ocaj.
Printable View
ocaj.
Obavezno pogledaj. Odlična komedija, pogotovo ako voliš Kevina Smitha.= Citat =:
Izvorno postao xarabas
Equilibrium (6/10)S- Dobia 6 samo radi dobro odradjenih matrix like scena borbe zbog kojim mi doslo da opet pogledam Matrix. Inace film je jako ocajan, Bale je dobro odradia posao s obzirom kako je los scenarij i rezija, al ne toliko dobro da dize kvalitetu filma na isplati se pogledati. Iako koncept nije talko los sam po sebi, nacin na koji je odradjen je uzasan, prica je tako plitka, likovi slabo napravljeni, svaka scena puna propusta, al na kraju kad premotas sve scene di nema ubijanja i pogledas samo one di je ubijanje to je dobro.
Superbad (7/10)S- Odlicna komedija, na trenutke smo se kidali od smjeha, ali samo na trenutke veci dio filma nismo se ni nasmijali. Ali zato su mi likovi, pogotovo 2 policajca tako dobri da je to nevjerovatno, ma na kraju film se svakako isplati pogledati.
Iopet sam pogledao (500) days of Summer, iopet je predobar film, i jos vise mrzim onu zensku.
sry double post
the descent: 7/10
zgodne zene u manje zgodnoj situaciji, sto se radnje tice mislim da su trebali jos vise na klaustofobiju igrati.
Martyrs: 8.5/10
film koji pocinje kao svaki drugi triler/horor, neshvatljiv do pred skoro zadnjih pola sata filma,
kada vam se otkriva najgnjusnija strana ljudske prirode, radoznalost ispred svega. svakako pogledati
star trek: 8/10
sve u svemu dobar remake, nikada nisam volio vremenske poremecaje, no unatoc tome jako gledljivo djelo,
smanjiti ocjenu ako niste fan
Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest. <3
Upravo se vratio sa Sherlock Holmesa.
Odma u glavu, mislim da je ovo do sad najbolja ekranizacija Sir Doyleovih prica o Sherlocku.
Robert Downey Jr. je obavio fantastican posao. Pokupio je svu ekscentricnost, ovisnost, i opcenito kaotican zivot Holmesa.
Film odlicno prikazuje sve te aspekte, pogotovo dedukciju, te se dala paznja onome sto je bilo zaboravljeno u vecini ekranizacija: boksu i njegovoj borilackoj vjestini sa stapovima - bartitsu.
Tu su naravno i razna prerusavanja, ma uglavnom sve su mislim obradili.
Naravno, nije Robert jedini. Jude Law je dao najboljeg Watsona koji ne sluzi ko sidekick nego je pravi pomocnik i netko na koga se Sherlock "thoroughly can rely on"
Ostatak ekipe je isto odlican.
A mane filma, pa neke geografske besmislice (od Parlamenta do Tower Bridgea kroz neki tunel za manje od 30s, wth!). Rijetko tko ce to mozda zapazit, nije da zivimo u Londonu no bit ce da sam ja previse igrao Scotland Yard :D
Takodjer neke akcijske scene su over the top, kao i ona explozija koj raznese sve zivo a naravno nasi junaci prezive
Sve u svemu, najbolji Sherlock so far
Mislim da je ovaj film radjen prema stripu a ne knjizevnom predlosku,to objasnjava sve nerealne scene
rezerviram mjesta za avatara prek neta sad (cinestar), pa se nadam odgovoru u sljedecih 5 minuta... ;) (edit: "imate" do srijede ujutro)
sestero nas je, sooo... u skroz zadnji red od malo desno od sredine prema desno, ili u F red (od onog procijepa red blize platnu) - od sredine prema desno?
edit: rezervirat cu ujutro... pa imate do tad vremena... ;)
A kad dojdes tamo vjerovatno ce ti biti puno slobodnog mista, samo dojdes po ure ranije kad se poniste rezervacije i mos lipo izabrat, inace sto dalje od platna je bolje, i normalno sto vise po sredini, mi smo sidili u f 5 zadnjih s desne strane mista i bilo je dobro :)
Vratih se sa susreta četvrte vrste i film je jedan od najšokantnijih i najstrašnijh filmova koji sam gledao. Neželi mviše pričati o njemu, ne da ne spojlam... Nego nezelim uopce razmisljati o njemu.
Definitivno ga odite pogledati u kino.
= Citat =:
Izvorno postao Feanor
AE, mene zanima taj film ? Jel ti se dopao onaj paranormal aktivity ?
Pogledao SherlockaSi Avatar 3D
Sherlock je dobar film, i očekivao nešto dobro u Guy Richievom stilu i ispunila su mi se ocekivanja.
A za Avatar... Nema se šta više reći, jebenica.
Ja ga baž zato neću ni pogledat,srao bi u gaće...= Citat =:
Izvorno postao Feanor
Gledaj ovo je triput strašnije od bilo kojeg kruga, blair witcha itd itd., a buuuu efekt je minimalan, fora je u tome sto i bude buu efekt(glasna glazba strašna scena) i stvarno se usereš, ali onda ta scena traje po 5 minuta i cijela je šokantna i strašna i tako nekih 15-20 puta u filmu. Znači nema buuu dvije sekunde pa mir, nego traje i traje i traje, a ti se treseš u stolici.= Citat =:
Izvorno postao tigerija
Znači strašno je po dvije, tri, pet minuta konstantno. I kad vidite lica od tihl judi sa ''stvarnih''(nije još provjereno) snimki i kako su im lica izobličena i neljudska i kako izgleda ona ženska koja je ''prava'' psihijatrica i koja daje intervju s kojim je ispresjecan film.
Ako je ot ta ''prava'' psihijatrica odglumila onda zaslužuje 15 oskara...
Ja sam ga pogledao prvi dan, predpremijera il šta je to već bilo, u ponoć.= Citat =:
Izvorno postao Feanor
Isto mišljenje sam i ja imao. Trebalo mi je vremena da se oporavim. I dan danas kad se sjetim isječka iz filma mi nije svejedno.
Paranormal Activity je VELIKOSsranje naspram The Fourth Kind. Ono, Paranormal Activity je općenito ogromni fail...= Citat =:
Izvorno postao tigerija
Ni nemoj. Definitivno preporuka samo onima sa jakim živcima!= Citat =:
Izvorno postao Chappi
Sad ga moram pogledat.
ako u blizini tebe ne prebivaju sove, feel free to go ^^
Ali kako samo izgleda RL psihijatrica, još mi je i najbrutalnija scena na kraju...
Dajte koji vam je kurac,dva sata je i sam sam u sobi nemojte sad pisati te strahote na forum
kak je meni ja sam u Sloveniji.
lol, baš su i mene već lagano prepali s tim pričama :D= Citat =:
Izvorno postao xarabas
Pogledao sam Terminator: Salvation, ništa posebno, ali za ubit 2 sata slobodnog vremena kao stvoreno. 5/10.
Jer meni je paranormal Activity bilo sranje... Strašđni filmovi su mi bili Descent i Mistični znakovi li misteriozni znakovi, kako več.= Citat =:
Izvorno postao Feanor
To su mi valjda jedini strašni filmovi, ostali nisu nit blizu...
Zato se nadam da če ovo bit dobar.
Descent :pray:
Paranormal activity mi je bio bezveze
Jesi gledao Bretta? To je jedan jedini filmski Sherlock. Ovo je komedija.= Citat =:
Izvorno postao Teon
Martyrs
POgledo samo zato er je lik ocjenio film višom ocjenom od Descenta.
Martyrs je psihološki horror i dobar mi je. Ništa ne odaju, i kad misliš da si nešto prokužio ispadne drugačije.
Kad je descent stavičan horror, filmovi nisu uopšte istog tipa. U svakom slučaju Descent mi je boli, ali ovaj je zanimliv dosta.
Universal Soldier 3
Početak je dosta dobar, u biti film je ok. nije dobar kao prvi, ali drugi je bio katastrofa.
Negdje oko sredine filma su se primjetile neke jeftine fore kad su se rokali pučkama. Ali film je ok za pogledat.
Jedino šta me živiralo, ako če tko gledat, el to oni imaju prsluke i oni ih nožem ubiju ? Čak i meci lete kroz njih, čem onda imaju prsluke... ccc
Martyrs me je pricom vise iznenadio od descenta
Ah, Jeremija? E bilo je davno, da on je odlicno Holmesa odglumio no bilo je to davno... Trebao bi ih pogledat jedan uz drugi, no mislim da su Robert i Guy Ritchie obavili prilicno dobar posao.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Nego sto se 4th kindStice, malo da vam spojlam:
jao, sad i ja moram pogledat to.= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
FFFFFFFFFFUUUUUUUUUU-
The Men Who Stare at Goats
Crna komedija sa nekoliko urnebesno , inteligentno smiješnih trenutaka .Oni koji žele nešto više od tipčne komedije neka obavezno pogledaju , ostali slobodno neka zaobiđu jer će ostati razočarani .Jedan od onih filmova koje ili voliš ili mrziš.Sredine nema .Meni se svidio :thumbs2: .