Može mi samo netko rec na kojoj se stranicu mogu gledat naruto epizode , isto kao youtube , samo sadrzi samo naruto epizode...
hvala
Printable View
Može mi samo netko rec na kojoj se stranicu mogu gledat naruto epizode , isto kao youtube , samo sadrzi samo naruto epizode...
hvala
Eatlime je nesto zeznuo s Naruto episodama,i svi drugi...sada ne znam koja je koja epizoda,
Ajde mi recite šta je krivo :(
http://www.eatlime.com/zone/Naruto/1/br ... eason-8/14
205 nema,ali sam drugdje vidio da ono nije zapravo 202-203-204 nego 203-204-205
Ili je možda to ipak zapravo 203-205,a 202 je neka epizoda s isječcima iz prošlosti?
finally, bacam se na download :pray:= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
trenutno gledam Bleach i čitam Bleach mangu
odličan mi je i anime i manga
trenutno na 80toj epizodi
Zaraki Kenpachi :pray: :pray:
probao također gledat naruto i ne sviđa mi se pa neću ni nastaviti
http://www.dignaruto.com/= Citat =:
Izvorno postao JohnnyMo
www.eatlime.com
Imaš naruto channel/zonu
Sve epizode zapravo(osim ove 202(koja je zapravo flashback epizoda) i fali jos mislim 85,ali to ce netko valjda reupati)
Pogledao Hellsing OVA 5... ou yeah. :)
-> SPOILER <-
Dolazak legije Iskariota na kraju predvođenih Andersonom je bio jako dobro prenesen iz mange (iako zamoran kad je počeo propovjedati). Inače, odlična epizoda iako nije bila toliko teška što se tiče akcije (Penwood je car), ali zato pomiče radnju... već vidim kako će se oni koji nisu upoznati sa mangom možda pitati koja je fora s time što se brod počeo micati na kraju.
Pogledoh sve epizode orginalnog Naruta,znači 220 epizoda u mjesec i pol dana...Znači jos 89+ shippuuden epizoda i onda bum citao mangu...
Jej
Hvala na pomoci.. :bravo:
Imaš još na Myspace ih jako puno,ali su na engleskom pa su voicovi jadni,neki lik Lee ih uploada.
Glasina o Code Geass R3:
http://www.animenewsnetwork.com/news/20 ... code-geass
Za naruto fanove
kishimoto
cited 2008 Jump Festa
2 of narutos ppl with die and 1 will become seriously injured.
(so i am guessing, with jiraya gone, i think tsunade will die)
Sasukes skills cannot be matched by narutos new skills (hermit mode)
SAI!!! will casue something huge!!(???)
naruto has a bloodline limit (cant wait to see that)
akatsuki leader will kill 6 people (start counting)
Naruto will collide with Pain; Kakashi’s team will collide with Tobi. There will be big turnaround on Tobi v. Kakashi’s team. (thats why i think kakashi wont die)
Naruto v. Pain will be fights of the “beasts”. Be prepared, during this fight there will be deaths from Naruto’s team. (tsunade??)
Three new members will join the Akatsuki. They will be stronger than Deidara, Hidan, and Kakuzu. One of them is the brother/sister of the Hokage (DANZOUUUU!!???!!)
After all these fights, there will be a great war (nice, kill em all)
There will be death on Tobi v. Naruto team and one of them becomes unable to fight.. (ouch wonder which one is which)
This Jinchuuriki (KILLABEE) kills one of the Akatsuki’s members and invades Konoha by him/herself. During this fight one dies, and one will lose his/her eyesight (killer bee dies and sasuke or kakashi loses his eyesight)
:D
i treća verzija naruta
http://www.narutowallpaper.biz/image...kage-small.jpg
Can't wait D:
samo znam da se ta slika mota po internetu vec 10 godina :(
Previše smrti(makar ne kužim da li se to zbraja ili su iste stvari)...znači vjerujem da Sakura i Naruto će biti živi,izgubiti će vid Sasuke(nekako mislim da Kakashi neće jer mu je samo 1 oku(obitovo) ima sharingan
Ima tko link za naruto mangu i da li mi može reći na kojem je chapteru shippuuden(znači anime) stao?(prevedno na engleski)
Double Post
Evo "točniji" SPOILERA
http://www.naruto-boards.com/330665/maj ... spoilers./
znači svi su mrtvi..doslovno...
Pogledao FMA do kraja... Počinje me anime stvarno živcirat... Moram si nabavit neki sa malo sretnijim završetkom. Ajde, bar me nije dotukao ko Berserk :cry:
obavezno pogledaj FMA movie nadovezuje se na priču= Citat =:
Izvorno postao Kostolomac
Nisam ni znao da ima i film, thanks :)
Berserk nema toliko loš završetak koliko misliš. Čitaj mangu.= Citat =:
Izvorno postao Kostolomac
FMA muvi je prilično smećast.
Pogledo Tengen Toppa Gurren Laggan
Preprejeben. Kamina je najjači lik u istoriji televizije. :pray:
Kamina je stvarno jedan od onih jedinstvenih likova za kojeg još od 1. epizode znaš da će razvaljivati... da ne spominjem kako su mu cvikse postale novi meme u anime komunama. Ali pored toga i glazba razvaljuje u seriji... predobra je.
Al e, jednu stvar nisam nikako ikako mogao preboljeti. Još uvijek mi se srce cijepa. :(
Neću reć koje jer je spojl, al mislim da shvaćaš. :(
Gledam Monstera sad. Prilično boguje.
Gledam Elfen Lied,dosao do episode 09...dobro je...pitam se,da li postoji nesto s vise blood and gore,nasilja itd.?
Nisam gledao elfen leid, ali berserk ima krvi na hektolitre...
Sad gledam witch hunter Robin, dosta je dobra serijaa, jedino me živcira što su sve epizode ili pomalo nedovršene, ili jednostavno napeti dio zguraju u 2-3 minute pred kraj.
Čitao sam nešto o Berserku,kao kraj je uber tužan,ali u mangi je manje itd.
Inače nije meni toliko stalo do te krvi nego vise do nacina kako su ubijeni i zasto...(mislim nije mi isto kada jedan super heroj dobričina pobi 6000 zlih nabildanih likova i kada mala curica useta u stan i pobi cijelu familiju,opet,i opet,i opet.)
da... mala curica scenario je mnogo bolji i kulniji... trenutno ne gledam nista, dvoumim se da li da gledam darker than black ili ergo proxy....
Toplo preporučam berserk, ne zbog hektolitra krvi koji su po meni totalno nepotrebni, već zbog izvrsne priče, dosta dobrih likova i fenomenalnog soundtrack-a (u animeu naravno jer intro je strava i užas).= Citat =:
Izvorno postao Nodakim
Savjet za ljude koji nisu pogledali berserk a htjeli bi - počnite ga gledat od DRUGE epizode, te prvu epizodu odgledajte NAKON ZADNJE. Naravno ne morate se za ovim povoditi, ali prva epizoda na ovaj način ima 95% više smisla, a i kraj samog animea vam tako neće ostaviti gorak okus u ustima...
Hm,zelis reci da je prva epizoda zapravo se nadovezuje na zadnju?
Prva epizoda je daleko, daleko nakon zadnje epizode (nadovezuje se, ali je toliko preskočeno da će opet ispasti čudno ako nisi čitao mangu). Opet će ostaviti dosta toga neotkrivenog, ali ti na neki način neće spoilati neke stvari (naravno, ako povežeš sam).
Vjerojatno ću opet pogledati Tengen Toppa Gurren Laggan... samo prvi dio serijala.