Nađoh sam.
Tko bi rekao da ustvari ima puno emo angst kritičara.
Printable View
Nađoh sam.
Tko bi rekao da ustvari ima puno emo angst kritičara.
Oh geeeee. Look at the time.
= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Zbog ovog idem 40 minuta kasnije spat :(
ane i to sto skoro nisam umro zbog svrbeza nosa
i skoro sam dobio grc na prstima
Pa koristi space.
...a u prozor
http://forum.net.hr/cfs-file.ashx/__...5F00_haha3.jpg
Nego nabavio sam Black Ops i nove slušalice 8) Sad mi još samo miš treba.
Aha, ono, ovo, kao danas je nova godina?
Zašto obitelj kremenko slavi novu godinu i božić ako je radnja smještena prije Isusa?
Šta sam ti ja ono rekla?Mislim da je bio sasvim logičan odgovor jel :D= Citat =:
Izvorno postao C
Also good mornin', stara godin je vo no, kuhano vino i tako...
Napokon si zavrsila sa pripremom hrane za proslavu :eyebrows: pa si nas dosla posjetiti ?
Pogani su u to vrijeme slavili i prije kršćanstva.= Citat =:
Izvorno postao C
Tako je :D= Citat =:
Izvorno postao sickpetey
A dobro barem su te napokon pustili iz kuhinje malo :D da nisu vjerojatno bi ih potrovala anyway.
Ionako ce se potrovat
Koji si pokvarenjak :p
@petey Vidiš kako ti znaš :eyebrows:
Wow mali moderator congratz
Eto nesto si cak i spoznala :D
@spoznao sam da treba tri cepa vodke da napijem svog psa a ne jedan ko prije
@Foregner: naravno :D dont worry zna ona da se zezam ^^
oprez djeco s petardama
moguce su velike ozlijede
govorim iz iskustva >.>
enivej spoznao sam da se borim s velikom boli pruzrokovanu 3 razreda i crnog baruta >.<
angel eye daj broj mobitela na pp da te nazovem da vidim sta ti je na pameti, sumnjam da cu ti s lijevom rukom puno pomoci, pa da vidim odmah sta ti je na pameti i sta si smislila, onaj drugi dio me vise zanima, hehe
Spoznah da ovaj forum ima neke "nove" ljudove na mjestu moderatora.
Spoznah da mi voz kasni a da imam jos baterije na telefonu.
Hello guys.
Tenchu: Fatal Shadows :pray:
Iz nekog razloga me ide sa žemskinjama, ili nešto slično, nisam siguran još
Mi smo sjebali frendu naočale i skoro mu skurili oko. :D= Citat =:
Izvorno postao C
Meni je crni barut spalio palac na desnoj ruci, sav je žuto-siv i iz njega mi curi zelena tekucina vec 10+ sati, i ne osjetim ga, mrtav totalno, a imam snage u njemu. Nisam bio jos kod dr.
Čak i kada oprezno i pravilno rukuješ petardom, nesreća se može dogoditi.
Najbliže pucanju petardi što sam došao je pucanje raketa. :D Pogotovo jer smo se međusobno gađali zengama. :D
Jesi kada bio blizu Cobre? :P
Trebaš biti samo 20 metara udaljen kada puca, s time se trebate gađati. :D
Na žalost nisam, di tog ima za kupit uopće?
U Orion trgovini pirotehnike.
Nego jedno brzo pitanje, a molim i što brži odgovor. Jeli istina, kada te petarda spali (dio tijela ti spali), da moraš primiti tetanus?
Da, budući da ima nepročišćenog materijala u petardama.
A jebemu. OK, koliko dugo mi je još ostalo života? Spalio me crni barut oko 20 sati jučer, do sada sam ga 2 puta isprao alkoholom, sapunom, vodom, oblogama...i i dalje ga ne osjetim.
Koliko se ja sjećam, tetanus ti se može razviti najbrže za 2-3 dana tako da ipak imaš nade još, ali ono, što brže ajde.
Ispiranje ima ograničen učinak ako ti je sadržaj petarde već došao u dotok sa krvotokom.
Užasno smrdi po barutu, ne mogu se riješiti tog mirisa, tako da vjerojatno je. Sada sam pročitao da je inkubacija 2-50 dana.
Bio sam sada kod svoje doktorice, nemaju ni tetanusa, ni ničega, prazni su, kažu hitno na Sušak da odem, na hitni trak.
Bio sam na hitnoj. 3 stupanj opekline. Ova me pita čime si se opekao, ja kažem crnim barutom, ajde kao dobro, ja rekoh čuo sam da se moram cijepiti protiv tetanusa, a ni na Sušaku, ni na hitnoj nemaju tetanusa, ova kaže, kakav crni tetanus, nema u barutu tetanusa, kako su se kauboji palili barutom i nisu dobili tetanus. XD
Kasnije ja pitam kako ću se riješiti tog smrada baruta, ona kaže kao, znaš kada policija uzima otiske s mjesta zloičina gdje je padala kiša, otisci se nisu obrisali, kao tako sporo će se i tebi smrad baruta obrisati. XD
Ništa, previli me, kažu da sam dobro postupio, odmah isprao vodom, kasnije alkoholom, i tako par puta.
Za sada je OK.
U glavnom, čim me tip isprao sa nekim NaCl-om, počeo sam osjećati prst kol'ko tol'ko. :D
Cobru smo mi bacili, tj. ovaj jedan lik iz razreda je... meh, očekivao sam nešta puno jače.
juce je uspjesno razvaljeno nekoliko sanducica :D
iznenadila me snaga atomic powera...
Zavisi kako kada. Imaš na YubiTubiju, lik je bacio dvije, prva je bila bijeda, druga je roknula kao ni jedna tenkovska. XD= Citat =:
Izvorno postao SharpDressedChevap
Dešava mi se kada bacam one isto kao neke jake petarde, neke puknu slabo, a neke pošteno, tako da je vjerojatno i ta vaša slabo puknula. Ja sam s raptorom kada sam bacio jednu jaču petardu, pukla je kao balon. XD Dešava se. :)
Inače nisam fan tih petardi i ine pirotehnike, ali jučer je bilo zabavno.
Lik je ponio žutu kesu, onu veliku iz Lidla punu petardi... I sad, tu je bilo onih debelih, crvenih petardi sa i bez fitilja (ne sjećam se imena al ugl. puknu dosta jako), 5 paketa velikih Piratica, nekoliko Zengi povezanih zajedno selotejpom :D, VD i 17 upaljača.
Uglavnom, kad smo totalno uništili destruktibilni okoliš škole, uzemli smo paket Piratica, sve ih zajedno tako ostavili i sa VeDeom i upaljačem kombinacijom zapalili sve odjednom. Novu Godinu smo dočekali s jednim dobrim vatrometom i par raketica, bengalkom i Topovskim Udarom uz super zajebanciju. Kasnije smo halali CoD2 i CoD4 :D
I BTW. netko, tj. nešto je ranzijelo kante za smeće u hebene komadiće. Ono, od kante nije ostalo gotovo ništa osim par iskrivljenih limenih pločica :pray: Koja bi petarda mogla to raznijet?
@C:
Stvar i nije u barutu. :)
Ako se ne varam trebao si primiti cijepljenje kada si napunio 18, znam da mi jesmo
Sve jedno petarde nemaju tetanusa. Čak i ako imaju, cijepio sam se prije par godina, i to mi traje 5 (ili 10) godina.= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Pa šta onda pitaš uopće? :)
Pa pitao sam prije negoli sam bio na hitnoj. :)
A bio sam na tri hitne. XD
I sreo sam frenda koji je u nesvjesti već 15 sati, i vezan je za krevet pošto je lud. XD