Gledam Cowboy Bebop i Code Geass Lelouch Rebellion kad uhvatim vremena :pray:
Bajdevej jel zna neko neku animu s tenkovima?
Printable View
Gledam Cowboy Bebop i Code Geass Lelouch Rebellion kad uhvatim vremena :pray:
Bajdevej jel zna neko neku animu s tenkovima?
pogledaj potpis premocno
anime, ne animu= Citat =:
Izvorno postao blood4me
Nepismeni tako cccc
:)
anima je pohorvatizirana rijec :P= Citat =:
Izvorno postao hansi
Pravi grammar nazi, nema što.= Citat =:
Izvorno postao hansi
Aje aje jel zna netko neki anime (^^) sa tenkovima? ;D
Provijeri Valkyria Chronicles, ima bitaka sa tenkovima i prilično dobro izgledaju:
Samo preskoči 1:24 - 2:04, ako si ne želiš previše spoilati.
Meni prvo na pamet pada Steamboy, ali po toj logici bi u istu kategoriju mogao uvrstiti i Howl's... :/
Čitaj: Ima tenkova, ima napucavanja- ali nije u biti o tome.
E hvala ti, nabavljam ^^
edit: @Predo nabavljam isto... navukoh se na onaj WoT pa sam sav neki ufuran u tenkove xD
@pedator onda i nausicaa
btw. jel zna netko dal ima neki tech demo iza ovoga
True, true, iako su tamo uglavnom zračne borbe. ^^= Citat =:
Izvorno postao Bikar
Kad smo kod animea s tenkovima, Pumpkin Scissors također izgleda kul. Gledao tko?
Pogledao prvu epizodu Kuragehime.
Kad sam prvi put ugledao stanarice zgrade, mislio sam da ih je pola muško.
On the other hand, čim sam vidio fensi šmensi "hime-sama" ženu... Odmah sam znao da ona to nije.
Damn. >_>
Kakogod, izgleda kao mnogo lulz, gledaćese.
Ali izuzev toga... ZAKE SVAKI COMEDY ANIME U ZADNJE VRIJEME MORA IMAT KROSDRESING LIKA?! T_T
Gledao. Meh, zaboravljivo pored nekoliko badass scena i solidne OP pjesme.= Citat =:
Izvorno postao Raz
Evo jos jednog newb pitanja,ima li neki anime koji prati srednji vek,ali bez fantasy elemenata?
Još jedan petak, još jedan Naruto filler.
@Forenger, mislim da Spice & Wolf ima nekakav srednji vijek bez dodataka ali nisam siguran
Ajde, barem će sljedeći bit sa Jiraiyom :D= Citat =:
Izvorno postao Aral
@Jopax, ako ti djevojka-vučica nije fantasy element, onda ne znam što je :P
Probaj sa Spice and Wolf. Ima nešto fantasy-a, ali je i on sveden na minimum. Spremi se na mnogo čitanja dijaloga jer anime prati život putujućeg trgovca, tako da ima mnogo razgovora o ekonomiji. Ono što me najviše impresioniralo je prikaz crkve kao jedne organizacije koja ima političku moć te utječe na ekonomiju i živote ljudi.
Vidiš moram i ja gledati Spice and Wolf. Uf. :(
Sad sam na polovici Ore no Imouto, good stuff, humor nije ni približno forsiran koliko sam očekivao od ovakve serije, fino za pogledat.
Fufu. :3
Nego, izašla je nova epizoda Panty & Stocking, a najavljena PSP Ore no Imouto igra izgleda yummy~
Double post de geso~
:pray: :pray: :pray: :pray:
Romero, Carpenter, zombiji, vibratori, Tom Cruise, Phoenix Wright. :pray:
P&S je i dalje godlike. :)
Triple post de geso~
Izašla nova epizoda Index II.
http://i54.tinypic.com/rqzmeh.jpg
+1= Citat =:
Yeah, this season feels like a complete guide about "how to punish women and return them to the kitchen".
http://i56.tinypic.com/t02cqu.jpg
Odvalio sam se. :)
1) Pogledao sve dosad izašle epizode Kuragehime, win. Do want moar.
2) Pogledao Papriku, malo wtf ovo ono. Inception? Snovi su mi bili previše napušeni, inače kul. >_>
3) Pogledao prvu epizodu Soredemo Machi wa Mawatteiru, meh.
Ja još uvijek razmišljam da li vrijedi gledati Baka to Test to ShōkanjūSsamo zbog Hideyoshija, ali sjećam se da sam čitao vrlo pozitivne komentare u ovoj temi (čak i od Arbija!!1!!11!1), pa bih mogao probati.
Dobar je Baka to Test
:))))
P&S je bio kul, ali već počinju forsati one druge sestre, malo mi na živce idu kad se pojavljuju u svakoj epizodi
Ika-chan na bubnjevima, fakjea. 8)