Ne zaobilazim nju, zaobilazim fentasi.
Dok god ima SF-a za gledat.
Da ne bi sad netko komentirao zake sam onda nekidan gledao Howl's, to je zbog steampunka.
I jer sam naletio na njega u videoteci.
Printable View
Ne zaobilazim nju, zaobilazim fentasi.
Dok god ima SF-a za gledat.
Da ne bi sad netko komentirao zake sam onda nekidan gledao Howl's, to je zbog steampunka.
I jer sam naletio na njega u videoteci.
Aha sad mi je malo jasnije.... heh kak ste se vi razgranali ja mogu bas sve gledat(barem sta se tice anime-a)= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
zato vise niti neznam kaj bi :S
Nevezano za anime, meni je fentasi, čarobnjaci, patuljci i vilenjaci općenito nezanimljiv i gledam/čitam ga samo kad nema niš pametnije.
filmove i ostale stvari sam ukinuo od kad sam poceo gledat anime,a ne citam nista osim Mange neke loli :P
Konačno, Space Battleship Yamato: Revival sa subbsima je vani, i to nabavljam 1080p verziju od 11gb-a :pray: Jedva čekam da pogledam.
pa bio je jos jucer= Citat =:
Izvorno postao Aral
ja si mislim nabavit BDMV,ako bude bilo
ak ne ici cu na tu verziju
btw. tko su ti ANBU prvi puta vidim neki njihov release
Mozes pricekat 720p,ako ti se ne zuri
= Citat =:
720p Torrent: soon ™
DDL: maybe for 720p
PS: Warning huge file is huge. Also be sure to upgrade your CCCP (there’s a 10/10/10 release) / MPC/audio and/or video codecs…older versions will experience corruption and/or glitches. And yes expect a 720p torrent soon. Also be sure to lol @ all the engrish typesetted signs by the japanese.
Ma već mi je na 70%, još koji sat i gotovo. Nisam jučer baš i tražio, tek sam vidio danas. Usput sam uspio i sredit 1080p playback na kompu tak da sad sve radi fino. Još kad to pustim na tv...
Super onda,a 1080p ce ti radit kak koji
nije isto dal pustis neki od 5gb il m2ts od 30gb
Da bar blue-ray przilice nisu tak skupe
Odmah bi stavio Evangelion i uzivao na ps3 :=)
Pogledo cijeli DBGT, DBZ je puno bolji.
Istina, budemo vidjeli, zasad mi je GITS: Stand Alone Complex od 8gb-a radio ko beba. Evangelion rula, pogledao sam prvi i drugi film, ove remakeove, preprebolesno. U svakom slučaju, javim kakva je kvaliteta animacije Yamatoa, ipak je prošlo gro godina.= Citat =:
Izvorno postao Bikar
@speedy.2: Istina, bolji je DBZ.
Obični je najbolji.= Citat =:
Izvorno postao speedy.2
Eh sad tko ce docekat Eva 3.33 nest su rekli kraj 2011. pocetak 2012.= Citat =:
Izvorno postao Aral
:(
nacuo sam da bi pošto se snima Kai, Z bi se mogao nastaviti.
@Bikar: Da, misli da tak neš. Onda to pogledam i nakon nekog vremena sva tri filma odjenom ^^
Radi debiliziranja mojeg dragog kolege i ostalih pacijenata sa foruma, morao sam maknuti nesto vise postova nego sto je to bilo potrebno.
Zahvaljujem.
Yamato ja na disku, sve radi kak treba, animacije i stil crtanja je pomalo drugačiji ali izgleda stvarno dobro, gledat ću kasnije popodne.
Evo pogledao Yamato, divota jedna. Predivna animacija, zanimljiva priča, pošten nasljednik filmova i serija nakon puno puno godina. Nakon Macrossa, još jedan odličan space naslov. Sad samo treba čekat onaj CGI film, to će bit epsko.
Pogledao novu epku MM!
Isuse Kriste poremećene obitelji. :rotfl:
On the other hand Yuuno je megalovable, ak od toga niš na kraju ne bude ubićuih.
U sljedećoj epki se vraća Super Hella M. :pray:
Na 3. epki Heroic Agea sam. Zanima me jel ima srcedrapajući kraj? Da znam dal da odmah dropam...
heh poceo sam i ja MM gledat i odma prva scena = toradora :)= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Pa kaj ti gledaš inače takve anime? Ima normalan kraj, svi happy sa naravno bolesnim fajtom.= Citat =:
Izvorno postao Kostolomac
Ma ne gledam, zato mi se i neda gledat tužan kraj. Ok, onda ću nastavit sa gledanjem =)
Ma znam i ja. :)= Citat =:
Izvorno postao Bikar
Ali ima tu još svačeg...
haha pogledo MM! kolko ga ima....i bas izgleda ko neka incest obitelj
mastovito nema sta..:)
Nabavio Kinos Journey,
http://lookpic.com/c1/i2/3544/0V75rZ0t.jpeg
Izgleda ok, pa ću gledat i dalje ak mi se svidi.
Joj koma, moram ovo droppat, previše je slow paced za mene, dođe mi da zaspim.
to sam i ja droppo,ako je to ono sa onim motorom koji prica...
neznam vise niti zasto sam to poceo gledat :S
Op, ovo mi se čini jako zanimljivo, ne znam kad mi je zadnji put samo čitanje plota dalo želju da gledam anime. Čekirat ću.
koje?= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Da, baš to, koma.= Citat =:
Izvorno postao Bikar