Ček, malo, ti si kupio key ili???
Cijena je 100 kn sada ''kako povoljno''.
Printable View
Ček, malo, ti si kupio key ili???
Cijena je 100 kn sada ''kako povoljno''.
evo malo onako, vadit mast, jel ;)
http://img9.imageshack.us/img9/6366/imbaaaaa.jpg
Pa jeste mutavi pa ne znate citat...pise "DAJEM"...da javio sam mu se i lik mi poslao key...DAKLE NE PRODAJE!= Citat =:
Izvorno postao The Fury
a jesi lucker prokleti :)
dohdohdohdohdohdohdoh got in got in got in got in got in got in got in dohdohdohdohdohdoh
wooohoo wooohoo wooohoo wooohoo wooohoo
Bravo! Dodaj me da odigramo koju sto prije
TheOn.theon
Precarski! :pray:
Ja bi molio ako ko ima slućajno beta key za SC2 da mi ga pošalje, jer ja sam već lud od gleanja videa, čitanja postova, lud,lud. Ako treba dajem krv (0+), samo MOLM DAJTE MI KEYYYYYYY!!!!!
Tako ćeš ga 100% dobiti :)
Vidi mail.
Ma tko jos igra SC2. Pogledaj ovaj 8-bit starcraft. To je prava stvar. Jel ima netko beta key za taj starcraft. :D= Citat =:
Izvorno postao rokonja
Ja dajem ljevo jaje za key, jel ima zainteresiranih???
U kakvom je stanju to jaje. Jel prosao rok trajanja? :D
Ak' imaš pravih dobrih bombona za techno/rave onda se javi :)
Lijep zajeb, preorderaš, dobiješ key i onda oni ukinu betu. :)= Citat =:
Izvorno postao [url=http://forums.battle.net/thread.html?topicId=24915043027&sid=5000
A dobiš .... ljudi su ludi da dajeju-poklanjaju!!!! Ja još uvijek tražim taj šugavi beta key, pa ko ima neka...!!! Krv ovako i onako dajem!!
Obozavam kad vidim ovak nestrpljivu ekipu.O nastavku SC-a se nista nije culo 10 godina. Sad kad je igra pred izlaskom cupate si kosu i rezete vene jer zeliti igrati igru prije nego je izasla.
Igraj kad izade, ako si cekao 10 godina strpi se jos 2 mjeseca. Sta... igraces samo sp kad izade? Daj dodi na B-net da nabacimo 2v2. Ne mozes se loginati? Aha...sad mi je sve jasno... :wink: .
isusa ti jebem= Citat =:
Izvorno postao ReiKo
:pray: :pray: :pray:
Tek sad vidio, kako rula :pray:
Koliko dugo nisam igrao SC1...o di su bili dani, ta stara vremena kad se tresla stara Lostempluša... :D
btw. nabili smo mađare 5-1 u SC2.
Samo rokaj :)
:(= Citat =:
Izvorno postao ReiKo
[quote=Sgt. Bull]Lijep zajeb, preorderaš, dobiješ key i onda oni ukinu betu. :)[/quote:2isc0kib]= Citat =:
Izvorno postao "[url=http://forums.battle.net/thread.html?topicId=24915043027&sid=5000
a jebo te, sad sam tek dobio key.
Otvoriti će je opet za par tjedana, to je samo down sada za tweakanje i dodavanje ovog fičra da znaš što ti friend list radi.
[quote=TeraBajt]= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
a jebo te, sad sam tek dobio key.[/quote:3taq4eqz]
Rekao si nam to već jedno 500 puta. Već si mogao barem 2 gejma do tada odigrati.
wat, 2 puta, i ne stignem odigrat skoro ista, krizma i ta sranja.
Skinem sa privatnih torrenta igru jer mi se neda cekat preko downloadera...pa cekam par jebenih sati da mi se petcha...i ona mi na kraju veli da imam US verziju a ne EU verziju...jer moj key nije validan za US verziju :(
Daj idem se ubit....kolko to mogu zakomplicirati pa to je strasno...
I jebem ti usrani blizzard...kad s tolko para nemre potegnut servera da se skida kak spada...ovak ide 30kb/s....a ono nije da nemaju para.... :(
Neznam ,ja sam ju uredno skinuo i instalirao sve patcheve,evo danas ovaj zadnji je trajao manje od tri minute.
Da, kaj se tiče toga normalno radi. A đabe ti sve pare svijeta, ak ekipa nahrupi nema ti tu pomoći ^^
Btw. sad sam skužio da imamo dvije teme o SC2, ovu i Arbiterovu. Kako lejm.
Skuzio sam zakaj mi je jako sporo skidalo...zato jer je automatski ukljuceno peer-to-peer...dakle torrent sistem...a posto je na nasem t-comu upload katastrofalno nizak ni download nije nesto...
Sad kad sam iskljucio ide vise od 350kb/s... jeeeeeeeeej
Sad će biti mahnitog igranja ljudova do 27.
A ja nisam ni igro baš previše. Jednostavno mi se ne da. Ah well...
Meni su se patchevi skidali jako dugo, jer su svi odjedamput išli, a za onaj od 500 mb mi je trebalo dosta.
za onaj od 500Mb trebalo mi je 4 sata bokte. uzasan dl, ali pustio sam prek noci da se skine u miru.
ugl teon me pogazio. vise puta sa razlicitim taktikama. doslovno pogazio :(
jos mnogo trebam uciti xD
1v1?:P
1v1?
A nadam se da nije bed... :)= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
Kad god si za gejm samo pitaj, takodjer i pitaj neke stvari ak treba objasnit, pomoc itd.
Jos k tome, ja sam bronze liga bio prije reseta (iako sam ownao gold i silver ekipu bez beda)
Uglavnom fali ti scouta, i moras poradit na produkciji unita.
Preporucam ako to ne radis, stavi zgrade na hotkey i stalno kontroliraj dal' ti se nesto gradi.
Uvjek moras imat nesto u produkciji! (i naravno, nemoj nikad prestat radit Probe)
Ne.= Citat =:
Izvorno postao Teon
Što ako radi timing attack u određeno vrijeme koje je izkalkulirao u glavi da zna da je ta rasa u tom timing windowu dosta osjetljiva na napad (jer npr. Zerg ulaže u Drone a ne u vojsku)? Što će onda imati u produkciji nešto što mu netreba, ili neće "rezati" probe za taj timing attack kako bi postotak njegovog uspjeha bio što veći?:O
kaj? xD
ugl teon, pokusat cu ali uvijek mi usfali populationa da bi mogo nastaviti produkciju, to me uglavnom sjebe.
sad samo da upitam jos, idu 3 probe/plinari. kolko po 1 kristalu?
Neke rase se brže granaju od drugih. Npr. ako si igrao w3 onda znaš da elfovima treba posebno dugo da se razviju pošto moraju duplo više wispova (osnovnih radnika, kod blizzovih igara sve je to na isti kalup) napraviti da bi mogli kasnije da idu na nešto razvijenije od tier 1 unita. Drugim riječima, u datom trenutnku neka je rasa posebno slaba iz samo njoj svojstvenog razloga.
Booya 1k postova.
3 seljaka po kristalu takodjer ti je optimum.Kad expas,pola preselis na exp te ponovno gradis na obje baze do tri seljaka po mineralu,pa exp itd...Zanemari Reikov post,kasnije ti je ionako svejedno jer dobivas 100minsa u sekundi pa ti proba vise manje u izgradnji prilikom napada nije bitna.Dok nisi A+.= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
isto 3? uvijek mi se cinilo da su 2 max da se ne stvara guzva :s ovo otvara mnoge druge taktike za mene xD