GTA 4
Igrao nekih 2 sata.
Ovo je zasad mrtva dosada.
OK, još je to početak i ništa se ne događa, pa neću prerano suditi, ali imam jako loš osjećaj.
Printable View
GTA 4
Igrao nekih 2 sata.
Ovo je zasad mrtva dosada.
OK, još je to početak i ništa se ne događa, pa neću prerano suditi, ali imam jako loš osjećaj.
heh
A Skyrim mu nije dosadan.
:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Zanimljiviji od ovoga sigurno.
(Zasad sudim samo o prva 2 sata svake igre.)
Onda ti je i svaki drugi GTA dosadan jer svi ostali počnu lagano. Ustvari ne voliš igrati video igre.
Četvorka je najdosadnija.
VC i SA su mi bili sasvim dobri.
Ljepši, zabavniji, bolji vozni model, napucavanje, atmosfera, simpatičniji likovi i bolji voice-acting.
Ovog ubija realizam.
(Još sudim o prva dva sata. Možda se dojam popravi. Možda.)
Svi prijašnji nastavci zajedno nisu četvorci niti do gležnja, igraj dalje :P
GTA IV je ok, al one puste ocjene od 10/10 su smiješne. Realnije negdje 7/10. Ona 2 DLC-a pojedu original GTA IV uzduž i poprijeko. Bila su mi jedno 10 puta zabavnija.
Ako ništa drugo, GTA IV se isplati odigrat zbog pljačke banke. Jedna od najboljih misija u cijelom serijalu.
Da imaju jedno 3-4 raznovrsnije misije a ovo sve ostalo je skoro identično, dosadne misije . sve na isti kalup rađeno, previše repetitivno, s druge strane sve ostalo je odrađeno majstorski.
Dosadno je veoma subjektivna percepcija.
U kontekstu vremena kad je izašao, GTA je okrenuo cijelu igraću industriju naglavačke. I danas rula bogove.
I sad će opet GTA V okrenuti cijelu industriju naglavačke.
Neće.
Izgleda isto, samo s malo više boje.
I tri lika.
I gotovo.
i u vice cityju ima odlicna misija pljackanja banke
Osim što je smeće u usporedbi a onom u Gta IV, da, ima.
U VC je bio zabavniji dio sakupljanja ekipe nego sama pljačka. Štoviše, sama pljačka je bila i dosta iritantna jer si morao izaći na glavni ulaz gdje te čeka policija.
Pa isto je u četvorci.
Počeo s ekipom l4d 2 odnedavno i ono :pray: :pray: Najazabavniji mp ikad. I taman kad ti dosadi kampanja jer 5. put zaredom umrete na istom mjestu, otkriješ versus koji je još 2 puta zabavniji.
Također počeo Thief 3, ali sam tek sat ipo - dva u igri pa neću sudit još.
Double
L4D 2 je odlična zabava s društvom, ja sam sa svojom ekipom to prošao masu puta, i onda sve opet s modovima, pa MP također. Nikad ne dosadi. ^^
Baš sam ga jučer navečer instalirao, zakržljao sam sigurno pošto ga nisam mjesecima igrao, ali ako trebate igrača, zovite :D= Citat =:
Izvorno postao Falus
+1
Half-Life 2.
gg.
Odigrao pola partije L4D2, ajmee kako sakam, ljudi moji :D Ali svaki jebeni put nakon pauze kao da u životu nisam igrao, makar sam prije pauze bez bada plovio kroz Realism Expert težinu :pray: Ruka se navikne na sasvim drugi žanr i izgubljen sam.
A bome nisam niti nikaj igrao protekla 2-3 mjeseca, osim brijem Waling Dead i Jericho... a prije toga King's Bounty koji nema veze sa fps-om :D
Thief 3 je ok. Ukrao prvi opal, prodao ga i taman dobio misiju za ukrast neke 2 stvari. Ali onda sam instalirao Mark of the ninja. Long story short, Thief je na čekanju dok ovo ne završim.
Meni je taj Mark of the Ninja bio dosadan i naporan, mislim da su ga ljudi previše nahajpali pa sam očekivao puno više. A volim stealth igre :(
Meni je sada igra tek postala pravo zabavna na ng+ modu. Umreš od jednog metka, vidiš okolinu samo u smjeru kojem gledaš + gotovo sve otključano pa možeš biti iznimno "kreativan" u masakriranju. Imerzivno i zabavno.
Na kraju prilično zadovoljan s igrom.