Jako dobar H'n'S, osobno draži od God of Wara.
Ali slabiji od DmC.
Printable View
Jako dobar H'n'S, osobno draži od God of Wara.
Ali slabiji od DmC.
Civilization V.
Odradio preko tisuću turnova u jednom tjednu :D
Game Dev Story
http://www.thegamerscene.com/wp-cont...-Dev-Story.jpg
Jebemu, nešto najzaraznije na androidu ikad. Pojednostavljena business simulacija, vodiš kompaniju i izdaješ igre za razne platforme. Prati se više-manje povijesni razvoj konzola, makar nekad nema smisla (u mojoj igri je Virtual Boy izašao prije dvije godine i još ima dobar udio na tržištu, wtf), no zabavno je skroz.
Sad lijepo pozoves frenda i uzmete neku stazu i formulu pa ko moze brze skinuti krug. :D= Citat =:
Izvorno postao Horny Devil
Space Harrier
Nisam više u arkadnom elementu, ali ova igra je toliko maštovita i zabavna da je moram preći i pjevušiti muziku par tjedana nakon toga. Ništa tu nema smisla, i zakon je.
Igrao malo Saints Row The Third.
Kul mi je kaj sam si napravio Adolfa Hulka, priča ko zombi i niš ga ne razumjem al me svi ostali kuže.
I to je to, sve ostalo je užas.
Malicious
jedna od rijetkih igri od kojih sam odustao napola...dobre strane su grafički stil i ok glazba...sama borba dosadi već nakon 10-tak minuta i užasno je repetitivna...igra je inače prilično kratka, ima 5-7 (ne znam točno) borbi s bossovima okruženima vojskom koje traju nekih 15-30 min...samo upoznavanje s kontrolama je loše odrađeno i prvi fajt sam izgubio zbog nesnalaženja s kontrolama...priča je gotovo nepostojeća, a i ono malo što je ima je loše prezentirano...
4/10S(i to je možda previsoko)
nemojte ovo igrati, ne bih ni ja da nisam dobio na PS+ i grafički je izgledalo ok :D
Razmišljao sam o tome, ali sad više ne razmišljam.
Počeo Alan Wake.
Sasvim ok za sada, iako igra po pitanju samog gameplaya nudi veoma malo opcija.
Na kraju prve epizode skroz mi je rulao Roy Orbison. :)
Dojadit će ti do kraja treće epizode.
Brijem da neće budući da to planiram igrati u kraćim intervalima. Već vidim potencijalne probleme, al da vidim kako će se igra dalje razvijati.
Uglavnom vrijeme trošim na TOR.
Neće se razvijati :D
Inače New Vegas igram, na razini starih Fallouta, ako ne i bolje :o
Malicious i F1 Race Stars su zasad jedine loše igre koje sam dobio kroz PS+
Ja se troumim što početi sljedeće...
1) Fallout New Vegas
2) King's Bounty Crossworlds
3) Risen 2
Dobro, ne može biti veći proljev od Absolutiona kojeg sam morao prekinuti na pola od količine lošosti.= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
Al da, rula New Vegas. Napisao na SteamuSda je igra na razini prva dva Fallouta.
Znači, ko Max Payne 3.= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Ako budeš počinjao s New Vegas, stavi ovaj mali modSza otežavanje igre od J. Sawyera, glavnog dizajnera na igri. U kombinaciji s Very Hard težinom i HC modom igra je puno zabavnija i imerzivnija zbog tog survival faktora.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Nisam ni probao igru bez ovoga, ali sad na lvlu 12 (što bi bilo nešto oko 20.-tog levela u vanilla verziji) i s solidnom opremom većina neprijatelja još uvijek predstavlja izazov, dok su mi recimo oni deathclawsi još uvijek nemoguća misija.
Jebeno, hvala!
Javi ako imaš još kakvih preporuka za must have modovlje.
ocigledno je da zelis fallout= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Project Nevada je kao must-have.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
http://newvegas.nexusmods.com/mods/40040//?
= Citat =:
It adds the gameplay features found in popular first-person-shooter games that were missing in New Vegas.
Some of those features are improved versions of already well-known Fallout 3 mods, like the Grenade Hotkey, Bullet Time or Sprint.
All of them are rewritten from the ground up, with exciting new features like the support for several VATS perks in Bullet Time and support for throwing weapons with the grenade hotkey.
Others are brand new, like the Dynamic Crosshair that changes it size according to the current weapon spread.
Each of those features can be individually enabled or disabled in-game. They are fully script-based to play along well with other mods.
Kaj nisi na Summer Saleu niš dobro uzeo da moraš ta drugorazredna smeća igrati?= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
risen 2 je loš, igraj new vegas
jučer završio Starcraft 2: HotS kampanju, danas krećem s Falloutom 3...
Radije nemoj...
Na New Vegas odma. Ja se nemogu odlučit jel da služim Houseu ili da New Vegas uzmem za sebe. Kod ovog uzimanja za sebe me brine jel ću imat izbora oko "državnog" uređenja, da me ne kraju ne dočeka neka animacija di postanem zli diktator.
Uz ove gore modove.
Završio jučer drugu epizodu Alan Wakea. Još uvijek mi nije dosadna igra.
Dosadi na zadnjoj ili predzadnjoj. Puno vožnje i napucavanja, samo misliš kad će kraj.
Al ajde, priča te tjera da odigraš to.
Koliko uopće ima epizoda?
Jedno 5-6, nisam siguran.
+ dodatne epizode u DLC-evima.
A to je ok onda.
Ja mislio da ima jedno 10-ak epizoda. Sad sam već na trećoj i nisam se nešto zasitio, a skoro pola igre znači.