a jadan. trebas pomoc sa tim alkoholom?
Printable View
a jadan. trebas pomoc sa tim alkoholom?
Trebam pomoc pri pišanju kad se vec nudis
sry, nisam bas zedan vise http://www.hcl.hr/forum/Smileys/Alpha/HIHA.png
Eve mladjanog sickpeteza.
Sa' se kotrlja?
Ja niz stijenu uskoro..brze se dodje na more :D
Ja smrdim i radim.A vi ostali kako' 'te?
I ja radim al ne smrdim..barem ne vele :D..a ono..ide..kako Yugo?
Spozno sam da mi se deda napio..ne prestaje pricati pa je jos dosadniji nego obicno XD
Od 28. 9. sam član Iron Maiden Fan Club-a. FUCKING IRON MAIDEN RULES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Yugo dobro ide.Btw:razmisljam o prodaji...Taman dovoljno para Punto.
spoznao sam da su na ovom forumu svi bogati jer cjelo vrijeme kupuju jebene pringlse i koka kole, trebo bi se sprijateljit s nekim
Wtf, nijedan novi post od sinoć u 3 sata? :shock:
Pao forum
Sakam na biljaru na plejtoju :-x
jer je prelos.
Da još nisam prošao Starcraft 2 xD Valjda budem ovih dana...
Isto Yugo dobro ide, išo sam danas u Pakrac i nije bilo problema, isto razmišljam o nabavci Punta.= Citat =:
Izvorno postao Forengner
Spoznah da totalno nemam volje za niš. >_>
Uzmite si onu Zastava 10 verziju Punta. Nek duh Yugića ostane s vama...= Citat =:
Izvorno postao Praetorian
Heh,on ce ostati uz mene u svakom slucaju,zapravo,deo srafa..u mojoj nozi...
Yugo je sex, ako položim na vrijeme planiram kupiti yugu kojeg mi je stari vozio davno, kad sam bio dijete :)
Spoznao sam da iako je ukusno iso sport i bijelo vino nije dobro za želudac, ni za glavu, iako bi za to odgovorna mogla biti glazba
Spoznao sam da jedva hodam od bolova u leđima, kvragu i moje kile.
http://www.cracked.com/article_17090_wh ... tolen.html
:pray: :rotfl:
spoznao sam da volim igrati stare igre. Odigrajte Outcast. Prije toga, sve lucasartsove avanture iz devedesetih. Tim Schafer owna.
Zatim, spoznao sam da ako zelim novu graficku, moram kupit i novu maticnu. Integrirana je. Samo ne znam hocu li moci zadrzati stari hard ili moram sve nanovo instalirati...
Da imam svoj warhammer manual na mom scribd accountu i da se mogu sad zezat malo s njim :D
Da opet pocinjem sa skateboardom
Da trebam novi avatar...bacam se u potragu
Da cu...morati..da...d..da prodam yugo. :(
WHAT? NOOOOEEEEESSSSSSSS
Ako ne pronadjem alternativu.. :(
Otmica i prodaja zena u bijelo roblje? Placeni ubojica? Švercanje?..ili..radi jos jedan posao ?