EDIT:oh moj smrdljivi PC.
Printable View
EDIT:oh moj smrdljivi PC.
..Oh ne..Moracu da..da..radim na kiosku sa pljeskavicama! :o
Samo upri malo da yugo ostane :D..a ako ne upali onda jebiga,pozdravi ga i posalji u nova bojista
Spozno sam svašta di sam griješio dosta dugo vremena.
Također sam spozno da peče VRLO JAKO MNOGO kad se prospeš kipućom vodom :cry:
Ja sam to doznao kad sam imao 14 i radio za šankom sa starim :D,sjebo se dok sam radio čaj na onom aparatu a onda ko iz fore dodju ljudi iz crkve i naruce pun kurac kava XD
Upravo to :cry:
Ja si kuvam rižu i nekako se opećem na vatru i mrdnem rukom u kojoj mi je bila šerpa i sve po sebi i štednjaku prospem. Koljena i ruke su mi najviše fasovali :?
Al dobro je, polako prolazi :D
Meni se dogodilo jednom dok sam bio mali =((,po cijelom tijelu pala kipuca voda dok sam nesto po stolu u kuhinji trazio...uf da otac nije bio brz imo bih oziljke i dan danas
Moj ujak je tako poginuo kad je imao dvije-tri godine, upao u vruću vodu a nitko nije primjetio odmah tako da ga nisu mogli spasiti.
Ugl, spoznao sam da od Sour cream & onion pringlesa skroz gadno smrdi iz usta, i pljuvačka je jako čudna
:( .
@pringlz:da,zadah je odvratan,ali zato postoje zvake. :wink:
Ja uvijek jedem original XD
@Jopax-uf to je totalno u banani =(
Dobro Niko, skontali smo da znaš stavljati fejspalm slike u postove, možeš prestati sada :D
Nazvao sam svoj skejt Mirko u čast našeg forumaša
Spozno sam da Maltoza ima veći glikemijski indeks nego glukoza. I da je ima u Pivu. Di ćeš bolje :evil:
Ti voziš skate, slušaš Đastina, oh ti Đastin vonabiju. :)= Citat =:
Izvorno postao majstoro
http://boxerhockey.fireball20xl.com/index.php
Boxer Hockey <3<3<3
Spoznao sam (nažalost tek sada) da nema boljeg nogometa od FIFA-e 10 i da je Neto250g uber troll :wink:
Pa,svestran sam= Citat =:
Izvorno postao Mr. Ante
Spozno sam da necu stici procitati sve knjige koje sam kupio do kraja ljeta a samo ih kupujem i kupujem O.o
Spoznao sam da je ovdje bio velik požar.
Izgorio cijeli Kozjak (brdo, jel).
I požar je buknuo na 3 mjesta odjednom.
Za vrijeme požara (požar je daleko, ali se ništa ne vidi od dima)
Nakon požara (ovo je samo mali djelić Kozjaka na istoku, velika većina mi se ne vidi zapadnije, ali sve je izgoreno.
EDIT: Iz dna duše mrzim Imageshack.
Ja sam sinoć vidio manji požar s Pujanki, mislim da je gorila trava :) ali opet, nisam uopće shvatio da Kozjak gori.
Izgorilo je sve do zadnjih kaštela i dalje bokte.
Ne znam, nemogu vidit toliko daleko, kuće mi blokiraju pogled.
Nisi li čuo kanadere i helikoptere vsake sekunde?
Kad je to točno bilo?
Cijelo jutro, nešto tako.
Još lete avioni.
Avioni?Hoces reci helikopteri rajt?Ili je pozar toliki pa su poslati avioni za gasenje sumskih pozara :o
Da, kanaderi.
Ne kužiš, kad nebi smetali zgrade i kuće, viido bih sve izgoreno skoro koliko daleko mi seže pogled.
nit vidio nit cuo da ista gori ovdje...
Krmio sam do podne ili tako nešto, tako da sam mogao komotno i ja izgorit a da ne primjetim :)= Citat =:
Izvorno postao Mirko L
Disiii, sugrađanine.
Ne bih ni ja znao da mi nisu rekli. Doduše, čuju se dosta avioni.
The Big Bang Theory <3