Pa ljudi su po prirodi društvena bića.= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Printable View
Pa ljudi su po prirodi društvena bića.= Citat =:
= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
Pa radim sve od navedenog.
Zapisano je u kamenu.= Citat =:
Kaže mi iskusan čovjek.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Više sam mislio na neke česte izlaske i sl.= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Recettear.
Ne pamtim kad sam zadnji put igrao ovako zabavnu igru.
Capitalism, ho! :D
Ja ne znam, dok još nemam posao ajde, budem igrao, bed je šta još nemam novu kantu pa sam ograničen dosta, kad budem imao novu kantu će vjerojatno nadam se bit i neki posao, dođem na isto jbga :D
Ali sve u svemu, prošli su odavno oni dani Morrowinda i buđenja u 8 ujutro da bi igrao do ponoći, i legao spavati, i to ponavljao danima.
Sjećam se još u srednjoj kako mi stari nije dao da igram preko tjedna, onda bi vikend bio raspašoj e :D
A najslađe su mi bile partije UT-a preko tjedna ako bi stari radio pa navečer uhvatim pol sata za to da me ne vidi, uf. Najslađe je kad je zabranjeno istina :D
Jaoo, to mi je bila godina za pamćenje, starci otišli na more, a ja ostao doma, probudio se, doručkovao, krenuo igrati Morrowind i do navečer napravio pauzu samo da pojedem zagrebački ili kaj sam si već naručio za ručak :D Rulao je Morrowind u svoje doba, čak sam si karte isprintao i uvezao pa pomoću njih questao :pray:= Citat =:
Izvorno postao mravojed20
Baš ste braća.
Ne znaš više koji je gori.
Shadowrun Returns igram, malo me razočarao zbog linearnosti, a i igram glupog human Deckera koji bi valjda trrebao biti najzanimljivija klasa u igri, no debilna je i combat mi je totalno nezaniljiv zbog glupe klase. U drugom playtrough-u igram shamana ili wizarda. Grafički je savršena, a atmosfera je bogovska, priča je ok tako da mi nije žao 100 ćuna šta sam dao.
ja mislim da je to mozda zbog filmova i drugih oblika umetnosti koji drustveni aspekt uzdizu do neslucenih visina.= Citat =:
s druge strane, mozda je drustveni aspekt objektivno mnogo iznad bilo kojeg oblika umetnosti. kad pogledas, u umetnosti sve se svodi na to da je socijalizacija najbitnija stvar na svetu. i onda imas izbor - da izadjes ili da gledas film o izlazenju. okej, film o socijalizaciji. kad malo dublje zagrebes, svi filmovi su o tome - ja kad odgledam betmena, meni je to zanimljivo zbog betmenove filozofije, koju onda prenosim na socijalizaciju. zato je cesto izlazenje toliko uzdignuto
i 20 sati nedeljno je mnogo, jer ste potrosili 20 sati na zadovoljavanje nekog primalnog nagona. 20 sati tokom kojih ste mogli da stvarate secanja
Ne kužim.
baldrick. Ali opet se nazire tračak nečega sa smislom kao i inače u njegovim novijim postovima :D
Video igre su primalni nagon?
takoreci. nisu na nivou osnovnih ljudskih potreba, ali kad uzivate u njima, ne zadovoljavate "duh", nego onaj najprimitivniji deo mozga. kao kad si mnogo gladan, pa uzmes da jedes. jeste, super je osecaj, ali te ne cini toliko srecnim kao neke stvari emotivne prirode.
mislim da je to zato sto nas okolina vec vekovima uci tome da je to tako, pa nam je ispran mozak. kad bi nas okolina vekovima ucila da je vrhunac zivota kad pojedes dobar hamburger a gladan si, onda bismo mozda u trenutku konzumiranja hamburgera bili potpuno duhovno ispunjeni i srecni kao sto smo sada kada nam se desi nesto lepo na socijalno-emotivnom planu
ali, posto nam je mozak ispran (protiv cega, ja mislim, nista ne mozemo), ne ostaje nam nista drugo nego da 95 posto igara okarakterisemo kao gubljenja vremena
Hedonizam je pravi put.
slazem se s tim, ali i duhovno zadovoljstvo je zadovoljstvo. ako njemu tezis, i dalje si hedonista. uostalom, zar nisu svi ljudi hedonisti (sem mazohista, ali i oni su u neku ruku hedonisti, jer im je bol zadovoljstvo)
Zabavljati se je dobro iskorištavati vrijeme, ne znam šta se tu ima pametovati.
:thumbs2:= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Ako si pro gamer kao Marijanovic, igre nisu zabava.
Nego? Terapija?
Neplaćeni posao.
Skill mu je plaća.
Nemoj omekaniti™
Počet ću Darksiderse igrat pa me zanima koju mi težinu preporučate? Htio bih izvuć maksimum iz prvog prelaska i da gameplay bude što izazovniji, ali ne frustrirajuć.
Normal.
Uninstall
Meni je hard bio taman, a bossovi nisu problem budući da se svaka bitka svodi na ponavljanje određenih radnji koje vode do iduće skripte.
The True Horseman
COMPLETE the game on APOCALYPTIC difficulty
28th Jan 2012
5:03:26 PM
Dayumn što ovo izgleda isprazno i nezanimljivo. Prvih niti sat vremena igre i već mi se ne da pratit radnju :')
Ne brini, to samo znači da si normalan.