Watamote ima najbolji neočekivani OP ikad. Will watch the shit out of it. <3
@dacho
Kurvo, a ne bi se javio na Crotaku? ;D
Inače on topik, pizdim malo žešće na Šingeki, prvo totalno retardiran i nepotreban refap, a onda još u previewu ono govno Levi na kojeg će sve fujoshi glupačice drkat dan i noć. Odma mi se digla kosa na glavi.
Al zato neprem prestat igrat ovo: http://fenglee.com/game/aog/
Mazohizam teški. ;_;
gledam i ja, jel ima jos koji gledljiv anime ove sezone? išta dobro slice of life, horror, anytang?
20-07-2013, 23:44
Raz
Re: Anime & Manga - everything related
Završio sa drugom sezonom Black Lagoona. Dosta lošije od prve sezone.
Prvi story arc sa blizancima je užasno neuvjerljiv, drugi sa Greenback Jane je baš prosječan i po ničemu zanimljiv, dok je treći jedan od boljih u cijeloj seriji, ali i njega malo kvare loš engleski i pretenciozni dijalozi.
22-07-2013, 06:38
marijanovic
= Citat =:
Izvorno postao Raz
Završio sa drugom sezonom Black Lagoona. Dosta lošije od prve sezone.
Prvi story arc sa blizancima je užasno neuvjerljiv, drugi sa Greenback Jane je baš prosječan i po ničemu zanimljiv, dok je treći jedan od boljih u cijeloj seriji, ali i njega malo kvare loš engleski i pretenciozni dijalozi.
Ne zaboravi odgledati i Roberta's Blood Trail, spinoff Black Lagoona.
Preminuo Ryutaro Nakamura, direktor Serial Experiments Lain i Kino no Tabi. :(
Sad se mogu pozdravit s Desperom, potencijalno najboljim animeom ikad. :(
28-07-2013, 02:08
Nodakim
Nisam dosta dugo gledao anime, a kako sam već iscrpio većinu kvalitetnih igranih serija i filmova došlo je vrijeme da se njima osvrnem.
Da li je izašlo što dobro u zadnjih 4 do 5 godina? Tražim nešto sa ozbiljnijim i ljepšim animacijama jer me iznimno iritiraju te neki loli-dječiji likovi. Tematika? Hm, ne znam. Nešto malo ozbiljnije odnosno da nije neka romansa/drama već više u stilu FullMetalAlchemista ili Code Geassa.
Isto bih volio kada ne bi bilo suhoparno već da ima nekih humorističnih onelinera ili tako nešto.
edit. Mislim da zadnji anime koji sam pogledao je bio Eden of the East te je prilično dobro mi pasao. On je prije 4 godine se emitirao.
28-07-2013, 02:14
Electromaster
A što si gledo? :'(
Nez ono, ovako na prvu ruku; Steins;Gate, Psycho Pass. Shiki? Hellsing Ulitmate OVA ak nisi? Baccano ak nisi?
Također, Shinsekai Yori ima naizgled loli likove al fakat se isplati gledat jer je priča totalni majndfak. Samo ono lel prati cijeli život jedne grupe pa su neko vrijeme i loli jej.
A ak si želiš dokazat koliko možeš bit u krivu kad odkantaš loli animeje, gledaj Madoku:
(Pogotovo ak ti se Psycho Pass svidi, jer isti autor.)
28-07-2013, 02:21
Nodakim
A stvarno me smetaju loli animeji, kužim da možda baš imaju dobru priču, ali ja se ne mogu uživiti u to ako su mi animacije odvratne. Iste probleme imam sa glumcima, ako mi se glumac ne sviđa će mi trebati dosta da se naviknem na seriju/film/lika. U zadnje 4 godine sam gledao ništa,a prije toga sam gledao i volio sam Welcome to the NHK,Darker than Black,Monster,Claymore,Hellsing,One Piece,Bleach,Naruto,Death Note,Eden of the East itd itd. Stvarno sam dosta toga pogledao. Vidim da su D.Gray man i Darker than Black imala još par sezona/volumena ili štaveć, pa ću na to skočiti.
Sada ću kroz par tjedana možda pogledati do kraja Serial Experiment Lain. Pogledao sam davno samo prvu epizodu i odustao sam iz straha ili nečega. Nije mi baš najpametnije gledati to sada jer sam u kurcu, ali štaš.
edit. Mislim da ću pogledati Psycho Pass i Baccana.
28-07-2013, 02:34
Electromaster
Lain je win, ne budi pitčka! Samo će te majndfakat.
No enivej, ko što rekoh, ako ti se svidi Psycho Pass, barem daj šansu Madoki jer fakat se isplati; dapače baš nekidan sam nagovorio lika koji je bio isto tak "fuj bljak loliji" da pogleda, na kraju mi je tjedan dana trubio kak je super. :D
Ako ništa isplati se gledat jer je dizajn trip:
Može preporuka?
Tražim neki anime sa super glazbom. Ne mora se vrtit oko glazbe, ali ono. I da radnja nije totalni šrot ako je moguće.
07-08-2013, 19:50
hansi
fairy tail
07-08-2013, 20:24
Zeko149
guilty crown?
07-08-2013, 23:13
WannabeClone
K-ON! 8)
08-08-2013, 01:14
Electromaster
= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
Može preporuka?
Tražim neki anime sa super glazbom. Ne mora se vrtit oko glazbe, ali ono. I da radnja nije totalni šrot ako je moguće.
Symphogear. ;DDDDDDDDDDDDDDDDDD
*lošost*
... Nez ovako ozbiljno, Panty & Stocking ima jedan od najkeči saundtrekova ikad. Bebop ću pretpostavit da si gledo. Trigun i Baccano?
Trenutno airing Shingeki ima isto neloš saundtrek. Serial Experiments Lain je meni osobno prejeben. Fakat ne znam kaj još.
Anime koji se vrte oko glazbe uglavnom su slajsoflajf smeće.
08-08-2013, 09:03
Raz
Od animea koji se vrte oko glazbe imaš Nodame Cantabile i Beck.
Gledaj Tatami Galaxy. Nešto kao kombinacija Welcome to the NHK i Groundhog Day, znači rulež.
08-08-2013, 09:47
Zeko149
= Citat =:
Izvorno postao Nodakim
Nisam dosta dugo gledao anime, a kako sam već iscrpio većinu kvalitetnih igranih serija i filmova došlo je vrijeme da se njima osvrnem.
Da li je izašlo što dobro u zadnjih 4 do 5 godina? Tražim nešto sa ozbiljnijim i ljepšim animacijama jer me iznimno iritiraju te neki loli-dječiji likovi. Tematika? Hm, ne znam. Nešto malo ozbiljnije odnosno da nije neka romansa/drama već više u stilu FullMetalAlchemista ili Code Geassa.
Isto bih volio kada ne bi bilo suhoparno već da ima nekih humorističnih onelinera ili tako nešto.
edit. Mislim da zadnji anime koji sam pogledao je bio Eden of the East te je prilično dobro mi pasao. On je prije 4 godine se emitirao.
im looking for this with mechs :)
nesto slicno code geass-u
08-08-2013, 09:49
StormCr0w
Fala.
09-08-2013, 00:09
Electromaster
Isss. Stormkrov, kako zaboravih Detroit Metal City?