da dobra komedija
The Game
odličan film
samo treba spomenuti David Fincher
10/10
Printable View
da dobra komedija
The Game
odličan film
samo treba spomenuti David Fincher
10/10
Ako volite takve filmove rađe pogledajte Blindness, meni je bio odličan.= Citat =:
Izvorno postao unknown
http://lookpic.com/d2/i2/2347/8J5ToaKc.jpeg
Zabavan film za pogledat sa ljepšim spolom, glumci su baš ok i kemija između njih dobro funkcionira.
8/10
Hot Tub Time Machine
Solidna komedija ...na tragu Hangovera ali lošiji od njega.Povratak u osamdesete je ispao dosta zanimljiv :thumbs2:
7/10
= Citat =:
Izvorno postao Death By Sexy
e, ta dva filma ni približnno nisu sliična. Ovo je više triler/drama, dok je ovaj white wall steven segal style film
Ovo je slično Blindnessu..= Citat =:
In the near future, everything has changed. Basic human rights have become the rarest of luxuries. No one knows when this started but everyone knows how. The VXII, the deadliest virus ever created, spread like wildfire and decimated the majority of the world’s population. The non-infected survivors now cling to life in four quarantined cities behind a wall.
Oba su sf triler. Samo preporuka :wink:
Detroit Metal City
http://i43.tinypic.com/fl9e28.jpg
Pros:
- cjelovitija radnja nego li u animeu
- kraj- mislio sam da će ga ubiti kad je počeo pjevati Boku no KoibitoS :)
Cons:
- puno scena je izbačeno
- too emotional D:
- not enough RAPE
Uglavnom, okej film, ali anime mi je definitivno bolji. 8/10?
Baš se i ja spremam to pogledat, nadam se da je ok film :)= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
Fix'd :wink:= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Mahah, to sam računao pod "izbačene scene"... Ali da, fejlali su tu.
Inače, ne kontam zake su ona dva menađericina grubijana zamijenili psima... :?
Neznam, to sam se i ja pitao... možda im je buđet bio malen pa su da ušparaju, zamijenili glumce psima. xD
Naah, istrenirani psi za film bi puno više koštali od dva nabildana tipa koje pokupiš negdje s ulice... Vjerojatno jednostavno nisu mogli naći dvojicu koja dovoljno odgovaraju opisu. :roll:
Šalim se u vezi pasa, naravno. :)
Ma da, vjerojatno nisu mogli naći pogodne glumce (koliko se sjećam, u seriji su neke nabildane gromade), a psi donekle podižu dojam da je menađerica čru metalka kad uz sebe drži krvoločne pse. :)
Nisam gledao Anime, ali taj film mi je u 15 navrata bio teski smjeh :D
Gledaj onda anime definitivno, 12 epizoda po 14 minuta, ne možeš pogriješiti. Duplo je žešći od filma, crkavat ćeš samo tako. :)
E, a anime je 15 puta bolji :)= Citat =:
Izvorno postao Sickmanno1
Rape rape rape rape rape rape rape rape rape rape rape :pray:
Nemogu gledati Anime. U vise navrata sam se naterao ali mi suxxa :(
Sry guys...
Onda niš, propuštaš nešto fenomenalno.
Anal in french... :rotfl:
Izvedba je identična, tako da nisam siguran na koju foru ti je jedno dobro a drugo loše... no dobro. :)
Ako je zbog vizualnog stila, DMC je nacrtan tako da ljudi izgledaju "normalno", to jest nema stadnardnog anime looka sa ogromnim očima i tako dalje~= Citat =:
Izvorno postao Sickmanno1
meni je taj DMC šrot teški... što tu ima smješno nije mi jasno
Ni meni nije jasno kako ti možeš gledati u tipa na svom avataru dulje od pet sekunda bez da ga poželiš raspaliti šakom, ali jebiga. :(
Metal je smiješan sam po sebi.
Da vizualni stil. Meni to i dalje lici na Anime.= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Max sta sam uspio pogledati od Anime je Naruto i to kojih 10 episoda. Onda mi je postalo predosadna i prespora radnja.
Jedini Anime koji mi zaista pase je ovaj, koji kledaju klinci. YuGiOh, Pokemon...
jesi ikada gledao one piece?= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Date Night (2010)
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
LOSEEEEE!!!
Inace volim Steve Carell, i smjesan mi je covjek samom pojavom, ali ovdje ga je unistila losa i nesmjesna Tina Fey.
Uglavnom ovo se moze svidati samo bracnim parovima sa 20 godina staza...
2/10
Hm... raznovrsni likovi (naročito glavni lik kojega na sceni ljudi viđaju kao samog demona, dok je u stvarnosti običan nerdy character kojemu je cilj stvarat pop glazbu), prikazivanje metala na način na koji ga mnogi ljudi vide (hrpa manijaka koji sviraju nešto bučno i pjevaju o ubijanju, silovanju i sličnim temama), prikaz fanova koji bi i život dali za bend, odličan voice acting i sami razgovori koji su brzi, oštri i momentalno pogađaju gledatelja, nadovezivanje jedne fore na drugu tako da komedija ne prestaje od početka do kraja epizode i same parodije na metal i mentalitet ljudi.= Citat =:
Izvorno postao unknown
Stvarno neznam što je dobro u njemu. :P
Ukratko, anime je satira koja će se dopast starijoj publici koja voli taj tip komedije.
Izbjegavam shonen trakavice. Stil crtanja mi se ne sviđa. Izgled likova mi varira od blesavog do bolno retajnog. Glupi Luffyev cerek mi je nepodnošljiv. Um... I ne baš?= Citat =:
Izvorno postao unknown
Tra la la~
Gusaru :eyebrows:
Marš tamo, bio sam u inboxu, ni sam ne znam kako sam to postao ovdje. xD
The Jewel of the Nile
http://farm2.static.flickr.com/1129/...73fe48.jpg?v=0
Neznam koji je kok amerikancima, ali očito da jako vole uništavat serijale sa svojim besmislenim sequelima i remakeovima. Ukratko, čisti fors... ne gledat ukoliko vam je Romancing the Stone bio dobar, jer sve što je prequel činilo dobrom avanturističkom komedijom, ovdje fali.
4/10
edit: speaking of the devil... već rade i remake Romancing the Stone za 2011. :(
Clash of the Titans
8/10
Efekti su odlicni ali prica i nije bas nesto
i zbog toga dat ocjenu 8/10 ?
Ne,vec zbog nafuranog sand-people wizarda kameno/ugljane koze.
I onog krakena.Iako me razocarao.(samo mene podseca na Cthulhua?or :) ).
Film je mozda jedva 6.4/10.
Taj film je žešće sranje, niti blizu originala.
4/10
Covjek koji nije imao nimalo iskustva sa macem ubije krakena,meduzu,škorpiona,muža od njegove majke kojemu je had dao neke moci......= Citat =:
Izvorno postao Dreamer Deceiver
Zeus prihvatio hadovu pomoc da rijesi problem s ljudima :/ kao da on nije mogao rijesiti problem...
Bogovi se boje ljudi,wtf? Bogovi nemogu umrijeti... molitve ljudi hrane bogove besmrtnosti ali iskreno govoreci nije Argos jedini grad na cijeloj planeti da se bogovi moraju bojati jer im se nece 1 od 100000 gradova molit.
i kraj.....zazove grom na mac i baci mac na hadesa i ovaj otide u podzemlje i zatvori se. Sada ako je had mogao izadi iz podzemlja kao sto smo vidili na pocetku filma kad je dosao na olimp zasto kad ga je ovaj na kraju filma udario macem i poslao u podzemlje zasto se nije jednostavno vratio -.-
= Citat =:
Izvorno postao Haki
A valjda su mislili da to neće nitko skužit. haahahahahaha
Film je slab ali vi tražite neku logiku u bajci...kako to da nitko ne traži logiku u bajci o Crvenkapici ?
daj nemojte spoilat :killyou: