-
Re: Koje ste filmove u zadnje vrijeme pogledali?
ne vjerujem jebeno da su rezervirali avatar 3d do slijedece srijede u novom zagrebu jebem ti boga svetog :pray:
dosao sam danas ko budala u nadi da cu dobit kartu. 30 min cekanja na red za salter, "wat up, nema mjesta hehe". megagg. jos su mi i promocile tenisice i kupio kartu za bus(koja je btw, 20 kuna lopovdjije jebene), jerbo je sofer gej. nabijem ih.
-
Gledam upravo na HBO Comedy "Harold i Kumar: Bijeg iz Guantanama" i trgam se od smijeha :D
-
= Citat =:
Izvorno postao Medolina
= Citat =:
Izvorno postao unknown
= Citat =:
Izvorno postao kikl0p
Jel zna neko mozda koji je ovo film:
Tom cruise glumi film je iz 90tih,sjecam se samo jednog dijela kad ide na neki bal u nekoj ogromnoj kuci i tam ljudi nose maske na licima plesu i imaju orgije...
intervju sa vampirom
I ja mislim da se radi upravo o tome.... Gledah...S:D
Zove se Eyes Wide Shut, već je odgovoreno.
-
= Citat =:
Izvorno postao TeraBajt
ne vjerujem jebeno da su rezervirali avatar 3d do slijedece srijede u novom zagrebu klanjam ti boga svetog :pray:
dosao sam danas ko budala u nadi da cu dobit kartu. 30 min cekanja na red za salter, "wat up, nema mjesta hehe". megagg. jos su mi i promocile tenisice i kupio kartu za bus(koja je btw, 20 kuna lopovdjije jebene), jerbo je sofer gej. nabijem ih.
Tako je i kod nas, već koj tjedan... :*
-
Hah, ja sam danas uletio na predstavu 18.05 bez rezervacije. Bila svega 6 mjesta slobodna (4 u prvom redu) nakon kaj su rezervacije istekle a ja doso na red, i copio 2 lijepa mjesta :pray: epic!
-
= Citat =:
Izvorno postao Teon
Hah, ja sam danas uletio na predstavu 18.05 bez rezervacije. Bila svega 6 mjesta slobodna (4 u prvom redu) nakon kaj su rezervacije istekle a ja doso na red, i copio 2 lijepa mjesta :pray: epic!
Znao sam da si debeo ;)
-
Hahaha :rotfl:
Nazalost nemam nista on topic trenutno, ali ova ti je fakat bila dobra :pray:
-
bas gledam Inglorious Basterds,presavršen mi je film zasada,ona prva scena je :pray: :pray: :pray:
-
jos jedno u nizu remek-dijela:)
-
Apsolutno. Gluma je perfektna!
Shosanna Dreyfus (Mélanie Laurent) <3
Col. Hans Landa (Christoph Waltz) :pray:
-
pjevajte nesto ljubavno, '07 godiste... 'prvi hrvatski r n r film'... Preporucam svakome, vec sam ga 2. put gledo...
-
http://somethingaboutfilms.com/wp-co...s_basterds.jpg
:pray: :pray: :pray:
ovo je drugi/treći najbolji film koji sam ikad gledao,najbolji tarantinov.Predobro mi je sjeo ovaj film,odlicno mi odgovara tempo filma a dijalozi su kao i obicno genijalni,pogotovo uvodni dio i Hans Landa.Također,ona plava vlasnica kina je :pray:
10/10
Danas ga ponovno gledam.
-
http://suonalancorasam.files.wordpre...id_bergman.jpg
100/10
Želim biti kao Rick. :D
Sljedeći na redu je Citizen Kane.
-
Bio baš jučer u kinu, pogledao Sherlocka Holmesa, stvarno ok film za pogledat. Čeka se nastavak ^^
-
Pearl Harbor (7/10)S- Prvi dio film je stvarno odlican, smijesne scene, dobar tempo, al predugo traje, postaje sve losiji kako prolazi vrime, americki patriotizam je kao i inace prenaglasen, kraj je dobro odradjen emotivan, ali film se ako nista mora pogledati zbog scena napada na Pearl Harbor, glumci su dobri meni svi bili, onom sto muca smo se smijali po film, stvarno je legendaran, da nema prenaglasenog patriotizma i da traje barem po ure krace bio bi mozda i remek djelo, vako je samo iznad prosjeka :) .
Rain Man (9/10)S- A sta reci, jedan od najgenijalnijih glumacikih ostvarenja po meni ikad, jednostavno prefektna gluma Hoffmana. Nisam prije pogledao ovaj film pa su mozda dojmovi prejaki, ali tesko je naci vecu zamjerku filmu, a sama tema, razvoj likova, ma nema se sta pricat, sam pogledat.
-
za rain man-a se slazem..genijalan film ocjena 9/10 ali prarl harboru bi dao ocjenu 4/10 jer mi osim scene nampada na pearl harbour sve ostalo ne valja,i film je uzasno dosadan...
-
Akcijske scene su najmanje bitne, važna je romantiše priča :)
-
http://www.musicroom.com/images/cata...e/IMP21435.jpg
... i svi su dugo i sretno živjeli. Ili ipak ne? Što se dogodi kad bajkovit dio završi i počne surova realnost u kojoj uz sebe nećete imat osobu koja će vam davat savjete i usmjeravat vas na pravi put... hoćete li zalutat u mračnu šumu?
Dalo bi se brdo toga napisat o ovome remekdjelu, no neću trošit riječi... go watch it!
10/10
-
Zombieland
8/10
Film bi dobio čistu desetku da nije bilo Bill Murraya. Ono, tih 10-20 minuta mi je tako pokvarilo dojam da se to ne može ni opisati. Ne kažem da je lik loš glumac ili nešto, ali u ovom filmu je bio totalno nepotreban.
-
= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
Slažem se, samo što bih ja ocijenio film 9/10.
-
Ironman u nekom hd bogu. Mnogo dobar. I dalje stoji, čista desetka.
-
A ipak nije film na toj razini, ali je zato Jamie Foxx savrseno odglumia, film se moga i trebao bolje napravit.
-
= Citat =:
Izvorno postao Raging Bull
To ti je zadnji film koji je snimio Stanley Kubrick .Zove se Eyes Wide Shut .
To care,hvala
LOL intervju s vampirom...thats a fail
-
Twilight Samurai
http://mygrafity.files.wordpress.com...htsamurai1.jpg
Poetična drama o zadnjim mjesecima feudalnog Japana u životu siromašnog samuraja. Na razini Kurosawinih filmova. Također, soundtrack je apsolutno predivan.
9/10
-
Pre par dana sam gledao Zombieland. Brutalna komedija. :D
http://flyingfarther.files.wordpress...zombieland.jpg
-
Sinoć sam išao u kino pogledati ovog Sherlocka Holmesa jer mi se činio bolji izbor od gledanja Avatara(dobro nemorate baš sad pljuvat po meni,pogledat ću i Avatar....jednog dana).Nego vratimo se na film,atmosfera i glazba filma su strava,film je napet/uzbudljiv/interesantan a svakom mi glumcu u filmu dobro paše njihova uloga.Sviđa mi se slow motion i što je Sherlock Holmes neka vrsta "superheroja" da ga tako nazovem,pametno biće koje koristi svoj mozak najbolje što može 24/7.
Zaključak:film mi se dosta svidio i bilo bi lijepo kad bi imao nastavak.Ocjena 9/10.
-
Da, Guy Ritchie ga je tako interpretirao, tko zna kak bi to drugi redatelj napravio. Osobno, meni se isto svidjelo, pogotovo kako je dočaran London, svi oni mali gadgeti i pizdarije te naravno preludi Robert Downey Jr. i Jude Law. Al moja ocjena će bit nešto niža, 7.5/10.
-
= Citat =:
Izvorno postao la50
Sinoć sam išao u kino pogledati ovog Sherlocka Holmesa jer mi se činio bolji izbor od gledanja Avatara(dobro nemorate baš sad pljuvat po meni,pogledat ću i Avatar....jednog dana).Nego vratimo se na film,atmosfera i glazba filma su strava,film je napet/uzbudljiv/interesantan a svakom mi glumcu u filmu dobro paše njihova uloga.Sviđa mi se slow motion i što je Sherlock Holmes neka vrsta "superheroja" da ga tako nazovem,pametno biće koje koristi svoj mozak najbolje što može 24/7.
Zaključak:film mi se dosta svidio i bilo bi lijepo kad bi imao nastavak.Ocjena 9/10.
imati će stoposto... ne bi stavili profesora moriartia u film da neće....
-
= Citat =:
Izvorno postao la50
Joj to moram pogledati cim prije
-
= Citat =:
Izvorno postao la50
nevaja cekat, to se isplati sam u 3d gledat