaram forum, ovu temu, krecem pisati.
I tad se probudim.
Imam jedno pitanje oko spavanja. Jeli moguće da tijekom spavanja namjerno izazovemo nočnu moru u nekom prelijepom snu?
Sanjo sam da imam rak i da mi je ostalo mjesec dana zivota ali da me mama svim silama oce ubit i rijesit me se, zvala je grobare i tako te stvari... san je zavrsio tako da sam na fejsbuku napiso vaki status "zbogom ljudi, vidimo se gore :)" najgora nocna mora u zivotu... :S
Da meni dijagnosticiraju rak,rekao bih raku da ima mjesec dana da zivi
Sanjao sam da ja i mama bojamo stan sprejem koji se zvao Zelena banana
Je. Lucidni snovi.= Citat =:
Izvorno postao hrčak
Prije nekoliko dana imao sam valjda najjeziviji san ikad. IKAD. Već sam ga bio skoro zaboravio, dok sad nisam naletio na temu (hvala ljudi :) )
Ovaj smajl sam ubacio bezveze jer me čak i sad kad se prisjećam trnci prolaze, a dok opisujem suze mi se nekako kupe u očima. Tako mi svega. Uglavnom, ide ovako nekako:
Oko 10 sati je u noći i sjedim u dnevnom boravku na fotelji i kao gledam televiziju, a do mene na fotelji spava stari (on inače ima običaj zaspati dok navečer gledamo kakav film). Ja se osjećam cijeli nekako izgubljeno, ko zombi pred televizijom, samo onako bezveze buljim u ekran. Sve je tiho i djeluje jezivo ko sam vrag. Mislim si u sebi da je vrijeme da polako idem spavati. Odjednom se probudi moj stari. (mislim da mi je mater bila na suprotnoj fotelji ali to nije sad važno). On se polako razbuđuje i gleda oko sebe, onda me primjeti i stane me nekako čudno gledati.
- Ivane (to mi je ime), šta ti radiš ovdje? - kaže pomalo ljutito i zbunjeno, još uvijek pospan. - Koliko je uopće sati?
Gledam ja koji mu je prozor da je tako ljut. - Valjda negdi oko 10ipo. - kažem.
- Daj nemoj me zajebavat. - kaže on i digne se s kauča, sad već razdragan, da pogleda na zidnom satu koja je ura. - Pa jel ti vidiš da je već 6 sati ujutro!
- Ne može bit. - kažem ja i okrenem se da vidim na zidu koliko je sati. Stvarno je pokazivao na 6 . Sad mi je sve bilo potpuno nejasno, pa se okrenem prema vratima balkona, i primjetim da se vani već lagano sviće. Odjednom me obuze nekakva jeza. Ništa mi nije bilo jasno.
- Šta si radija cilu večer? - pita me zabrinuto mater koja je nekako već bila budna. Ja nisam imao pojma što da joj kažem. Pokušao sam se sjetiti što se dešavalo tijekom te večeri.
Dok sam sjedio tu u polumraku, odjednom mi se na trenutak vratilo sjećanje. Sjetio sam se svega. Gledao sam televiziju na fotelji, kada sam vani ugledao nekakav bljesak. Izašao sam na balkon da vidim što se zbiva. I tada sam na nebu nekoliko metara od sebe primjetio blješteći objekt. Došli su po mene..
Obuzeo me takav osjećaj užasa i panike da sam stao vrištati kao lud, iz svega glasa.
Starci su me pokušali smiriti, ali uzalud. Derao sam se i plakao kao budala, i govorio sam kako su me oteli Oni...
Tad sam se otprilike probudio.
Sounds like a bad sci fi :P
Sanjao sam da mi je stara na heroinu, wtf.
Sanjao sam da sam na lutriji (koju ne igram) osvojio 10 000 000 €. Taman su počela pijančevanja i sponzoruše, a onda se probudim :(
Sanjao sam nekakav spot, kao cijela rulja sa mnom pjeva i svi su nešto veseli, refren je išao nešto kao "Polar bear, polar bear, why do you care".
Sanjao sam da sam išao u raj, živ naravno, tako da sam otvorio vrata raja( do tih vratiju su bila vrata pakla) i da sam ušao unutra. I da nema interneta u raju. Osim ako želiš skidat titlove za filmove sa švarcenegerom, onda možeš koristiti internet. I da, nema paulaner pšenićne pive. makar je anđeo rekao da nema uopće piva, ja sam naišao na par piva(ožujsko). I dam raj izgleda ko supermarket u kojem je sve besplatno.
Pardon my french, but UJEBATE. :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))))
neznam koji je kurac ovih dana, sve neke čudne snove imam :D
:rotfl: :rotfl:
Sanjao sam da je Wiking stavio globalnu obavjest da se zahvaljuje svim forumašima, čitateljima časopisa itd na vjernosti i da se forum gasi D:
Ocito je da sanjas buducnost.
:D
Sanjao sam da me neki lik propucao. I taman kad sam umirao krenem razmisljat dal idem u pakao il raj. I onda sam probudim. ZAKON!
= Citat =:
Izvorno postao vukopas
= Citat =:
Izvorno postao Sickmanno1
http://www.prlog.org/11310326-success-kid.jpg