*chillz*
Printable View
*chillz*
Nasao na nekom reddit threadu UzimakiSi citam sad. Prekul mi je . Inace mi manga nikad nije bila privlacna do sad :D
Procitao, predobro :D
Sad trazim jos takvih preporuka. Pocinjem citat http://en.wikipedia.org/wiki/Doubt_%28manga%29
zapeo sam sa pracenjem animeja, vracam se polako na novu sezonu
Ja završio Mobile Suit Gundam i počeo Zeta Gundam. Dobar je, ali nekako mi je radnja konfuzna i likovi ne toliko simpatični kao u originalu, osim Chara koji je najveći kuler.
No zapravo mi je najveća zamjerka što su bitke u svemiru tako mračne, kao da si smanjio brightness u usporedbi s ostatkom serije. Ipak preferiram jasne boje MSG-a, što je šteta jer je animacija ovdje vrijedna pohvale.
Sad još da pogledam i ZZ pa Char's Counterattack dok sam u elementu pa slobodno mogu odmoriti koju godinu od franšize. :)
Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 3 izašla za PC. Igra je pokupila dobre ocjene.
Ne znam o čemu ti pričaš, nema Chara u Zeti. Samo Quattro Bagina koji je totalno originalan i novi lik. :)= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
http://i.imgur.com/ssuUGMw.jpg
Inače, ZZ je 80% užasan je je dizajniran kao suprotnost Zeti. Vidjeti ćeš sam, ali ako hoćeš dobar Gundam pogledaj War in the Pocket koji je samostalna priča i svojevrsni indirektni prequel originalnom Gundamu.
Jel to treba bit neka šala? Pa lik je Char. Nemoj da sad moram guglat :(
Interna šala sa Zetom. :)
http://myanimelist.net/character/56243/Liliana_Kraňčar
Ane neću gledat samo zbog imena likice. :'D
http://i42.tinypic.com/2nsxstc.jpg
Tetsujin 28-Go: The Lingering Moon of Midday
Prilično neobičan film, očito povezan sa serijom iz 2004. jer dijeli likove, stil i voice acting, ali dođe kao neka alternate reality epizoda.
Opet mi se dopala melodrama o promjenjivom poslijeratnom Japanu i ozljedama preostalim iz rata, i opet mi je falilo ikakve mecha akcije. Ali Imagawa zna što radi. Oću još. :(
Gotova druga sezona Korre. One dvije epizode sa Wanom prvim Avatarom su bile najbolje.
Gledam malo po MAL-u i skužim da je Space Brothers već na... 83 epizodi??? Dayum. :o
Slažem se u vezi Korre. Beginnings su mi bile najbolje epizode, a i predzadnja mi je isto bila super. Zadnja, eh... not so much.
Space Bros ponajbolji underrated animej. Gledajte svi tućuvas.
Korru idem baš sad dovršit.
Pogledah Korru, mnjeh, preveliki buildup i ono OMG SUPA PIIIINCHI a onda na kraju letdown od fajta i jedno 10 deus ex machina mislim Genora Isus wtf.
Ljubavne drame na kraju su isto mnogo fors.
Nez kaj da mislim o samoj odluci o spajanju svaju svijetova, vidjet ćemo u novoj sezoni. Inb4 sranja.
Gledam Serial Experiments Lain. 3deep5me, ali barem nije dosadno za gledat'
Odgledao Serial Experiments Lain.
http://www.deviantpics.com/images/20...67165065_n.jpg
Naletjeh na netu. Wat.
:pray:
Gledam Monster i Planetes, Monstera sam odgledao 10 epizoda, Planetesa 5
Oba odlična animeja zasad, kad ovo riješim krećem na FMA:B, Ergo Proxy ili Cowboy Bebop.
Btw oće bit novih watamote epki skoro?
Monster je spoooor. Tako da se nemoj zacuditi ako ga ne budes zavrsio.
Ja nikako da se natjeram mangu da procitam.
Sad cekam ovu Miurinu Gigantomachiu, vise iz radoznalosti nego iz nekog hypea. Vasa ocekivanja?
Je spor ali uživam. Tenma me podsjetio na Freemana,
Napeto jako, za sad na 18. a planiram do 20. večeras odgledat.
Gleda itko Log Horizon?
Inače nisam fan ovakvih tema ali čuo sam da je dobar anime.
Hnnnng, ovaj Monster mi polako postaje najdraži anime ;_;
Nonstop se nešto događa, uvijek zanimljivo.
Lunge car
Napravio sam MAL pa vas pododajem kroz par dana, nick je Stormy_
Also, taman tema krepala kad sam ja krenuo gledat :(
Pred kraj sam sa Spice and Wolf, jako ugodan anime, tempo je savršeno pogođen. Baš je gušt. Nadam se da je i druga sezona na razini.
Kralju, jesi ti uopće spavao sinoć? :'D
Ne
Ghgh, bar nisi prije par mjeseci bio lajk "e idem ja spat 10-11 navečer je".
Što FFZG napravi od čovjeka. :'(
fix'd= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Dodao sam tebe, Systema i Kostolomca jer za vas znam.
Vi ostali me dodajte ako želite :(
K, jel mogu sad komentirat kako imaš pleb-tier listu? ;D
Možeš.
Mora se od negdje krenut :(
Nez lel, moji prvi animei su bili lezbe i moe moe kyun SoL.
Nisam ni sumnjao :D
Ja ću lagano po listi, planiram si još par Miyazakijevih filmova uz ove serije. Praktički nisam ništa pogledao :(
Ali prvo treba Monstera dovršit!
To to, oživite temu. :eyebrows:
Isuse nostalgija :pray:
Sad sam našao ovih hrpu animeja koje je prenosila Nova TV i koje sam uvijek gledao poslje škole. Tsubasa, Astro-Boy, ovo... Good times :cry:
Još imam 2 decka šaman king karata koje sam osvojio u nekoj nagradnoj igri.
Dobra je manga to.
Postoji i manga? Morat ću i to provjerit.
Nakon par tjedana zastoja nastavljam s Galilei Donna. Čak nije ni loše, barem su svi likovi relativno likeable za razliku od one glupe drečave kuje u Coppelionu zbog koje taj anime samo što ne droppam.
No dobro, svi osim lika u crnom koji ima valjda sto metla u guzici.
Počeo sam gledati Naruta, i eto u 2 dana uspio cijelu prvu sezonu odgledati.
Nakon toga ću Inu Yashu, pa One Piece. Pukla me neka nostalgija za djetinjstvom, gdje bi to stalno na njemačkoj televiziji gledao...
Ako mi se svidi, vjerojatno ću nastaviti sa onim Death Note koji svi hvale...
Tbh Death Note hvale klinci (naročito klinkinje koje drkaju na glavne likove) od 15 godina ili barem mentalitetom ko da imaju toliko jer im je so dark & edgy i hehe hoće oni bit ko Lajt imat Det Not i pobit sve koji im se ne sviđaju hehe.
Realno serija na pola puta ode u kurac, iako ima dobru početnu premisu- mada koliko čujem, i nju je pokrala od drugih naslova.
ne znan ko je hvali ali meni nije nesto, odgledah Darker than black, svida mi se mada mi se cini da fali jos jedna sezona :/