kod platinuma mi se ne sviđa što je žuti omot, ali inače mi je svejedno, a essential su najjeftinije...
Printable View
kod platinuma mi se ne sviđa što je žuti omot, ali inače mi je svejedno, a essential su najjeftinije...
Alan Wake
dosadno i repetitivno dozlaboga
Combat je jednostavan do bola i neprijatelja ima svega 2-3 vrste (koji su obavezno popraceni kracom cutscenom svaki put kad se pojave sto bas ubija atmosferu)
Prica me jedva vuce da ovo zavrsim, bas mediokritet od nekadasnje ekskluzive
Šta se to nije najavljivalo godinama kao neki teški hit?
Ja sam odustao negdje na sredini, baš igra postane jako dosadna u jednom trenutku, a početak je puno obećavao :(= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Igra je žešći Silent Hill wannabe. SH2 je još uvijek nedostižni vrh horror žanra.
Najbolje od svega - Alan Wake je u početku najavljivan kao neki sandbox survival horror ali na kraju ipak odustali od te ideje.
prva epizoda je fina, lijepo te zainteresira za igru i bude manji mindfuck. Šteta kaj već tad vidiš sve kaj igra pruža.
Igrajte Deadly Premonition.
Igrao nekih 2 sata Chivalry MW i moram priznat da je igra žešči rulež kad se malo uhodaš :D.
SCII: HoTS
Saints Row the Third
Igram u COOP-u, igra je i dalje teško smeće, ali može se izvuči dašak zabave. Nije za 1/10, popelo se na 2/10.
Ja recimo Amaluru dam 4/10, pa nikad više ne bi igrao to smeće.
A nešto za 1/10 ili 2/10 bi odmah spalio. Niti taknuo ikad više.
Mazohiste.
Igram zbog društva :P
Ja se obično s frendom dogovorim kaj igramo.
Ako mi je nešto smeće, to ne igramo.
Znači rijetko igrate skupa
Exactly!
Pokušavam igrat Splinter Cell: Conviction, ali igra se vrti na 20-40 fpsa, gore od Ass Creedova, tak da odustajem od tog i od Ubisoftovih portova uopće, debosi nesposobni.
Točno tako je i kod mene bilo :D Počne skroz fluidno, 60 fps-a, kad ono nakon 2 minute padne na 25. Onda opet u nekim djelovima oko 40-50, onda opet puf, 25.
Odustao ipak od Saints Row the Third. Razočaro frenda, ali jebiga, igra je toliko prokleto loša da ne vrijedi trošiti vrijeme na nju.
Ali ono, jedna od rijetkih igara gdje je svaki element apsolutno smeće.
Grafika - smeće
Fizika - smeće
Engine - smeće
Zvukovi - smeće
Gameplay - apsolutno smeće
Vozni model - dno dna smeća
Zajebancija - izuzev one prve scene sa avionom, totalno smeće
Jedino valjaju oblekice i dodaci za lika, mada je i to smeće s obzirom da je grafika smeće. Rađe ću Spore odigrati ako mi je do jebeno dobre vizualne customizacije :/
Zbilja ne znam da li sam ikada igrao većeg dreka / 10
Taj Saints Row izgleda kao najveće smeće. Hvala bogu nikad ga nisam niti probao.
Tomb Raider novi. Zabavno, podržavam reboot.
Moraš skupit' sve.
Weird.= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
Ja sam tu i tamo imao neobjašnjive framerate dropove, ali sve je bilo uglavnom u granicama normale. Al ako ti je do Splinter Cella, igraj treći ili četvrti.
Chaos Theory je majka.
Odigro sam sve osim Convictiona, ali pričekat ću Blacklist sad, možda se to bude normalnije vrtilo.= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
I novi Tomb Raider je zakon.
Blacklist je ono za mjesec-dva?
OT: Borderlands 2. Someone kill dat Claptrap already!
Igra je neusporedivo bolja od jedinice. Življa, interesantnija i mnogo mnogo mnogo zanimljivija.
Bome je u dvojci sam stigao do 28. levela prije nego sam umro od dosade, a u jedinici do 6.
Igra dosadi prije nego što dođe glavni izbornik. Jednako kao i prvi.
Ma najveći problem je što je ovo mp igra. To me nervira. SP i nije pravi SP jer je pravljen za party shitnitcz
Posudio Motorstrom i GTA IV, dobio RDR. Odigro 5 misija, za sad mi je ok.
Sad ću počet po prvi put Baldur's Gate EE. Jel trebam na nešto posebno pazit (pod tim mislim na neki beskorisni build ili tako nešto)?