Moda se na PC-u očito. Samo što se omogućuje stavljanje moda na onu X-Live (ili šta već) mrežu i time se neki modovi mogu igrati i na konzoli. Sumnjam da će svi biti moguće ali i nešto modova je dobro.= Citat =:
Izvorno postao Durin
Printable View
Moda se na PC-u očito. Samo što se omogućuje stavljanje moda na onu X-Live (ili šta već) mrežu i time se neki modovi mogu igrati i na konzoli. Sumnjam da će svi biti moguće ali i nešto modova je dobro.= Citat =:
Izvorno postao Durin
20 Reasons To Be Excited About Skyrim
Sad sam se opet nahaypao oko ove igre i odoh igrati Oblivion dok ne izađe.= Citat =:
It’s going to be an enormous game. It seems so much bigger, so much meatier, so much stranger than Oblivion. I can’t wait, I really can’t.
New slow-mo ingame footage.
Nije da baš dobivam hard-on oko ovakvih stvari, ali možda nekog razveseli. :D
Hehe, tak će i meni raditi :D
Bar ces biti siguran da nisi ništa propustio, i nijedan neprijatelj te nece moci iznenaditi. :)
Todd Howard Skyrim Interview: Part I
Todd Howard Skyrim Interview: Part II
Goeff je lud. :D 7:30 Part I
= Citat =:
Skyrim is comming out november 11!You should check it out. Looks just like this.
Ak je bilo, sorkač;
Sam da ga ne odgode :) Ipak, kolko god bio nahajpan, Oblivion nemogu opet zaigrat, pogotovo sad kad sam pročitao članak par postova iznad. Još da pogledam ovo sa gt-a i to je to. Nisam mislio da će igra krenut u tom smjeru s razvojem, bogme su dobro prionuli poslu i to mi se baš sviđa.
pa ono o skyrimu se još prije nekih 3 godine pričalo. igra je već dosta u produkciji pretpostavljam.
P.S. pogledo video. ono neznam šta reć, nevjerujem niš ovom cute boyu, jer nisu napravili nijednu igru koju bi sad uzeo i zaigro, osim eventualno morrowinda. al kvragu ova igra il će bit jebački dobra il bethesda ima bolji PR od blizzarda.
Mene zanima što se desi ako pogodiš bug koji isključi ili "potrga" Radiant Story element u igri!? Svijet bez questova :D
Zeljno iscekujem ovu igru. Nakon Morrowinda i Obliviona prijedjenog sto puta i izmodanog sa 30 modova, ovo je must have, samo se nadam da cu do tada skupit za dovoljno jaku konfiguraciju jer sto se zasad da viditi grafika ce biti prehebena, samo neka i igrivost bude na razini Morrowinda.
da jer ti konfa iz potpisa sigurno neće ni minimum requirementse dostič.
Screenshotovi:
http://www.tesnexus.com/imageshare/i...1303151827.jpg
Čini se da će Khajiiti napokon izgledati prezakon, odma 50% razloga da ovo igram :)
Orgasm.
Gle ga samo na trećoj slici, što se uobrazio, kao kakav Nord. Pokori se, kađite, il' beri pamuk il' gini! Ta nije ova igra skovana da služi tebi u korist, nit je kađit rođen da bude nesputana duha!
Šteta što se ne vidi baš iz tog kuta kako su dizajnirali Khajiite. Kao lavove ili baš mačke.= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Napravit ću temu u kojoj pozivam na Sveti rat protiv Kađita.
[quote=Arbiter of Change]Šteta što se ne vidi baš iz tog kuta kako su dizajnirali Khajiite. Kao lavove ili baš mačke.[/quote:1t23p68b]= Citat =:
Izvorno postao "Sonic_Moronic":1t23p68b
Bilo bi zgodno, recimo, da muškarci izgledaju kao lavovi, a žene više mačkasto :oops:
YAOI FURRY TRAP AAAAARRRGHHHH!!!11111
Propustio sam ovu informaciju, bokte, ostvaruju se moji mokri snovi :pray:= Citat =:
You can dual-wield weapons and spells. Or dual-wield spells. Or wield the same spell in each hand, and thus cast an ultra-spell. The combat system is about discovering combinations, stringing particular abilities together to create mighty tactics. Again, it’s all about creating a character unique to you, rather than being an archetype.
Daj skuži koliko će to dati varijacije za hibridne klase, strašno.
Dosad mi sve strašno obećava, samo da dorade igru kako treba, ARGH.
Vjerojatno je netko već postao, ali nema više atributa, samo Health, Magicka i Stamina. Koji prozor? :(
http://pc.ign.com/articles/116/1164053p1.html
= Citat =:
Bethesda's ditching the eight main attributes you may remember from Oblivion. Intelligence, Agility, Speed and all the rest are out. Instead, you get Health for hit points, Magicka for magic points and Stamina for doing anything athletic. It's a loss of a layer of complexity, but it's not necessarily a bad thing according to Todd Howard.
Zato jer ionak nisu imali previše smisla
xDDDDDDDDDDDDDDD
Ma, neće smetati ni manjak atributa, samo da dobro implementiraju perkove. Meni osobno novost da neće biti klasa zvuči odlično, samo su mi nabijale komplekse u prošlim nastavcima, zapravo, još nisam našao lika kojeg želim, idem ispočetka po 20-ti put :(
+1= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
@Sonic...
Pošto Oblivion ima sistem napredovanja kakav ne volim (jack of all trades), uvijek bi kod odabira klase razmislio o primarnim skillovima koje bi koristio i na temelju njih napravio što vjerniju D&D klasu te ostao u gabaritima te klase kroz gameplay.
Znači npr., prošli put mi se igrao Paladin, uzeo sam set skillova/magija koje pašu Paladinu (Sword, Shield, Restoration, Alteration...), a ostale nisam koristio.
Probaj na takav način, biti će ti puno zabavnije pošto ćeš si sam napraviti određene restrikcije koje bi po meni MORALE postojati u RPG igri.
Pa uvijek zbog toga i odustanem. Klasa mi daje mentalnu restrikciju, makar me ništa ne spriječava da razvijem neki skill, ako on nije u skladu s onim kako sam zamislio lika, sve pošaljem do vraga i pravim novog.
Onda si napravi MultiClass - Cleric/Mage/Warrior/Thief :(
Jedno sto mi je smetalo u Oblivionu i Morrowindu je to da si mogo npr Restoration provest cijeli dan samo to castajući, i izlevelat ga, i onda bit... onak... jebeno nepobjediv, nadam se da ce taj skill lvl up bit drukciji tu :I
Tak je bilo sa svim školama magije, sa athletics/acrobatics, sa speechcraft (Oblivion) itd. Zato i želim experience sistem, a ne ovo :(
Je, mogli bi i pištolje i mitraljeze uvesti isto= Citat =:
Tak je bilo sa svim školama magije, sa athletics/acrobatics, sa speechcraft (Oblivion) itd. Zato i želim experience sistem, a ne ovo
...za što trebaju živci. Ako imaš živaca to raditi (posebno ako skill ima viši level pa se sporije povećava), onda i zaslužuješ da budeš iskusan u tome (isto kao trening: lik može postajati iskusniji tako da koristi skillove, ali može i otići negdje i samostalno vježbati).= Citat =:
Izvorno postao Delirium
Što se tiče Skyrima u pitanju ovoga, valja uzeti u obzir da svaki level usporava SVE skillove. Tako da ako izmaksaš jedan skill i zaključiš da bi rađe drugi neki skill povećao, to će ti sada biti teže jer se sporije povećava. O tome da možeš imati maksimalno 50 perkova i da neki traže određeni level nekog skilla pa te tako isto opali u glavu ako samo jedan skill maksaš da i ne govorimo.
To također otežava bivanjem Master of All Trades-a (ironično kako je to otežano baš u igri koja nema uopće klasa XD). Prvo, što više skillova koristiš, to je bolnije dovesti ijedan od njih na veće levele. Ograničen broj perkova također znači da nećeš moći imati sve a njihovi requirementsi će također vjerojatno utjecati na igračev odabit koje skillove da koristi.
Svaki problem se može riješiti bez vraćanja tog ižvakanoga i nelogičnoga EXP sustava.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
To mi opet ne valja :P= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Ma evo sad sam napravio Monka ponovno, to mi je najzanimljivija klasa u Oblivionu. Makar su maknuli Unarmored, hand-to-hand su barem sredili pa je iznimno zabavan za koristiti, a da ne spominjem koliko ima seksi oblekica baš za monka.
Osim što jesu. Sad će mi, na primjer, nosivost i fatigue regulirati perkovi što je za prozor.= Citat =:
Izvorno postao Neven <R>
Nevezano s tim, ponavljam ovo što je Akul rekao.
= Citat =:
Izvorno postao Akul
[quote=Arbiter of Change]Osim što jesu. Sad će mi, na primjer, nosivost i fatigue regulirati perkovi što je za prozor.= Citat =:
Izvorno postao "Neven <R>":10zmusr7
[/quote:10zmusr7]
A bu bu bu
Atributi su samo ograničavali kako možeš razvijat lika i tjerali te da maxaš određene skillove kroz repetitvne radnje na silu/trening u morrowindu (jer inače spušiš 5x), dok neki drugi skill kojeg obično koristiš nisi mogao povećavati jer bi ti sjebao distribuciju atributa. Good riddance I say
A bu bu bu, vi ne znate igrati s likovima koje sami napravite.
Kako ja nikada nisam imao problema s tim 5x i to bez da sam radio nekakve specijalne gameplay ustupke?
Ja ne shvaćam što su ljudi tako opsjednuti tim brojevima. Igraš i kako dobiješ, dobiješ. Nikad imao slabog lika nedostatkom meta-gaminga.
Pogotovo u Vanilla Oblivionu. +3 mi je bio max na jednom ili dva atributa i nikad nisam imao problema.
Čak sam se i žalio da mi je igra pre-lagana, pogotovo za stealth/agility tipove koji na kraju zanemaruju armor i imaju 3x damage.
Zašto bi me igra silila da koristim baš određenu kombinaciju skillova? Tvrdnja ti ne stoji, jer upravo ako ZNAŠ igrati te atributi smetaju u razvoju lika. Atributi na način koji su bili implementirani u TES-u su bili potpuno bespotrebni i glupi i jedva da su na išta utjecali tak da me ne čudi da su ih izbacili.= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Ja sam zadnji put kad sam levelao u Oblivionu dobio četiri +5 modifiera, a nisam se ni trudio.
Previše se nerviramo oko toga (ja pogotovo), na kraju ispadnu čist ok.
Doduše ovo mi je lik kojemu sam sve glavne skillove ostavio minor, tak da ono :)