Citajte mangu ko svi edukovani ljudi.
Printable View
Citajte mangu ko svi edukovani ljudi.
Nema gore stvari od čitanja knjige ili stripa na ekranu. Možda na kakvom readeru, ali ovako...
Joj pa to mi je malo glupo. Kako igras igre na kompu? Joj ne mogu citati strip/knjigu na kompu al prelazim PST bez problema. Jedino ako je sjedis na nekoj dasci ili balvanu pa ti je neudobno. A i naviknes se, nije nikakav problem.
Puno mi je draže izvalit se negdje s knjigom u rukama neg sjedit i skrolat. A scanovi su nekad prevelike rezolucije pa moram skrolat da bi vidio čitavu stranicu, što mi je odvratno.
nema šanse da bih ikad čitao neku knjigu na kompu.. manga je druga stvar
Ja čitam neke kraće stvari tu i tamo, al svejedno mi fuj. Na tabletu nešto malo bolje, al nisam se još baš navikao.
Printano rula, ali nemam sve pare ikad.
Koristi CDisplay, pobogu.= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
Isuse. Ne, čitam u windows photo vieweru...
I opet je loše.
Ne kontam, kakve veze ima što je prevelike rezolucije, fiksaj si visinu.
Saka jedino kad je premale.
Ne seri.
Sad sam ja kriv što neznaš konfigurirat reading program.
Znam, ali tvoj je problem što misliš da će mi malo konfiguriranja stvorit osjećaj udobnosti.
Mange/stripove citam na mobu preko Perfect Readera, vise od jednog nastavka nemogu na kompu nikako citat.
Trebo bi i ja to probati.
Ja koristim MangaMeeya. Malen je, brz i najbolje od svega - čita rar i zip formate.
skinuo sam si witch hunter robin sad, bumo vidli kak ce mi se svidjet
Evangelion 3.33 You Can (Not) Redo je vani, u 1080p kvaliteti, još sat vremena da mi se skine pa idem pogledat! Kad izađe i finalni četvrti onda sve fino zajedno treba pogledat!
Isusati ti, kako ovi remakeovi rulaju, pa to nemogu ljudi napravit kolko je sve dobro napravljeno i zamišljeno.
Odgledao Neo-Tokyo, ovak i onak nisam planirao imati normalne snove veceras.
E,momci, 'vako. Treba mi neki dobar anime da popunim svoje vrijeme, no nisam inače nisam neki ljubitelj pa ako netko zna neki koji zadovoljava ovim uvjetima, bio bih zahvalan.
Daklem,
-SF/akcijski/Magic 'n shit (da ima neki dobar koncept/setting. To me uvijek zadrži)
-Minimalno razgovora obavljenih kroz vrištanje glavnih likova kako oni namjeravaju spasiti sve. (Generalno da ima minimalno patetično-uzvišenih govora. Ako uopće postoji takav anime)
-Minimalno scena sporednih likova/negativaca koji drži prezentaciju o svojim idiotskim filozofskim stavovima kroz 3 epizode. (Tipa onog pederastog nacista iz Hellsinga. Majke mi, ja svašta podnosim, ali u životu nisam toliko bio rejpan neprestanom potrebom da ugasim šta već gledam zbog njegovih govora.)
Plaćam pivom u Varaždinu za svaku zadovoljavajuću preporuku.
Ne znam, ovako od novijih, čujem da je Psycho Pass bio prilično dobar. Navodno najbolji detektivski od Desu Notea, plus SF.
Btw, ne znam jesi li gledao Gungrave, tamo je glavni lik onako, praktički nijem.
I Baccano, definitivno Baccano.
Cowboy Bebop si valjda gledao~
Moje anime iskustvo je ograničeno na dragonball, bleach, ponešto naruta, i sad od neki dan Attack on Titan.
Provjerit ću ovo što si rekao, valjda mi se nešto svidi. Zahvaljujem :)
Klošaru. :'D
Jebiga, gledam malo okolo, vidim,ljudi hvale, pa da pogledam. Prva epizoda je donekle okej, iako je onaj mali pican prokleto iritantan, a titani izgledaju komično.
Gledaj dalje, bude brzo timeskip.
Ja sad baš pogledao četvrtu epizodu i ostao totalno hyped, onak totalno su mi dali filing da će sad otezat, ali ne, odma akcija, rawr. <3
Imaš visoke standarde za osobu koja je pogledala samo najosnovnije entry-level serije. :)= Citat =:
Izvorno postao Wolfwrath
Razlog zašto i jesam samo to pogledao i jesu moji visoki standardi. :D
Za referencu, pogledati prošlu stranicu.
Samo što si gledao uglavnom totalni drek, hence nemaš što suditi, your argument is invalid. :)
Also nezz, Steins;Gate, Trigun? Definitivno Kaiba ako nisi đubre koje zahtjeva "realističnu" animaciju.
Gungrave mi izgleda okej, brijem da ću se tome prvome posvetiti.
Jebiga, znam da je drek, zato sam i pitao za preporuku. Baš i nemam volje prolaziti kroz jedan po jedan iritantni drek na isti kalup dok ne naiđem na nešto dobro. Opet, referenca na prošlu stranicu. Vrišteći picani koji se kunu kako su super požrtvovni i ostali stereotipi se provlače kroz sve što sam gore naveo. Po istom principu ne bih gledao sve hebene forenzičke csi-ovske serije.
Cowboy Bebop gledaj. To može biti loše samo ljudima bez ukusa. Kaiba također.
Također bi preporučio i Dennou Coil. Prilično lighthearted anime sa zanimljivim settingom, simpatičnim likovima i prilično dobro zamišljenom radnjom.
lol na pingu verziju openinga :'D
+1 Cowboy Bebop i The Black Lagoon.
Jedva čekam da zaostatke Naruta riješim pa da krenem ispočetka Hellsing gledati.
Jel netko zna jel Gaiking izašao već jednom/ kada treba izaći?
U nedjelju gledam Planzet. Valjda će biti dobar....
Može i Durarara!! koji je svojevrsni spiritualni nastavaka Baccana, ako u ničem drugom onda u samoj strukturi.= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Valja pogledati, samo šteta što nema druge sezone.
Baccano je uspio sve priče zaokružiti u smislenu cjelinu i kraj je zbog toga ispao zadovoljavajući, dok je u Durarari previše toga ostalo neobjašnjeno.
Alo Razimire, isplati li se gledat Aku no Hana?
Mislim ono čini mi se da ima interesantan plot, ali eye cancer. ;_;
Što je najbolje, serija ima super postavu RL glumaca, al ne, morali su sjebat s rotoskopom, koji kurac Isusov. ;(
Nemam pojma, nisam još ništa od novih animea gledao. Još uvijek nisam odlučio jel da najprije pročitam mangu ili da odmah pogledam anime.
Ovaj Perfect Viewer je god-tier app, sve je customizable. Da je svaki ovakav...
Počeo čitati Doragun Boru.
Je, odličan je. Ima čak i PDF plugin za njega, a čak sam ga koristio i za otvaranje slika. Zakon program. Trenutno koristim ComiCat za promjenu.= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Užasan izbor glazbe za trailer, ali OK izgleda.
Stvarno dobar trailer, ali glazba je koma. Kad to uopće dolazi?
Može mi entko preporučiti neki hd anime sličan ovome Captain Harlock Space Pirate (gore)?