UFO-i su zakon! :D= Citat =:
Izvorno postao System
Printable View
UFO-i su zakon! :D= Citat =:
Izvorno postao System
Spoznao sam da na rođendanima nije pametno mješat pivo, bambuse i nekakvu žesticu s okusom mentola.
Aww, hrčak je otkrio mastiku <3
Mislim da sam našao svoj novi omiljeni bend :)
Nisam danas spoznao, već prije više od godinu dana, ali sad ponovno spoznajem.
http://www.supermarktcheck.de/img/pr...85dcfe512e.JPG
Nešto najbolje od hrane ikad. Božanstvo u bočici.
Spoznao sam da je ponekad bolje neke stvari ne spoznati nikada, spoznati ih polako s vremenom ili nakon dosta vremena.
Dosao kuci nakon 2 tjedna odmaranja na moru. Spoznah takoder da mogu bez problema zivjeti bez televizije, mobitela pa cak i interneta. Jebeno sam se odmorio i napunio baterije. Sada je vrijeme da prijavim jesenske rokove :D
Sretno.
Spoznao sam da moram djelovati u vezi nekih stvari ili ću doslovno poludjeti, baš mi je veselo
Da sam našao pršut u frižideru :pray:
Mrš.= Citat =:
Izvorno postao MAFNi
Danas je petak 13. Beware!
Budući da sam brz koliko i ljenjivac koji prelazi cestu, evo ti odgovora:= Citat =:
Izvorno postao Grim Teh Reaper
Čitao sam po Witcher Wiki i naletio na Duny-a, normalno budući da sam mislio da znam sve o njemu preskočih malo upozorenje o spoileru i saznam da je on Deithwen Addan yn Carn aep Morvudd. Nećeš saznati o kome se radi osim ako ne guglaš to ime i neće ti biti bitno ako ne čitaš knjigu.
All in all, čekam 2 dio sage da vidim tko je Cahir Mawr Dyffryn aep Ceallach. :)
Danas idem frendici na rođendan, ona je presretna. :D= Citat =:
Izvorno postao str1k3r
= Citat =:
Izvorno postao str1k3r
Spoznao sam da svaki put kad napišem neki ogromni post kako bih nešto argumentirano i smisleno rekao da mi se na kraju neda postat i ne postam ga. :(
= Citat =:
Izvorno postao str1k3r
A šta je s tobom bilo zadnjih par dana, nekako si bio nepostojeći
Bio sam na moru 2 tjedna. Imao sam jedan interval od sat vremena u internet caffe-u kojeg sam proveo na forumu dok sam bio na moru. :)
Eh a ja ovdje nabijam stricu racun jer je uzeo paket od 1gB :D valjda ce ga to natjerati da uzme flat rate
O hai striker,velkom houm.
Spoznah da se u temi Mafia 2 zadnje 4 stranice raspravlja o Mafia 2 vs GTA IV.Neda mi se to čitat.
Kiša pada u Rijeci,LEJM.
*note to self:
Windows movie maker ne voli mp3. WAV je bolji za to.
Prvi put nakon 3 mjeseca zaspao prije 3 ujutro.
Woo.
Imam sexy podocnjake zbog toga.
To vrijedi i za mene, samo što sam ja noćas prvi puta zaspao nakon 5:30. :I= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer
... I probudio se u 10, jej. >_>
lego u 7. diste.
sad se digo
Da sam mod i u multimediji
Da bolujem od Myofibrositis primariaSili ti po zdravo seljacki misicni reumatizam.
Opet lijekovi :(
jebeno si preaktivan za globala >.<
pocetni entuzijazam :eyebrows:
Jos je uzbudjen :D
Da se hebeni Runes of Magic JOŠ updatea. :killyou:
Inače, ako stavim komp na Stand By preko noći, instalacija ide i dalje sama, right?
congrats= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Da je vrijeme da krenem na poso i da cu biti pijan navecer