sutra idem na avatara 3d s ekipom vlakom u ZG pogledat... buduci da rezervacije vise nisu moguce, molimo se da bude karata... :D idemo gledat u 13:00, pa bi valjd trebalo bit... karte cemo kupit tamo oko 9 vjutro, tad dolazimo...
Printable View
sutra idem na avatara 3d s ekipom vlakom u ZG pogledat... buduci da rezervacije vise nisu moguce, molimo se da bude karata... :D idemo gledat u 13:00, pa bi valjd trebalo bit... karte cemo kupit tamo oko 9 vjutro, tad dolazimo...
Mi smo sinoc imali rezervirane 3 al nas na kraju 4 islo i bilo je mista birat di ces sjedit, al u 23:30, a nije sad toliko puno koliko je bilo prije 2 tjedna iako je isto sve rezervirano puno ih se ponisti po ure prije
Scar 3D
Nemojte ovo ni u ludilu gledati, Bog vam dao sreću :(
The Usual Suspects
http://jobinbasani.files.wordpress.c...s_ver1jpg.jpeg
Zabavan film za ubit sat i po vremena, ništa više ni manje. Jedino je Kevin Spacey odlično odglumio svog lika, ostali likovi su čisti prosjek, dok je Benicio Del Toro do bola iritantan s onim nepotrebnim naglaskom. Da nema onog zabavnog wtf twista na kraju dobio bi i manju ocjenu. 21. mjesto na IMDB listi najboljih filmova svih vremena dovoljno govori o kredibilitetu te stranice.
6.5/10
The Shawshank Redemption (1994), pogledao opet i opet
10/10, radnja je neočekivana, iako moram priznati, na nekim dijelovima malo dosadan, ali u kompletu meni je film čista genijalnost
= Citat =:
Izvorno postao sorzous
XD
Hm, da vidimo...
Ice Age - 9/10
Drugi put ga gledao, a smijao sam se gotovo cijelo vrijeme, legendarna stvar.
Predator 2 - 7/10
Nisam dugo. Film je dobar, ali ga kvare glupave i sasvim nepotrebne scene u kojima Predator govori engleski. ;(
A Fistful of Dollars - 9/10
Da budem iskren, nakon "Unce Upon A Time In The West" sam i više očekivao od ovog filma, ali svejedno je klasik.
A Fistful of Dollars je ustvari For few dollars more,ma to je predobar film...
Što se tiče Ice Age-a svi su mi nastavci strava,kolko se sijećam najviše mi se svidio treći dio.
Ne, nije, "For A Few Dollars More" je nastavak.
Ma da,uf onda brže bolje moram pogledat ovaj A Fistful of Dollars,thx na obavjesti :D.
Avatar (9/10)S- Dozivljaj je velicanstven, vegetacija, zivotinje, alieni, jednostavno nevjerovatan dozivljaj, kad lete oko tebe one meduzice, prekrasno, malo bih rekao da fali zivotinjskih vrsta, ali to nije minus, samo osobni dozivljaj kako bi trebao izgledati taj planet :) . Film je grijeh ne pogledati dok jos mozete, ko nije, ali isto tako film je nuzno gledati u 3d rekao bih, i u 2d je fantastican, al barem za ocjenu slabiji. Prica nije nista velicanstveno, ali je dovoljno dobra, samo kultura inzvanzemaljaca nije dovoljno dobro odradjena, jezik je dobar, iako bi bilo lipse da se manje engleski koristi. Na kraju je dovoljno reci da ga planiram barem jos jednom otici pogledati.
Battle Royal (7/10)S- Samo japanci mogu takvo nesto snimit. Radnja je dosta dobro osmisljena, iako se prebrzo film odvija, koncept je fenomenalan, iako ne i nov, ali likovi su preplitki, previse rupa tu ima, nije dovoljno objasnjena radnja, i mislim da se ipak trebalo vise posvetiti psihi likova, nije to bas svakidasnja situacija. Al na kraju to je cetrdesetak japanske djece koja se medjusobno kolju na nenastanjenom otoku, mislim da je to dovoljna preporuka za svakoga.
The Fifth Element Remastered
Dosta dobar film,makar mi se nimalo ne sviđa takva vizija budućnosti,također,specijalni efekti su prosječni.
8/10
meni je najbolji dio kada ona plava počne pjevati
@wizard
pročitaj mangu
Hangover , osmi put, malo smo festali, neprocjenjivo.
Smokin access 2
A ono, dijalozi su dosta loši. Uvod traje dosta kao i u prvome djelu. Prvih 10 minuta se sve odvija prebrzo a onda zavlače s glupostima. produkcija je napravljena amaterski.
Akcija je daljeko bolja nego u prvome djelu.
Film isplati pogleda za pustit mozak na pašu :D . Ai fora je naziv filma xD .
Reign Over Me
http://imagecache2.allposters.com/IM.../reignonme.jpg
Nevjerojatno dobra interpretacija Adama Sandlera u kojoj glumi čovjeka ćiji je normalni, obiteljski život završio terorističkim napadom 11.9. 2001., te pada u duboku psihološku komu, nesvjestan i bez obzira za svoj život, sve dok ne sreće svog prijatelja i cimera sa medicinskog fakulteta Alana (Don Cheadle), koji mu svojim prisustvom i druženjem vraća svjetlost natrag u život. Redatelj Mike Singer (jedan od sporednih glumaca u filmu) koristi Sandlera na najbolji mogući način. Sandler, inaće poznat kao komičar, izvanredno je odglumio čovjeka razrušene svijesti i morala, bez imalo volje i želje za životom bez onih koje voli. Vjerujem da, da je ovaj film ušao među nominirane za Oscara, Sandler bi definitivno "zaradio" nominaciju za najbolju mušku glavnu ulogu. Ovom ulogom pokazuje svoj pravi talent i svoj pravi potencijal kao glumac te pokazuje svoje pravo glumačko lice. Iako nevjerojatnog talenta za ozbiljne uloge, Adam očito ima plitak džep kad pristaje na užasne uloge u filmovima sa krajnje lošim scenarijima (posebno naglašavam, scenarijima) te osrednjom produkcijom. Najbolji primjer toga je prošlogodišnji film Funny PeopleSredatelja Judda Apatowa (40-godišnji djevac...)... Iako uloga nije preloša (s njegove strane), scenarij je živa koma, a fabula da i ne spominjem. Kako god, Reign Over MeSdonosi nov način gledanja na život svakome tko ga pogleda, a možemo vidjeti Dona Cheadlea i Adama Sandlera kako igraju na starom XBOX-u Shadow of the Colossus, čime je unesen i dašak gaming života :D. Topla preporuka svim filmoljupcima.
Da,rekao bih jedina njegova uloga koja me se dojmila......inace ima tu tendenciju da glumi u shit filmovima(ili da ucini takav ako se pojavi u istom)
http://www.imdb.com/title/tt1319743/= Citat =:
Izvorno postao tigerija
kaže imdb da je u produkciji
Pošto imam maraton filmova u HD verziji danas sam pogeldal Pakleni šund i Resident Evil: Extinction, samo mogu reć da sam imal filing koda nisam opće geldal te filmove :D
doduše to je sa svakim filmom koji je u HD verziji ^^
Sad sam pogledao Brodolom Života.Uvijek kad vidim reklamu za taj film mislim u sebi "ma ovo sam gledao mali milijun puta šta ću ga opet gledat" no kad počne nemogu se maknut od filma,uvijek ga emocionalno proživljavam tako da onaj dio kad si vadi zub nisam mogao gledat...call me freak...a filmu cu dat 8/10.
pogledaj dark knighta i zodiac u HD-u,ta 2 filma najbolje izgledaju u HD-u.= Citat =:
Izvorno postao flander
http://www.smcm.edu/studentevents/_a.../district9.jpg
Jako mi se svidio D9,orginalan je,sviđaju mi se dokumentaristički dijelovi,alieni izgledaju odlicno i film izgleda skroz realno što mi se jako sviđa,specijalni efekti su odlični,pogotovo alieni koji izgledaju uvjerljivo,a film nije visokobudžetni,njihova tehnologija je također impresivna,pogotovo ogroman mothership i onaj mech.Jedva čekam nastavak.
9/10
Batmana bum sutra, dosta za danas, pospan sam i ako sad krenem geldat film pola se toga nebum sjećal ^^
Cidade de Deus (City of God)
http://fandangogroovers.files.wordpr...ity-of-god.jpg
Brutalno realno i teško za gledanje, ali svejedno fantastično odrađen film.
9/10
Spring, Summer, Fall, Winter... And Spring
http://www.imagesforme.com/upload/603b245f.jpg
Ne sjećam se kad me neki film ovoliko emocionalno pogodio, izuzev Pasije i Stalkera. Tako jednostavno, bez skoro ikakvih dijaloga, gotovo kao budistička haiku poezija prenesena na filmsku traku. Jedan od filmova koji će mi vjerojatno ostati u sjećanju čitav život, i kojem ću se redovito vraćati.
10/10
fenomenalan film,moram to jos jednom pogledat,doduse traje tri sata.= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
:o Nisam uopće primjetio da je toliko vremena prošlo dok sam ga gledao.= Citat =:
Izvorno postao Constantine
EDIT: kaže imdb 130 min, e tak već da :)
:O
onda se meni činio dugim,valjda zbog takve radnje.
V for Vendetta (8/10)S- Odlican film, interesantna prica, radnja, likovi, sve na razini, scene borbe i unistavanja prefektno odradjenje, dobra glazba kroz film, odlicni dijalozi i gluma glavnih protagonista. Ma nema se puno toga reci, prosli su me trnci na kraju, samo sto je pjesma iz creditsa unistila dozivljaj.
= Citat =:
Izvorno postao Anarion.Umarth
POčeo u kinima od 8mog. Ali ovisi, kako u kojoj državi.
Omg, so true. Potpis.= Citat =:
Izvorno postao la50
9/10 od mene.
Odlično. Moram pogledat.= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
Stavljam signove na Cast Away, City of God i Spring, Summer, Fall,Winter itd.... Sva tri filma jednostavno toliko dobra da se ne možeš odvojiti od njih... Posebnu pažnju dajem Tomu Hanksu u Cast Away, zaslužio je tu nominaciju za Oscara
Iako cesto glumi u shit filmovima, uvijek mi ga je zabavno gledat... ima tu neku karmu za to... Jedino Funny People, to sam nakon dobrih sat vremena ugasio jer me razočarao cijeli film, a pomalo i Sandler, ali najgori scenarij u posljednjih 5-6 godina koji sam gledao....= Citat =:
Izvorno postao xarabas