Zašto se frajer zove ko neki robot?
Printable View
Zašto se frajer zove ko neki robot?
0:00 (o, gosh, someone could think that Sabbath is still on playlist....) :thumbs2:
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...x-VortexTF.jpg= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Malo čiste tehnike. Orgazam. :)
:pray: :pray: :pray: :pray: :pray:
Leakan Blind Guardian
Izaso novi album Avenged Sevenfolda
ode si po jedan primjerak ak ga ima gdje uopce :cry:
Kakav Avenged Sevenfold, koliko puta treba napomenuti da se u ovoj temi radi o metalu, ne o pop rocku.
:gitara:
:kill:
:gitara:
PLEASURE...TO...KILLLL !!!
tupa-tupa-tupa-tupa-tupa-tupa-tupa
Kako je to dobra stvar i album.
TASTING THE BLOOD FROM THE LIPS AS YOU DIE MEANS SATISFACTION TO ME.
:)
Totalno. Nisam ih slusao ima stoljece...i onda danas slucajno naletim na ovaj koncert s Wackena. Mnogo vgg lml
E,ovo je tema za mene.Zadnjih par godina slušam samo i jedino metal (i nešto malo rocka).
Slušam Atreyu,Killswitch Engage,Trivium,Avenged Sevenfold,Korn,Slipknot,Papa Roach,Linkin Park,Limp Bizkit,Metallica,Lamb Of God,Slayer,Marilyn Manson,Bullet For My Valentine,Anthrax,Nickelback,Ozzy Osborne,Machine Head,Devildriver,Pantera,Damageplan,Hellyeah,Stati c-X,Rob Zombie,Puddle Of Mud,SOAD,Cradle Of Filth,Creed,Skillet,Job For A Cowboy,Mudvayne,Evanescence,Disturbed,Maximum The Hormone,Otep,Six Feet Under,Cannibal Corpse,Children Of Bodom,Sepultura,In Flames...
Tako,ako vam treba neke dobre thrash/death/nu/metalcore/deathcore bendove preporučiti,samo se meni obratite. :wink:
Obožavam metal,al mrzim power (bolje rečeno flower) metal tipa stratovarius,helloween,nightwish,sonata arctica,hammerfall,dragonforce,blind guardian,rhapsody i slična gey sranja što se furaju na neke fantazije i takve gluposti.
Također mrzim i glam rock (zapravo više pop!),zaboli me glava kad ga probam poistovjetiti s metalom...ne znam kako netko može slušati one pedere odjevene u ženske tipa Motley Crue,Twisted Sister,Scorpions,Whitesnake,Def Leppard,Tesla,Stryper,Judas Priest,Suxon,Skid Row i slične pozerske gej pizdarije.
Pa znaš valjda da možeš skinuti njihove pjesme?= Citat =:
Izvorno postao lulix
Pa ovo nije pop-rock,već metalcore.= Citat =:
Izvorno postao Maloki
A već se pričalo o onim glam/pop bendovima kao wasp,dokken,nitro,icon i ne znam koja su sranja još bila.
:rambo:
Pero u pohodu! :boohoo:
Poceo malo da slusam ovo. Iako nisam neki progresivni tipo ovo mi se svidja.
Obavezno prvo poslušati Focus, pa Traced in Air i onda Re-Traced.
Najbolji bend u svemirima. Svim.
:thumbs2: :bravo: :pray:= Citat =:
Izvorno postao Alepić
Dir en grey, nije metal, no nisu ni loši, koliko se ja sjećam.
Death, Morbid Angel, Death Angel, bivši Exodus, bivši Anthrax, bivša Pantera, Down i Down II...to je metal.
Black Sabbath...glazba.
I Megadeth, naravno, nije metal nego Mustaineova glazba. Kao što je i Metallica Lars Ulrichova glazba.
I Rainbow je glazba, te bivši Heaven and Hell bend.
Mogu ovako do sutra, već desteljećima, još stoljećima :)
dir en grey je metal, al skroz drukciji nego ostali, mene je prosla volja za njima, i dalje su mnogo dobri, al mi ih se vise ne slusa
I to je sasvim ok, hansi :)
Prejako.
Ako sada pocnem opet slusati IE ima da me nema nigdje. Samo cu to i slusati.
Kakva bomba 8)
Ako ti se oni sviđaju, poslušaj ovo= Citat =:
Izvorno postao hansi
:kill:
Dobar EP.
Jep, strašna je stvar, kao i spot :gitara:
Obožavam ovu obradu, također solidan ep 8)
Ali, ako se tvoj ukus kosi s ukusnom ukusnom konstantnom, on je neukusan= Citat =:
Izvorno postao Blink