-
Re: Koje ste filmove u zadnje vrijeme pogledali?
Zombieland
http://www.iwatchstuff.com/2009/07/1...and-poster.jpg
7/10
Odlična komedija, tek sad mi definitivno ne ide u glavu zašto je nekim forumašima Bill Murray uništio film, to je možda i najbolja scena u filmu. I Woody Harrelson je car, odlično mu je sjela ova uloga. Nema puno scena na koje se umire od smijeha, ali je konstantno zabavan. Definitivno film koji zaslužuje gledanje.
-
Noirman
http://i.imgur.com/l5DDJ.png
Prequel popularnog Iron Mana radjen jos 2008-e.
Dosta dobar,popunjava neke nejasnoce oko tog kako je Tony Stark zgrnuo silno bogatstvo.
Naime jos u doma prohibicije Tony si je napravio odijelo i krenuo u sukob sa mafijasima.
Film prepun akcije,romanse i pokoje muzicke tocke.
Ocjena 8,5/10
-
Jel to neka zajebancija?
More info!
-
= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
Jel to neka zajebancija?
More info!
Nisam na jutubu našao trailer.
-
Konacno sam ispravio svoj najveci grijeh, upravo pogledao Transportera 1, sad cu 2 i 3:) Strasan film,hrpa naivnih scena, i statham u kakvog se i ja nepeder zaljubljujem:)
-
Evo pogledao i drugog, ima epic scena koje ce sigurno uci ako vec nisu u filmsku povijest:)Treci gogo
-
Drugi mi je bzvz, treci je ok, prvi je jedini super.
Pogledao The Devil's TombSi film je onako, običan ko oni, samo da su napravljeni.
Največa mana filma je da lik ide u smrt više manje da spasi vojnika, a na kraju kad trči da spasi dupe, nit se ne sjeti viknut ili šta ja znam vojnika koi ih je čekao kad če se vračat(koi je umro, ali on to nije znao). Ima još par tako bzvz grešaka, ono. Kao neka kopija doom filma i ostalih sličnih stvari.
-
Jučer sam pogledao jedan od najgorih izbljuvaka što sebe naziva filmom u valjda posljednjih 10 godina - 2012, ili tak nekak. Gluma je retardirana, niš se zapravo ne dešava, pol filma je dosadno, a druga polovica kršćanski brainwash... ma užas. Preporučam to svima vama koji s ekipom gledate i pljujete po filmoovima, garantiram da će vam bit super.
-
-
Matrix (9/10) - tako ga dugo nisam gledao da sam skoro sve zaboravia, tako da mi je lipo osvjezilo pamcenje i tek sada vidim koliko je zapravo dobro odradjena ideja, rijetki su filmovi koji to uspiju, ima musica al ni blizu kao drugi futuristicki filmovi bez obzira na koju ideju. A nije bas star film al iopet ima 10god al efekti su strasni, borbe, ama sve je gust pogledat, mozda pogledam i 2. i 3. dio da vidim jesu nakon toliko godina od proslog gledanja mozda dobili smisao.
-
= Citat =:
Izvorno postao Outmind
Jučer sam pogledao jedan od najgorih izbljuvaka što sebe naziva filmom u valjda posljednjih 10 godina - 2012, ili tak nekak. Gluma je retardirana, niš se zapravo ne dešava, pol filma je dosadno, a druga polovica kršćanski brainwash... ma užas. Preporučam to svima vama koji s ekipom gledate i pljujete po filmoovima, garantiram da će vam bit super.
Ispravak, film se zove 2012: doomsday. Onaj kaj se zove samo 2012 nisam gledao.
-
= Citat =:
Izvorno postao xarabas
Noirman
http://i.imgur.com/l5DDJ.png
Prequel popularnog Iron Mana radjen jos 2008-e.
Dosta dobar,popunjava neke nejasnoce oko tog kako je Tony Stark zgrnuo silno bogatstvo.
Naime jos u doma prohibicije Tony si je napravio odijelo i krenuo u sukob sa mafijasima.
Film prepun akcije,romanse i pokoje muzicke tocke.
Ocjena
8,5/10
Odlican film gledao sa drugom i on umalo da zaplace na nekim scenama, ja bi mu ipak dao 9/10.
Po meni je ovo potcjenjen flim ostao je u sjenci Iron man-a.
-
Ja ću ga večeras pogledat s frendovima, kad je već toliko hvaljen.
-
Koga je ikad zanimala knjiga "Origin of Species" Charlesa Darwina neka pogleda film zvan Creation. Nece se razocarati.. Jennifer Connelly mljac 8)
-
= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
Ja ću ga večeras pogledat s frendovima, kad je već toliko hvaljen.
ja nikako nemogu nac taj film na imdb-u :/
-
-
ni na guglu ni na wikipediji, sumnjam da film opce postoji
-
As ti srce, odite u k*rac! :D
-
= Citat =:
Izvorno postao Wizard
ni na guglu ni na wikipediji, sumnjam da film opce postoji
http://www.taringa.net/posts/humor/3976 ... empos.html
-
The Fourth Kind
:rotfl: Još jedan film koji se zasniva na "stvarnim" paranormalnim događajima .Ipak uspijeva biti uznemirujući ...daleko više nego ispljuvci poput Paranormal Activity ili The Blair Witch Project .Uglavnom ljubitelji horora svakako pogledajte ovaj film jer bi vas mogao pošteno naježiti :thumbs2: .
-
Assault on Precinct 13, remake iz 2005.
Onak, solidno.
-
-
Na osnovu čega zaključuješ da nisam?
-
Pogledao Za dolar viseSpo tko zna koji put. Uvijek dobar.
-
= Citat =:
Izvorno postao Constantine
Moram priznat da su neki stvarno dobro napravljeni.
Pogledao sam opet For a Few Dollars More.
Koje je to epsko western savršenstvo (kao i sva 3 filma).
A otkrio sam ih tek prije godinu, dvije (sram me je).
-
Film je odličan prvih 60% vremena, a onda počinje bit užasno patetičan i predvidljiv... :thumbs1:
-
= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
The Fourth Kind
:rotfl: Još jedan film koji se zasniva na "stvarnim" paranormalnim događajima .Ipak uspijeva biti uznemirujući ...daleko više nego ispljuvci poput Paranormal Activity ili The Blair Witch Project .Uglavnom ljubitelji horora svakako pogledajte ovaj film jer bi vas mogao pošteno naježiti :thumbs2: .
Izgleda obečavajuče.
-
Masters of Science Fiction
http://www.imagesforme.com/upload/e231d20e.jpg
Neki će se možda sjetiti da sam davno prije komentirao kako sam pogledao Masters of Horror, skup kratkih filmova koji su u biti bili ekranizacije literarnih dijela. E pa sada sam pogledao nastavak, Masters of Science Fiction kojega sačinjava svega 6 priča i sve su zanimljive (svaka je kraća od jednog sata) te ih karakteriziraju zanimljivi i ponekad mind-fuckerski krajevi. Preporučam Little BrotherSi The AwakeningS(potonji zbog zanimljive situacije u kojoj se Amerika nađe).
-
Na hrt-u veceras "Za dolar više". Sta rec. Klasik
ocjena: 9.8/10
-
Pogledao transporter 3 upravo,meni nista losiji od predhodnih nastavaka.Jedva cekam Stathamovu novu ulogu:)