:rotfl:
Printable View
Dobro je napravio :rotfl:
Vrag koji se zove alkohol= Citat =:
Izvorno postao Aral
Ako netko nije slucajno cuo...
:rotfl: :rotfl: :rotfl:
Zato jer je Colin McRae uspio ispraviti šipku ovjesa kamenom, bezbroj puta raskopati svoj auto i okolne objekte i zapaliti par hektara šume :pray: :pray: :pray:
hahahahahaa
gfN1xAyje6E
= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Ma car :pray: R.I.P.
Also,
WAT
Antoine Dodson special note!
dajte ga banajte vise :(= Citat =:
Izvorno postao Silent boy
:rotfl: :pray:
staro, al= Citat =:
Izvorno postao Aral
SVO TI MLEKO POKIPI PO PLOČI, UŠTA GLEDAŠ JEBEM TE U OČI
Ovakve reklame 'oću na telki :(
Koji fail od mača.... šperploču ne može prerezati u jednom potezu
Da, totalno nije katana.= Citat =:
Izvorno postao unknown
zašto bi mač morao biti katana da bi mogao prerezati šperploču u jednom potezu?= Citat =:
Izvorno postao System
Pa zato sto je katana svemoguca, moze da presjece sve.= Citat =:
Izvorno postao unknown
Not nice system. :) .
@Klip:o covece,kao prvo-postoji vise tipova dugog maca,Zweihänder nemacki mac koji su upotrebljavali najcesce Landsknecht pesadinci,i cija je glavna namena bila prosecanje kroz oklop i 'kosenje' slabije oklopljenih protivnika,onda imamo i 'Broadsword' tip dugog maca koji je upotrebljivan iskljucivo za probadanje,pa onda Claymore skotiskih pasnjaka,koji je bio odlican parnjak tipicnom engleskom dugom macu -(orig pre) Great Swordu.
Dakle-great sword ne sluzi da bi hirurskim rezovima presecao,vec da bi smrvio,grubo isekao,ubo,unistio protivnika.
@Unknown:stvar je u zamahu,veruj mi,drugacije bi bilo da je umesto debeljuskastog amerikanca pozamasnih godina zamahivala konjina od 30 i kusur godina koja redovno vezba.
Rijec je o je replici, a ne o pravom macu. Logicno je da nece presjeci nista (osim krmeta), a i zasto bih u 21. vijeku kupovao mac ako ne za ukras, necu ici sjec krmad s njim, a ni sperploce.
Ja bi. Zamisli, netko baca shurikene ili noževe u drvo, a ti dođeš sa fakin sekirčetima! Mislim da bi se tip osjećao ko zadnja pichka :D
daj sad si zelim kupiti onaj greatsword i te sjekirice te si ih objesiti o zid negdje.
precarski bi zgledalo :(
Jap, trebamo ubost neke dobre sponzorice da nam to poklone za rođendan :D
Fuck you guys! Sad sam totalka zabrijao na to, ali kad sam vidio cijenu poceo sam plakati. :cry: