Moj pas neda da mu se rep dira.
Printable View
Moj pas neda da mu se rep dira.
Mom niko neće dirat jer je redovito posran oko repa :(
Moj digne rep visoko dok sere.
Ali ne zna dić nogu dok piša.
meni je fascinantno kod mog kad serka, napravi takvu poziciju da mu ništa na dlakama ne ostane, guzica čista ko suza :D
covijek bi reko "samojed, pa taj kad sere sav se zasere" xD
Ma moj cesto ima proljeve pa mu to ostane jer ga sestra hrani nekim cudima sladoledi etc.
Evo napokon stigao sa stencem iz Ceske. Super zadovoljan! :D Ali, malo su me ipak vise fascinirali Rhodesian Ridgeback-ovi. Ja nisam jos dozivio da se pas propne i odgura me. Nevjerovatno snazni psi. Ali ipak su se koristili pri lovu na lavove. ^^
i kolko te koštalo to štene Zelenog kupusa ? :D
800€.
Tvrtko narastao si.
Nisam vec godinu i pol. :(
= Citat =:
Izvorno postao Carp
nema krize a ? ccc :D
:shock:= Citat =:
Izvorno postao Carp
Pa ja sam dobio vrhunskog njemačkog ovčara besplatno.
Samo treba malo tražiti.
800€ ne bi dao ni za pticu dodo.
Vec cca. 3 god ti novci stoje za psa, tj 1k€, jer su tada toliko kostali u RH, ali sada ih kod nas nema. ^^= Citat =:
Izvorno postao flander
@wind.
Dobio si "vrhunskog" njemackog ovcara. Sa papirama? Iz kakvog legla?
Otac ovog IWH-a ima 19 osvojenih trofeja u proteklih 2 godine, mama takodjer, djed je svjetski veteranski prvak, svi papiri, putovnica, hrana za iducih 6 mjeseci itd itd.
a gle za cucka i nije bed dat tolke pare, sa tom živinom se bar možeš igrat, možeš ga nekog boga naucit, prošetat itd
a ne kad mi za iguanu ili zmiju daju po 20k kuna, ili papige...
pas je zakon :D
S papigom za 20k kuna mozes radit poprilicno zabavne stvari, mogu doseći inteligenciju 9-godišnjeg djeteta.
Kao npr. sta? Pricat?
Da.
Pa kaj me briga.= Citat =:
Izvorno postao Carp
Pas je odličan, inteligentan, predivan i svojeglav - baš kakav treba biti.
Ko da mi sad trebaju neki papiri da bi se nekome kurčio da mu je stari prvak koji je osvojio Olimpijadu, igrao u Milanu, veteran Vijetnamskog rata i knez Monaka.
Ma ajde.
To je moj ljubimac i to je sve što treba biti.
Ako može dostići inteligenciju 9-godišnjeg djeteta, da li to znači da ju možeš naučiti da čita?
U 8. razredu osnovne sam imao ljude u razredu koji nisu znali čitati, ne pitajte me kako su dospjeli do tog razreda jer ni meni nije jasno, tako da neznam kakve to ima veze.
= Citat =:
Izvorno postao FaTaL_mRkvA
EDIT: kliknuo sam quote umjesto edit :(
Samo ako ima papire.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Znači dosegne inteligenciju *glupog* 9-godišnjeg djeteta. Ktnx.= Citat =:
Izvorno postao FaTaL_mRkvA
Da.
+1= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
+2
Upisat MIOC.= Citat =:
Izvorno postao Carp
Kewl. Ja imam sad 2 takva.= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
Samo šta si ih radi nekog papira platio pun kurac.
I zanimljivo kako ljudi kasnije koriste svaku mogucu priliku di se povede razgovor o ljubimcima da suptilno ubace kako su potrosili odredjenu svotu na njih. Ogavno
Ne, samo jednog. Jednog smo udomili, nasli smo ih 4 kraj ceste, i jednog smo ostavili.
I nope, pitao me flander koliko sam ga platio. Nemam mu razloga ne odgovorit. Zanimljivo je koliko ljudi seru svaki put kada netko da novce za psa.
Bratić je dao 1k eura za Bordošku Dogu, isto sa pedigreom. Pas je mrcina, čitav dlan ne pokrije čelenku kad mu ruku staviš na glavu... ali je odvratan, gadi mi se taj pas užas jedan :D Smrdi, slini, nemreš biti kraj njega, a kamoli ga podragati... Kaže da kad jednom ta pasmina pokisne da smrad više nejde dolje pošto počnu ispuštati zaštitnu maščobu koja smrdi. To je onaj iz filma Turner & Hooch, u živo slini drito ko taj pas u filmu, fuj :D Bolje da je besplatno uzeo bilo kojeg drugog psa s kojim se ne bojiš poigrati i kojega bi čovjek tu i tamo pomazio malo :D
I da, Carp, to što mu je tata pro ne znači da dijete nije mutavo :D
Sa svakim psom se mozes normalno poigrat. :D
@Bartuc :Znam o cemu pricas,imao sam tog psa u dvoristu tj.gazda kuce u kojoj sam zivio ga je imao :D Ali u stvari mi je bio jako drag pas,rijetko je lajao i nije bio nimalo agresivan.
Nije niti ovaj agresivan, izgleda pre opako, a zapravo je čak i pičkast pomalo :D Ali sve jedno, kad vidiš takvog "konja", baš ti i nije do igre, fino te stisne u želucu kad krene prema tebi :D
Moj je poprilično narastao od kada sam zadnji puta stavio slikicuSpa evo jedne malo novije. :)
http://i.imgur.com/i8IUy8E.jpg
Bila je uživancija sad kad je bio snijeg. Stalno je jurcao po dvorištu, valjao se po snijegu i kopao rupe. :)
*jelly*
Prelijep je :D
ma to je zbog parketa jer su ulašteni pa cucak dobije na reflekciji :D= Citat =:
Izvorno postao Dania