nije ovo wow....ni blizu toga....desetak mb pretpostavljam...
Printable View
nije ovo wow....ni blizu toga....desetak mb pretpostavljam...
Super! :friends:
Guild Wars > WoW :rambo:
10mb? ne bi se zakleo
neka nabavi samo gw.dat od nekoga i nema nista za downloadati
a koliko bi moglo biti?svaki upadejt nije veci od 5 mb,uglavnom su onako 1,2 mb,zar ne?
nisam siguran
njemu ce u pocetku skinuti nesto malo, ali ce mu non stop raditi u backroundu u igri nekakav download, tako da mu je najbolje od nekoga frenda uzeti gw.dat file i sprziti ga na DVD i stvar gotova u sekundi i nemam nikakav download
da iritatno je kad si instaliras sve bez updejta i onda pri svakoj promjeni mape moras downloadat fajlove
= Citat =:
Izvorno postao tmarosi
aha...pa to nije mislim mu onda problem,zar ne?
pa je ako nema flat
jer ce mu skidati sveukupno mislim preko gigu u pozadini
hm to je dosta...ali sada pitanje je zasto je njemu to problem...da li je zato sto nema flat ili mu se ne da to skidati nego samo zeli igrati
zato sto zivim u sjebanoj BiH i flat je skup i spor
btw imam 6gb mjesecno prometa...
evo kupio sam gw i evo na jednom forumu sam postavio pitanja: (neda mi se prevodit)
i just bought GW prophecies + eye of the north!
i m lvl 2 elementalist!
now i can choose 2nd profession! whats best?
and when i select which game i wanna play i can choose prophecies, nightfall, factions, but where is eye of the north???
and when i play roleplaying, is there any way for pvp? or i must cr8 char on pvp?
2. profesiju ces dobiti,to jest izabrat ces je preko jednog questa(main) u pre searingu,nema najbolje profesije,i nije ti to toliko vazno jer ces ih kasnije moci mijenjati(kada ascendas,to jest predes nekoliko misija u pustinji),ovo proph,fact,nf..to su ti glavne kampanje u kojima napravis lika i onda mozes ici npr iz propha u fact itd,eotn nije kampanja i u njega mozes uci preko asura gate koji ti se nalazi u svakoj kampanji..(imas quest u la za ici u eotn),roleplaying likovi mogu igrati i pve i pvp,pvp charovi samo pvp
http://guildwars.wikia.com/wiki/Main_Page
jel ima hrvatski guild da se joinam?
kako da ne xD= Citat =:
Izvorno postao astralus
najveci trenutno HR guild ti je CM (Croatian Maniacs)...95 Hrvata u guildu (oko 50% aktivno u 24 sata)
Kontaktiraj me u igri, moj nick ti je: M A R A B U S ili posalji mi na PM svoj nick u igri pa te pozovem
Evo ja dobio igru od frenda poceo igrati, sve izgleda tak cudno, jel možda ima koji guide za wow igrace xD?
Taj link znam, ak neko oce pomoc mi in game nick mi je "Nez i"
Za početak, postaj imena svih svojih likova u ovu temu, pa ćemo razgovarat.
E da, preporučujem ti da uđeš u jedan od guildova u [CM]Salijansi. Tmarosi je leader vodećeg guilda u alijansi, pa mu pošalji pp ili ga kontaktiraj ingame i on će ti poslati invitation za CM (ako imaju mjesta za još jednog člana).
vec je u CMu :D
nismo vishe leaderi alijance, raspustio sam ju (dojadilo mi da su neaktivni HR guildovi u aliajnci)
sada smo u nekoj stranoj alijanci
Damn, dosta toga sam propustio...
da....promijenili 3 alijance u mjesec dana
a kako mi se sve cini da cemo uskoro traziti novu alijancu (trenutna je mrtva)= Citat =:
Izvorno postao Nodakim
kada je onaj guild leftao....ne sjecam se taga il imena ali su imali 3 milje factiona kada su leftali,a imali su i 6 prije
pitanje
kad sam 20 lvl sta trebam radit da mogu malo PVP ??
rekli su mi da odem u guild hall i ja otisao tamo, pricao s nekim likom i on me portao ne neku mapu.
i tamo kad stisnem M vidim kao neke plave i crvene stitove.
rekao mi je jedan iz guilda da smo mi plavi klesk ili tako nest i da ratujemo protiv vorteksa il tako neceg i nije mi jasno gdje onda da se portam da mogu pvpat..
il sta su arene?
:(
odi i kreiraj PvP lika (ne PvE). on ce ti se automatski stvoriti u Great temple of balthazar (PvP "outpost")= Citat =:
Izvorno postao Prodajemse
onda stisni M i vidjet cesh sta mozesh igrati. neke "outposte" prvo moras otkljuacati da bi mogao igrati. Evo kako ih otkljuacati:
Random Arena
odete u Great Temple of Balthazar i pričate s Canthan Ferry Captain koji se nalazi u Isle of the Nameless
Team Arena
Da bi otključali Team Arena morate pobjediti u Random arena 5 za redom
Hereos Ascent (HoH)
Da bi otključali HA morate pobjeti 5 puta u Teamm Arena (ne mora biti za redom)
Hero Battles
Da bi ste otključali Hero Battles morate imati 3 heroja otključana na akauntu (morate posjedovati ili NF ili EotN). Da bi ste otključali heroje za PvP samo pređete Zaishen Basic Training (Trainig Arena). Jednostavno pričate s Master of Paths u Isle of the Nameless i završite to. Nakon što ste završili, možete map travel napraviti u Heroes Battles
Zaishen Challenge
pobjedite sva 4 team u Trainig arena i otključano vam je
Zaishen Elite
Morate pobjediti 5 različitih timova u Zaishien Challenge.
ok probat cu to sad.
puno hvala, dosta mi je kompliciran GW
iako, kao ljeceni wowas mogu rec da je puno zabavniji, opusteniji, zanimljiviji od wowa
plavi su kurzici(kurzdicks),a crveni su luxoni(suxons)= Citat =:
Izvorno postao Prodajemse
i to sto ti je guildi rekao se odnosi na alliance battle(za njega moras imati guild wars factions)
linkaž:
http://guildwars.wikia.com/wiki/Luxon
http://guildwars.wikia.com/wiki/Kurzick
http://guildwars.wikia.com/wiki/AB
sve ostalo ti je napisao marabus
Ummm... može li mi netko reći što je ovo?
http://www.algoritam.hr/?m=6&p=proiz...269&id=111316#
Jel ovo cijeli Factions ili samo neki... neam pojma, nešto... demo or whatever?... 140 kuna mi je sumnjivo malo za igru. Pogotovo s obzirom da u istom dućanu prodaju Collector's Edition za 340 kn.
vjerovatno pogreska...kupi ti nf nemoj fact....www.sophoslab.hr
to je cijela igra (bez brige budi). snizena je cijena= Citat =:
Izvorno postao Aerial_51
CE izdanja su obicno dosta skuplja tak da te ne cudi razlika (CE-u nisu snizili cijenu)
Aha, znači sve je u redu s tom verzijom. Ok, tnx
Hm, nice, u Sophosa je 4 kune jefitinije nego u Vortexa... uštedim još i za Orbit žvake :D= Citat =:
Izvorno postao Nodakim
krenuo sam (opet) igrat gw (imam nightfall i fact.), napravio sam paragona (onog sa spearom) i ne znam koju klasu za sekundarnu da uzmem...
sta vi preporucate?
any1?= Citat =:
Izvorno postao Karlo_from_Bjelovar
nebitno
second proffesion u PvE u 99% slucajeva je nebitna
ona je najcesce bitna za farm buildove
kada si vec napao, uzmi warr (on ima nekih dobrih skilova, za adrenalin, support i slicno)
ko kaze da ce char biti za pve... ^^
ako ti je za pvP onda ti ovisi sta cesh igrati (koji build)= Citat =:
Izvorno postao Karlo_from_Bjelovar
za build si provjeri na http://www.pvxwiki.com/wiki/Main_Page
bok ljudi ja sam se odlucio za kupnju guiuld wars umjesto wow jer mi je draze usteditm lovu za komp,grafika me impresionirala kad sam pogledo par filmica sa youtuba.E sad imam jedno pitanje za vas.Uzesti cu guild wars(obicno izdanje iliti prophecies)i još jednu kampanju,e sad neznam dali mi je bolje uzest ekspanziju eotn ili nightfall kampanju prvo cu kupiti prophecies pa onda za 3-4 mjeseca ekspanziju ili tu kampanju pa mi vi preporucite šta mi je bolje uzest ako mozete
Prophecies pa EOTN.
Ali mogo bi umjesto Propha za početak uzeti Nightfall.
ja bi igrao PvE malo više nego PvP pa što mi onda preporucate i koju vi kampanju najviše igrate