Gledat će se druga sezona Mitsudomoe i Kimi ni Todoke. Od novih mi stvari najzanimljivije djeluje Gosick. Lajkam takav viktorijanski/gothic stil + radi ga BONES koji će se iskupiti za Heromana. (nadajmo se :) )
Printable View
Gledat će se druga sezona Mitsudomoe i Kimi ni Todoke. Od novih mi stvari najzanimljivije djeluje Gosick. Lajkam takav viktorijanski/gothic stil + radi ga BONES koji će se iskupiti za Heromana. (nadajmo se :) )
Čekam Hourou Musuko, osim toga ne vidim niš zanimljivo od serija, eventualno taj Godsick. Valjda bude neka dobra OVA ili nešto.
vidim dosta zanimljivh stvari
beelzebub,freezing,soukyuu no fafner,break blade..
Budem gledao Mitsudomoe 2, Hourou Musuko, kao i Angel Beats OAD.
Čekiram GOSICK možda. Yumekui Merry samo zbog catgirl. :P
Ostalo kako dođe. Štajaznam, možda bacim oko na Fractale i ovaj Kore wa Zombie.
Inače lulz na ovaj IS mecha slajsoflajf, te ovaj Onii-chan... Reverse Ore no Imouto, much? :)
EDIT: Oh lul, sad odo na MAL stranicu Kore wa Zombie...
http://cdn.myanimelist.net/images/anime/12/24444l.jpg
Čekirat će se, just for teh lulz. :)
A i ne crkne u svakom animeu glavni lik u prvoj epki...
Užas i katastrofa, nikad goru sezonu nisam vidio, moralno dno moralnog dna. MOŽDA bacim oko na Wolverine i Infinite Stratos.
morat cu se slozit :( , iako ima par iznimki, a ta dva koja si napomenuo mi ne izgledaju neš.= Citat =:
Izvorno postao Aral
A nemrem nać niš pametno a da gore nisu neke male klinkice u haljinicama :( Znam da i Wolverine neće bit niš posebno a ovaj drugi ima nekakvu Mechu ili Sci Fi, iako i za to znam da će bit sve puno ženski oko njega :/
sve izgleda prilicno monotono, no oko mi totalno zapinje za Black Lagoon ova, to je treci dio, ... znaci propustio sam vec 2 ova, .... yesss sad imam nes za gledat :DD
nebih se slozio= Citat =:
Izvorno postao Aral
pratim mangu beelzebub i ocekujem anime vec dugo
a i zanima me 2 film fafnera :D
Kaže osoba koja gleda naruto :eyebrows:= Citat =:
Izvorno postao Aral
Don't pull that finger :P
Pa to je moje osobno mišljenje, kaj ne? :) Naruto je po meni premija za neke anime s ove liste (ne sve).= Citat =:
Izvorno postao Raz
lol
bas me nist ne zanima
cekat cu vas da odgledate par epizoda pa cete se izjasnit sta valja,a sta ne
Lul, pogledao novu epizodu K-On!! specialsa.
Wtf was that. :rotfl:
http://b.imagehost.org/0557/Frostii_...5_21_54_38.jpg
EDIT: Došla nova Kuragehime! :3
@Aral
Ma zezam se samo, stvar ukusa naravno. :)
I meni sezona djeluje nekako slabašno, no možda bude par dobrih naslova. Držim na oku Fractale, Hourou Musuko i Gosick.
E da, i taj Fractale izgleda ok ;) Vidjet ćemo, možda se nešto nađe pametno.
hehe a bas htio stavit ovu sliku= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
http://b.imagehost.org/t/0749/Screen..._Uraon_5-1.jpg
^^
Zajedno s muzikom ta scena je epic. :)
Inače, da komentiram ono Aralovo o Index ranije... Mislim da u dvije sezone serije + jedna sezona Railguna nije bio nitko tko išta radi s vodom. ^^'
I da još malo pojasnim... Uglavnom, glavni lik je mamlaz iznimno loše sreće, Touma, koji dodirom svoje desne ruke može poništiti svu magiju, čini, kao i nadnaravne moći. Jednog dana na balkonu nađe spomenutu sestru Index, koja u glavi ima tonu čarobnih knjiga koje svatko hoće za sebe. I tu onda krenu borbe i naganjanja protiv čarobnjaka, alkemičara, ovih-onih koji ju oće imat... Well, to je bar jedan dio priče. Drugi dio je pak o electromasterici Misaki Mikoto [glavnoj likici Railguna, inače]Skoju su znanstvenici u gradu uvukli u jedan gadan eksperiment i ona ga nastoji zaustaviti~
Uglavnom, fora kombinacija kulkul akcije, slajs of lajf i komedije. I DFC žena.
No kao što rekoh, radnja drugog dijela sezone mogla je biti bolje izvedena...
Bog Isus :pray:
hehe doso BD HotD ep.6 znaci nema cenzure :P
Jedan zanimljivi AMV. :)
Preludo kako je lik to sklopio, ovo ubacivanje Spike-a u Trigun scene, bokte :pray:
DAYUM :D= Citat =:
Izvorno postao Aral
Namjeravam uskoro pogledati Ghost in the Shell, trebam li nešto o priči unaprijed znati ili se možda psihički pripremiti na neki način? :)
Ne, samo gledaj i uživaj :)
Samo sam čuo da je kompliciran, težak za pratiti, apsolutno genijalan i da prikazuje moguću budućnost.
Pojma nemam o radnji, ali ovaj opis me privukao, pa ću pogledati :)
Završio sa Baccano i moram reći da je ovo jedan od najboljih animea koje sam do sad pogledao. Mislim da ću ga uskoro ponovo pogledati, toliko je dobar.
KULNESS!
Vidim da to je neki zanimljivi bućkuriš, morat ću i ja čekirati. Moš mi pojasnit jednostavno o čemu se radi, nisam baš mnogo skužio preko neta?
ja sam pogledao prve dvije epizode uskoro cu ostatak
jbt prva epizoda nista nisam kuzio,al dobro na drugoj sam povezao konce sve
i kravav je dosta nisam to ocekivao
= Citat =:
Izvorno postao Raz
Kaj se fakat isplati pogledat? Daj ukratko opiši pliz.
Teško je objasniti bez spoilanja. Zapravo, nisam ni siguran kako bi točno objasnio priču. Sve je ispričano na "nelinearan" način; Malo ćete pratiti obračun dvoje mafija, sestru koja je u potrazi za nestalim bratom, dvoje bedastih lopova, alkemičare koji žele steći besmrtnost, itd... i na kraju će se sve te naizgled nepovezane priče spojiti u jednu veću. Priča je ispričana iz perspektive mnogo likova, kroz više vremenskih razdoblja tako zna biti zbunjujuć na trenutke, no upravo je u tome njegova čar.
Priča je zakon, setting je zakon, likovi su zakon... gledati odmah! :)
Jesam li rekao da su likovi zakon? Upoznajte psihopata...