ma lolz :D... bit ću ti iskren i reći da mi je jedini dobar dio prvi dio, naravno. Ostali su tu reda radi samo da bude nastavak.= Citat =:
Izvorno postao Medolina
Printable View
ma lolz :D... bit ću ti iskren i reći da mi je jedini dobar dio prvi dio, naravno. Ostali su tu reda radi samo da bude nastavak.= Citat =:
Izvorno postao Medolina
Predvidljiv je, istina, al je fora kada znaš pov. umj. i onda kad skupa s T.Hanksom otkrivaš mjesta koja se trebaju otkriti, jel :D= Citat =:
Izvorno postao Medolina
A daVincijev kod sam čitala, ne bih ga pokvarila filmom, bar mi tako kažu , da je film naspram knjige-shit...
ili?
Nemam pojma, nisam čitao knjigu, ali A&D nije ništ naspram Da Vincija :roll:= Citat =:
Izvorno postao angel eye
Ah... povijest Italije je jednostavna. Nije ti to nešto teško. A i nije samo to. Lakše je razumjeti film ak si gledao Da Vinci kod. To dođe kao neka osnova za ovaj drugi. Recimo Da Vinci, Michelangelo... Veliki majstori i umjetnici svoga vremena, Sikstinska kapela... Nema se tu što ne znat... Većina filmova je naspram knjige shit!= Citat =:
Izvorno postao angel eye
@ Medolina
Da, nije teško, al veća je fora je ako znaš detalje... :wink:
= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
kaj jebote, nisam ga više mogal gledat, dosadio mi :toilet:
evo odgledah upravo X-man Wolverina, ok film, doduše isti dojam ko i na samom izlasku filma
[quote=Nee Joe Hendrix]Nije loš, ali Da Vincijev Kod puno napetiji i zanimljiviji...[/quote:2mvw3tt5]= Citat =:
Izvorno postao "angel eye":2mvw3tt5
Ja sam procitao Da Vincijev Kod kad je bio ka popularan mislia nesto mozda i dobro, kad ono sranje s dosadnim i potpuno predvidljivim zapletom, jadnim likovima i totalnim unistenjem jedne relativno zanimljive ideje za knjigu tako da sam odma odustao od svega sto se toga imale docite jer moze biti samo gore
How to be a Serial Killer
Ok gledam film i ono nakon 45 minuta od svih ljudi poželiš da ubije svojeg učenika xD. I sda ga gledam samo zato dalje da vidim hoče li ga na kraju sredit, jer on najviše živcira u filmu !!! Ili če ga možda okrivit za sve xD .
Kad pogledate skužit čete xD.
http://www.smcm.edu/studentevents/_a...DaysPoster.jpg
Dobar film,ako zbog ničeg drugog,isplati se pogledati zbog Zooey Deschanel.
7.5/10
= Citat =:
Izvorno postao Constantine
drop kick onoj ženskoj treba opaliti
Zna neko kako se zove film, ne znam jeli već izašao ali trebalo bi da jest, radi se o nekom vikinškom selu u prošlosti koje počinje terorizirati neko čudovište(koje je u stvari vanzemaljac), nedugo zatim u selo dolazi jedans stranac(isto vanzemaljac al prerušen u čovjeka) koji uzima par ratnika i onda idu u lov na to čudovište.
Outlander ?
E taj je, znao sam da je nešto slično tome, samo sam ja tražio pod stranger :D
Nemoj to gledat, ni za zivu glavu.Najgori film ikada.
jako loš film, tj. loš je onoliko kolko su ga najavljivali, a najavljivali su ga jakoooo puno :D
= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
najbolja uloga Jamesu Caviezelu je ona u kojoj glumi edmonda dantesa(count of monte cristo(jedan od najboljih filmova ikada snimljenih))
Ja bi rekao da mu je apsolutno savršena bila ona u The Passion of the Christ, ali to sam samo ja.= Citat =:
Izvorno postao unknown
Na stranu religija sve to vezano za film,jesam ja jedini ovdje kome je taj film jednostavno....los?
Kao neki bend koji svi tvoji prijatelji slusaju a tebi jednostavno ne pase pa si u nedoumici bi li im to rekao ili da se nastavis onako kiselo smijati kad krene neka pjesma.
[quote=Wizard]Ja sam procitao Da Vincijev Kod kad je bio ka popularan mislia nesto mozda i dobro, kad ono sranje s dosadnim i potpuno predvidljivim zapletom, jadnim likovima i totalnim unistenjem jedne relativno zanimljive ideje za knjigu tako da sam odma odustao od svega sto se toga imale docite jer moze biti samo gore[/quote:kjj6dnyl]= Citat =:
Izvorno postao Nee Joe Hendrix
Knjige, kao takve, su lako štivo. Ali, majko mila, film Anđeli i demoni mi je još gori :) Ekranizaciju Da Vinčijevog koda nisam imao prilike gledati :)
Znam da meni sigurno spada među top 10 filmova, zato što je apsolutno savršeno prikazao ono što je trebao prikazati, a to je pobjeda duha nad fizičkim tijelom. I to nema nikakve veze s organiziranom religijom, crkvom, anti-semitizmom i kojim god već glupostima koje su pratile ovaj film, nego samo s čovjekom kao takvim.= Citat =:
Izvorno postao xarabas
Znam znam,upravo to sam i htio da istaknem.= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
Jednostavno kao film mi nije legao,ne znam zasto.
Nije ni meni baš nešto. Ali zato Grof Monte Cristo. :pray:
= Citat =:
pasija je snuf film ništa drugo...
hehe
Nažalost, za većinu ljudi, kritičara i novinara takvo ignorantno i stupidno viđenje filma je gotovo pravilo, a vidim da ni ovaj forum nije iznimka. Probaj pročitat ovaj review, jedna od rijetkih koju sam našao da je kolko-tolko pogodila srž ovog filma:= Citat =:
Izvorno postao unknown
http://rogerebert.suntimes.com/apps/pbc ... 40301/1023
Kažu da kad Ebert umre, umrijet će i objektivna filmska kritika. U biti jedina filmska referenca.
Inače stvarno ne volim kritičare, bilo glazbene ili filmske, ali Ebertove recenzije uvijek čitam sa zadovoljstvom, čak i kada se uopće ne slažem s njima, što se zapravo događa jako rijetko. Zbilja jako cijenim tog čovjeka.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
= Citat =:
Možeš reći što god hoćeš ali još uvijek stoji činjenica da lika 2 sata zlostavljaju...
Pa to i je film koji prikazuje Isusuvu muku :roll: .Po meni jedini film vrijedan spomena sa takvom tematikom .Gibsonu naklon do poda :pray: .
ne, to je film o zivotu izvan ove planete, samo mi to ne kuzimo.= Citat =:
Izvorno postao Raging Bull
jel to kad ima onog ucenika koji treba ubit onu zensku al nikako da je ubije? , gleda sam to na tv, jak film= Citat =:
Izvorno postao tigerija