Odustao od Max Paynea 3, nastaviti ću kad budem imao 30 giga slobodno za cutscene.
Sad igram Mirror's Edge, čini mi se da sam pred kraj igre (The Shard).
Printable View
Odustao od Max Paynea 3, nastaviti ću kad budem imao 30 giga slobodno za cutscene.
Sad igram Mirror's Edge, čini mi se da sam pred kraj igre (The Shard).
Alan Wake ne dosadi, igra je VGG.
Krenuo Fallout New Vegas, koji gorki šamar su te animacije kretanja i firefight općenito, lol :D Tek sam se maknuo iz prvog sela, ćemo da vidimo kak bu dalje. Tjerati ću Sneak/Sniper build, kao i u F3, jedino ću tu više uložiti u social skillove pošto je ipak Obsidian radio, pa vjerujem da je Speach napokon koristan.
Koristan je, al isto tako su i ostali skilovi korisni u nekim razgovorima.
Obavezno speech razvijaj, često ga imaš priliku koristit u dijalozima. Ja sam uzeo Guns, Science, Speech, i ponekad ubacim par bodova u Sneak. Animacije su užas, ali ona slow-mo otkidanja udova daju malo uzbuđenja u bitkama :D
Jebote, u zadnjem prelasku imao sam identičnu skill orijentaciju :)
Ja sam tagao Guns, Lockpick i Speach. A uz to planiram razvijati i Sneak, Science, Repair, te moguće Energy Weapons za end game.
@Hex, vjerujem da ima masu skill checkova, po tome i jesu poznati. Čak se dam kladiti da ima i gro SPECIAL checkova. Obsidian bar taj dio napravi kak spada.
To mi je standard za svaku igru di postoje takvi izbori, nisam ljubitelj eksplozivnih i SF oružja, a volim se šuljat i riješavat probleme razgovorom :D Jedino bi volio da mogu i lockpick razvijat, ali premalo skill pointsa se dobiva da bi se moglo rastegnuti na 5 skillova.
Same here.
Na kraju mi energy oružje uopće nije trebalo kraj power armora i miniguna. To i grenade launcher, kada sam utrpao pred kraj nešto bodova na eksplozive. Žao mi je samo što nisam igrao na hardcore modu, prelagana mi igra bila.
A lijepo mi je Babitz govorio :(
Ma i minigun mi je too much, guštam se s bolt action puškom, kasnije možda neki ludi snajper i to je to :D
Zabavan je HC skroz, pogotovo s onim modom koji ga još malo oteža, baš se trebaš unaprijed opskrbljivat hranom i vodom ako ideš na neke duže questove ili lutanja pustinjom. Mislim, možeš fast travellat do nekog izvora vode, ali izbjegavam to jer se ovak više uživim :D
Koristio neko vrijeme i snipera, rulao dosta.
http://cloud-2.steampowered.com/ugc/...C487E2348C199/
Al da, planiram još jedan prelazak sa svim DLC-ovima na HC modu. Imerzija ftw.
Sa DLCovima bez problema možete sve skillove maxirat.
Nemreš s onim modom, max. lvl sa svim DLCovima je 35 :D
Nova Lara.
Napokon igra po mom ukusu.
Nekih 2-3 sata igre, i skoro sve je odlično.
Malo smetaju QTE, ali preživi se. Barem nisu ko oni u RE6.
Igra u stilu Uncharteda, ali ima razlika i svojih stvari.
Bow rula.
A Lara je baš lijepa, draga i slatka. Ženio bi je (ali onda bi me bilo strah da je ne naljutim i da me ne stuče).
Počeo Portal 2.
Fuck, voice acting je fenomentastičan.
GLaDOS rula. Meni je osobno bila ok, nekako je isto siromašna sa sadržajem, al eto nije da su i mogli ubacit nešto drugačije. Da su išli ubacivat ganove ili nešto slično samo bi ubili igru.
jebiga, takav sam da mi je žao odigrati prvo New Vegas, a da nisam ovo... za sad mi se ni ne čini tako loše...= Citat =:
Izvorno postao Hexfire
Pa igre nemaju veze jedna s drugom. A možda ti se dogodi da ti F3 bude toliko loš pa odustaneš od NV u startu.
I GLaDOS i Wheatley i Cave Johnson su imali fantastičan VA.= Citat =:
Izvorno postao Izgubljeni
Ne znam na kaj točno misliš da je igra bila siromašna sadržajem? Hrpa zabavnih puzli na odlično dizajniranim lokacijama.
= Citat =:
Izvorno postao IGoR_2803
Fora je skupljat cigarete i kokakolu po spaljenom vošingtono.
Dopizdilo mi sve pa odlučih preć AC3...al onako prek prozora igram :P.
L.A. Noire
Zasad jako dobro, nakon gledanja Sherlocka i Luthera mogu se napokon i sam uživjeti u ulogu detektiva.
Facijalne ekspresije su sam vrh u gaming industriji, šteta što ostatak grafike pati zbog toga.
Facijalne ekspresije su tako prenaglašene da izgledaju komično.
Mislio sam to igrati, ali nakon gledanja par gameplaya i trailera, odbile su me od igre.
A nit iskustvo sa zadnja dva Rockstarova naslova koja sam odigrao ne ide igri u korist.
Izrazi lica se genijalni, igrin problem je sto postane monotona i koliko god glup (ingame) bio, uvijek ces rjesiti slucaj.
Ta igra ima dva problema:
1. Ne pruža baš nikakav izazov niti ne kažnjava propuste u rješavanju slučajeva.
2. Previše je ograničena i skriptirana.
Iako je štimung vgg.
Fahrenheit bolji.
LA Noire je daleko najgora igra u kojoj je prste imao Rockstar. Slučajevi su prekratki i ne zahtijevaju niti nekakvo logičko zaključivanje od strane igrača niti ikakav trud. Valja probati samo radi tih facijalnih ekspresija. Još uvijek mi je žao tih 12 eura koje sam potrošio na to.
Oprosti što nam se sviđa igra, Deadwalker.
Ne vidim da se nekome baš sviđa.
Ja sam na nekih 70% i igra je ocajna
Vozni model je blagi uzas, slucajevi su takvi da nakon 10 minuta izgubis sav fokus i zaboravis tko tu koga. Da ne spominjem kako i nemas preteranu ulogu u raspletima (slucaj ce se zakljucit kako god da okrenes, jedino dobijes slabiji rejting) a i dijalozi prilikom ispitivanja su nekad besmisleni (upravo sam optuzio maloljetnicu koja je vidljivo silovana da laze cisto jer sam imao tu opciju u izboru).
Vidi se da je selling point igre bio te facijalne ekspresije i...pa otprilike to je to. Grad je sav vjestacki i ni blizu onoj zivosti kao u Mafiji II.
Jedino je napucavanje solidno i nista vise, ovo je jedna od onih igara s minimalnom interakcijom koja igra samu sebe.
Ne da ti se puno vozikati po gradu? Drzi E i partner ce te odvesti gdje god zelis
Poginuo si par puta na teskom mjestu? I shit you not, igra ce ti treci put ponuditi opciju da odes direkt na cutscenu. Fuj
Ja sam odustao nakon prva 2 slučaja, al volio bih je probat ponovno.