Jesi gledao Crank?
Printable View
Jesi gledao Crank?
Jel zna netko kako se zove film o njemackom snajperistu za vrijeme WW2. Mislim da je branio svoju kucu od amera ili tak nesto slicno, na takvu neku šemu film ide... Neznam mu ime :cry: . Nije Enemy at the gates.
Eeeeeeeeee koi su mind fuckeri ?= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Davno sam pogledao 2 epizode. Ona o tipu koji zaboravi sve nakon sat vremena mi je bila genijalna. Ne znam kako se zove.= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
[quote=###DK###]Davno sam pogledao 2 epizode. Ona o tipu koji zaboravi sve nakon sat vremena mi je bila genijalna. Ne znam kako se zove.[/quote:3r5k6vw2]= Citat =:
Izvorno postao "Arbiter of Change":3r5k6vw2
:rotfl:
Nije mi ta baš nešto je nije uopće otkriveno koja je svrha toga i što se uopće dogodilo na kraju, budući da se stvar opet ponavlja.= Citat =:
Izvorno postao ###DK###
Sado-mazo, much?
[quote=###DK###]Davno sam pogledao 2 epizode. Ona o tipu koji zaboravi sve nakon sat vremena mi je bila genijalna. Ne znam kako se zove.[/quote:1r7x9cco]= Citat =:
Izvorno postao "Arbiter of Change":1r7x9cco
Kako znaš da zaboravi nakon sat vremena ako epizoda traje krače od sat vremena ?
xD Uglavnom, pogledao sam awekening, i onako je. Ok. Pogledat ču sada sve.
Oba, svaki tri puta:)= Citat =:
Izvorno postao Talični Tom
Inglourious Basterds
http://www.filmofilia.com/wp-content...r-official.jpg
Mislim da mi je ovo najzabavniji film koji sam pogledao unatrag par godina. Christoph Waltz je zaslužio barem nominaciju za Oscara.
9/10
AvP requiem 3.5/10
jedan od losijih filmova koje sam gledao.
tematski nesredjen, likovi nebitni, prica nevazna, samo sam cekao da Buffy iskoci odnekud
Watchmen 9/10
umjetnost, vecina glavnih likova odlicno razradjena, moralne dileme koje i gledatelja natjeraju na razmisljanje, nepredvidiv
obavezno pogledati
ane,neznam kad sam vidio toliko dobrog bad guya u nekom filmu,ovaj je skroz savršen,obrazovan,inteligentan,ugodan i šarmantan izvana a iznutra zvijer,stresao sam se na onu scenu dok izlazi iz kuce pozdravljajući na francuskom.= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
Sherlock Holmes (8/10) - Strasno nesto, mora se pogledat, Robert Downey prefektno glumi, ma za nominaciju za oskara ak nist drugo. Film je prava akcija, puno borbe, ubijanja, ali isto uspjeva biti mistican iako previse predvidiv, tako da kao takav mozda nije dovoljno Sherlock Holmovski, ali je minus ali je tako dobro odradjen film da nesmeta tokom gledanja.
Sherlock Holmes je solidan ali zasmetalo mi je što je postao američki super heroj dok je nekada bio engleski čudak .DR. House je današnji pravi Sherlock Holmes .
Opet kazem da je film baziran na stripu a ne na knjigama pa ga ne treba uzimati zaozbiljno.
Pogledao sam Angels&Demons
Prosječan film,tom hanks mi je nekako mlak u ovoj ulozi dok je ewan mcgregor odlican,sviđa mi se radnja pred kraj pa mu dajem nesto visu ocjenu.6,5/10
Avatar,i to u 3D..jos jedna majstorija camerona ..svaka cast majstore :pray: 9/10
pogledao avatara u 3D-u... isplatilo se... ;)
The Italian Job (2003)
baš sam nekak dobio volju da opet odgledam taj film
a ono, akcijski film sa vrlo dobrom glumačkom postavon, pljačkom, kamionom punim zlata koji propadne kroz cestu u sred bijela dana, mini cooperi i najbolje - Charlize Theron koju obožavam
7/10
preporucite mi neke izvrsne špijunske filmove.
Bourne trilogiju pogledaj.
Nego pogledah Brazil, film je dosta dobar, većinu vremena je razumljiv i sređen da bi zadnjih par minuta sve otišlo kvragu s glavnim likom i njegovim umom, a skoro čitavo vrijeme nisam se mogao otresti osjećaja da sam već gledao ovaj film, samo ne znam gdje
Mozda na HRT1,bio je jednom u ciklusu filmova Terry Giliama
Znam da sam gledao onaj Fahrenheit <neki broj> film koji je bio na sličnu foru, isto dosta kvalitetan film, iz otprilike istog doba, naravno on nije imao scenu gdje likove uduše govnima XD
451
Stariji je 20 godina, knjiga 30.
I totalni je zakon. Vatrogasci u budućnosti pale sve knjige na svijetu.
Veli lik, čuo sam da su prije vatrogasci gasili kuće. :rotfl:
gledao sam bourne trilogij vise puta,isto tako mi se bondovi ne gledau vise(tocnije,gledam from russia with love bas sad),nesto drugo?= Citat =:
Izvorno postao Jopax
I da,Fahrenheit 451 je vgg film :thumbs2:
A evo i citata:= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Clarisse: Is it true that a long time ago, firemen used to put out fires and not burn books?
Guy Montag: Your uncle is right, you are light in the head, put out fires? Houses have always been fireproof.
Clarisse: Ours isn't...
Guy Montag: Well, it should be condemned, destroyed, and you'll have to move to one that is.
District 9S4/10
http://www.aerospaceguide.net/movie/...9%20poster.jpg
Interesantno zamišljen, no katastrofalno realiziran film. Neuvjerljiv, neujednačenog tempa, predugačak i prepun iritantnih likova, počevši od glavnog.
Često se napominje kako je film snimljen za "samo" 30 milijuna dolara. Mogao je on biti snimljen i za deset tisuća, s obzirom da iza njega stoje Sony i Peter Jackson.
Jedno od većih prošlogodišnjih razočarenja, s obzirom na preveliki hype.
Hehe care obožavam te, barem netko dijeli moje mišljenje ^^
pa ja nisam gledao taj film jer sam vidio trailer na youtube i grozan je ali nakon nekoliko tjedana skinuo sam ga i pogledao i film je odlican= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Grandma's Boy
http://a4.vox.com/6a00b8ea068744dece...6714be2b-500pi
Jedna od boljih stoner komedija koje sam gledao, s tim da sam ju gledao dok sam bio stoned. Kome se ovo svidjelo, obavezno pogledat Strange Wilderness.
7/10
Sinoc sam gledao Be Cool i mogu rec da mi se svidio film.Svakom glumcu je dobro pala uloga i svi su je dobro odradili.Filmu dajem7,5/10.