Negdje sam pročitao da Zavvi ovaj mjesec ne naplaćuje poštarinu.
Printable View
Negdje sam pročitao da Zavvi ovaj mjesec ne naplaćuje poštarinu.
Tko će mi kupit Legend, tko Anniversary, a tko Underworld? :P
sad malo istražujem ovu Zavvi stranicu koju je Wedran spomenuo jer planiram naručit AC:Brotherhood al mi je nešto upalo u oči i nije mi jasno: naime na stranici stoji da mi igra stiže tek Availability: Pre-order now for delivery on 03 June 2011 dok je službeni release date krajem 3. mjeseca :? Ko tu sad koga ?
Dal se i Hrvatska tu ubraja?= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Vikend akcija na Steamu: Sve sa Command & Conquer u naslovu je 75% off. Red Alert 3 i ekspanzija za sedam eura, obje CnC trojke za pet eura svaka. Vgg. Samo nemojte novce trošit na CnC četvorku i sve će biti OK.
upravo Preorderao AC:Brotherhood na Zavvi , čeka se 18.03 :thumbs2:
Dal ako pravis preorder, dal ti odma skinu pare ili tek kad krenu isporucivat igru?
Gdje?
Npr ak na zavvi napravis preorder na neku igru. Dal ti odma skinu pare ili tek kad igra izadje i oni ju posalju.
Dal te obavjeste kad posalju igru?
skinu ti novce kad ti pošalju igru, barem je tako meni rečeno jučer :)
Pare se skinu kad je igra poslana. Isti dan ti stigne mail da je krenula.= Citat =:
Izvorno postao Tsaя
Odličan pack^^
To znači šalju u kod nas? Neka negativna iskustva? :)
Normalno da šalju kod nas. :)
Inače, ja sa base.com imam samo pozitivna iskustva, odličan site s kojega uvijek kupujem (bilo PS3 bilo PC igre). Niske cijene, poštarina mala, paketi brzo dolaze.
Aj super.
Razmišljao sam o God of War HD packu, ali ovo mi se sada čini odličan deal.
Kako ću samo opet popadati na kolokvijima :(
Par pitanja.
Naručio bih s base-a.
Piše mi za igru Out of stock, no mogu kliknuti buy i ići na checkout.
Jel to znači da će opet dobiti pošiljku, pa mi tek onda poslati?
Također, pod upis adrese su 3 linije. Tamo znači upšem samo ulicu i grad, a poštanski broj i državu u posebna polja, ili?
Poslat će ti igru tek kad obnove zalihe. To rade otprilike svaka tri tjedna.
E, super onda.
Zahvaljujem.
daj mi recite najbolju stranicu za kupit samo cd-key PES 2011
najcesce kupujem preko game.co.uk ili base-a
ali sad bi samo key pa me zanima
Zavvi - 155kn
Keyevi se prodaju za oko 200 kuna. Neisplativo.
čekaj spada li ovo piratiju što je on rekao ??
Kako da nađem frenda na Steamu? Upišem nick i ne može ga naci...
Postoji razlika između usernamea i nicka, ti trebaš upisati username da bi ga našao. Alternativno, neka ti frend pošalje link od svog profila.
Uspio sam ga naci. Tek si je napravio acc pa je valjda trebalo malo vremena da ga registrira na Steamu.
Zasto?= Citat =:
Izvorno postao KICO123
Frend mi ima orginal DVD, i instaliro bi preko njega, samo s novim cd-keyem da mogu igrat online.
Odlucio sam kupit igru sa game.co.uk, al ne u kutiji nego digitalno.
To mi je prvi put da tako kupujem, pa imam pitanje.
Dakle igra dolazi 15.3., pa bi to bio preorder.
Dal nakon sto ju narucim dobijem mail sa key-codom ili sta? Jeli taj key dobim odma ili tek 15.3.?
GamersGate ima 4 tjedna rasprodaje povodom svoje 5. godišnjice. Svaki tjedan će dodavati nove igre.
http://www.gamersgate.com/offers
Mafia 2 je na steamu za 10 eura.
Primamljivo, ali od količine posla sigurno neće stići igrati tako da odustajem od ove kupnje.
http://cdn.steampowered.com/v/gfx/su...g?t=1299817013
Na Steamu su Total War igre na rasprodaji počevši od Romea pa sve do Shoguna 2. Svaki dan jedan Total War naslov na posebnom sniženju. Upravo uzeo Rome TW Gold ediciju za 2,5€ te tako sada imam sve Total War igre na Steamu :)
U svakom slučaju, fakat isplativa investicija pošto uz kupnju cijelog paketa dobivate sve stare TW igre + nadolazeći Shogun 2 po cijeni od 64,99€. Ako se sjetim da je tamo nekakav Black Ops koštao 59,99€, ovo je kupnja bez previše razmišljanja :)
Trebao si postati jučer, tj. danas prije 19 sati kad je bio Empire za 7.5 eura.= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Pa Empire je jos uvijek 7,5€
EDIT: bio je do 22h.
Imam već sve. Pass.
Ne spada u rasprodaju, ali valja spomenuti kako je Steam predstavio novi oblik zaštite korisničkog računa:
Steam Guard
Pomoću njega odobravate računala sa kojima možete pristupiti svom Steam korisničkom računu, a sva računala koja nisu odobrena Steam Guard će obilježiti kao pokušaj neovlaštenog upada te će vas mailom obavijestiti o tome. Naravno, broj odobrenih računala pomoću kojeg pristupate Steamu određujete sami. Više o tome naravno na linku iznad.
Gabe Newell toliko vjeruje ovoj zaštiti da je na konferenciji svoju lozinku računa dao svim prisutnima :)
Njemu barem nije teško uzet acc nazad :p= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Jel ima netko problema sa logiranjem na Steam?
Stalno mi javlja Connection Error, a ja sam cijelo vrijeme spojen na internet.
Hm čudno, ja se normalno ulogiram.
Vjerojatno je problem u njihovim serverima jer je meni jedno vrijeme Steam kad sam se htio ulogirati izbacivao poruku da sam već ulogiran na jednom mjestu, a naravno da nisam bio.
Čini se da je neki problem sa mojom mrežom jer kada spojim mobitel i uključim Tethering radi sasvim normalno.
Darksiders, Ace Fighter i Monday Night Combat su na popustima, a pored toga MNC ima i free weekend akciju. Steam, naravno.
Opla, tko nije svakako preporučam da uzme Darksiderse. Dobra igra za bagatelu :)