Aha, pa dobro, jesam spomenula da nisam spavala u komadu više od 24 sata? Ok, nema raskrižja, kužim, sorry :( uglavnom
Printable View
Aha, pa dobro, jesam spomenula da nisam spavala u komadu više od 24 sata? Ok, nema raskrižja, kužim, sorry :( uglavnom
Cekas halucinacije s karabasom? :)
ja sam s noci od juce do danas spavo 2 sata a kako izgleda tako ce bit i sad. plac:= Citat =:
Izvorno postao Dania
ne, čekam da netko zaspe...jer ne mogu sama :(
Spoznao sam na treningu da mi je dohvat rukom(sa skokom naravno) 323 cm.Nadam se da će bit veći za par mjeseci.
Aukurac :DDDDD= Citat =:
Izvorno postao la50
:rotfl:
Mislio sam da je nemoguce izvrsiti samoubistvo zadrzavanjem daha.
Danas sam spoznao da je moguce. Snaga volje :rotfl:
Spoznao sam da mi druga rečenica jučerašnjeg posta u ovoj temi malo krivo zvuči :rotfl: .
Spoznala sam da je danas super dan i da me đeda pozdravio iz mrtvih...mislim, možda i nije, al' meni se pilo pivo njemu u čast, pa kao i da jest. I, spoznala sam da idem van u Srbiju. Na vjenčanje, ali hu kers, ionako neću biti u crkvi :D
Ne voliš se molit svecu :D? Kiding,have fun
:cry: Misliš da mi je djeda svet? Dragutine, čuješ ti ovo?? Tvoja unuka je u raju tehnologije heheheee. Ma, šali se, to i ja radim cijeli život. Umro je prije par godina, ne dira to mene.
Spoznah da će danas biti dan nespoznavanja.
edit: hvala!!!
Ne deda nego to sto nece u crkvu XD
O, alkohol? Hahahaa :D
Odoh si napraviti ručak, pa se vraćam tu negdje, čisto da znate.
Dobro je to za znat
Bolje ostani ti u kuhinji :rotfl: šala :D.= Citat =:
Izvorno postao Dania
Spoznah da je ovaj forum nekad bio vezan samo uz gaming teme, a onda su došle žene .... :(
:)= Citat =:
Izvorno postao Dania
Ne citas kako treba= Citat =:
Izvorno postao SharpDressedChevap
Imaju najbrže vijesti u svijetu. Odprilike prođe 5 min do objave vijesti od kada se to desi (nrp. nešto se desi u 01:00, to će biti objavljeno u 01:05). Stalno ih čitam. Vidite ovog jadnika malog cakanog.
http://www.mail.com/intl/Article.aspx/w ... e?pageid=1
Dovraga,tko ih je pustio iz kuhinje= Citat =:
Izvorno postao Carp
= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Moj jogurt iako nije ali bi ipak morao kad imam ali neću.
Prokuži ovo. Ajd.
Nije forum mjesto na kojem moraš dešifrirat tuđe postove da bi doznao o čemu se radi, hebemu ako može ona tako skakat s teme na temu i bezveze pisat mogu i ja, al valjda će se mene prvog napast jer njoj očito nitko ništa ne govori.
Spoznah ovo...
Ne, tvoja gornja recenica je random lupetanje dok njeni postovi to nisu.
Mah, ne vredi.
Random lupetanje? Da.
Njeni postovi smisleni i u vezi s temom?
NE
Ostavite Daniu NAMIRU!Imate srece sto uopste pise za vas prokletnike!!
Nyaa~
Tko god je, neka ih hvata i natrag s njima u istoimenu prostoriju! :kill:= Citat =:
Izvorno postao majstoro
Ne piše ona za mene, tako da me nije briga.= Citat =:
Izvorno postao Forengner
Pise za sve nas!Leave her alooone!
*cry some more cry cry*
Oh da,zaboravio sam-Nyaa`~
Kako me to nyaa~ živcira kad se sjetim animeja i forsiranja istih :(
Ontopic:
Da škola počnije brzo!