Hahaha :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao GeForce
Ne rugam se tvojoj nesreći, nego mi je smješno kako ga od jednom ne voliš. Eeee... znam taj feeling, teško je nakon što si vozio space shuttle vratiti se na Trabant :P
Printable View
Hahaha :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao GeForce
Ne rugam se tvojoj nesreći, nego mi je smješno kako ga od jednom ne voliš. Eeee... znam taj feeling, teško je nakon što si vozio space shuttle vratiti se na Trabant :P
mi vjeruješ da mi je već moj box opet na popravku već 2 tjedna a od druga 2 prijetalja već mjesec dana :D
čim mi dođe stavljam ga u burzu i nek se nosi u 100 pm!
p.s.
jebo ti konzolu koja metal gear solid nema.
nisu 3 svjetla??? uglavnom, cisto sumnjam da itko igra ps3 na misa i tipkovnicu...= Citat =:
Izvorno postao GeForce
ja sam neko vrijeme mislil kupit x box, sva sreca kaj nisam... ostal sam vjeran playki...
je 3 su svjetla ^^
4 je mislim kad kabel za tv nije dobro ukopčan
3 svjetla su ti kada se onaj aluminij istrši i treba za zamijeniti ili tako nešto jedan je kad ti je hladnjak krivo podešen...i tako..
ma neznam sve u svemu smeće koje se samo kvari.imam Xbox360 a isekreno kao i da ga nemam.
Za sve potencijalne kupce evo UPUTASkako prepoznati novu Jasper X360 konzolu. CPU i GPU je rađen u manjem proizvodnom procesu što automatki znači da se manje grije i manje troši pa bi problemi oko otkazivanja konzole trebali biti daleko manji .Po mom mišljenju ovo je sada ono pravo.
= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
kolega mi je kupio novu novcatu Xbox360 konzolu i nakon 10 dana je umrla i nemože se porpaviti pa mora dobiti novu sada čeka... :pray:
Ane.= Citat =:
Izvorno postao Snowman
nekužim :?= Citat =:
Izvorno postao Rex Regis.cro
Rex - shvatili smo, ne moraš u svakom postu naglašavati svoje mišljenje o Xboxu. Postaješ naporan :D
Nemojte uspoređivati situaciju kod nas sa situacijom vani.
Mi, nažalost, Jasper konzole nećemo vidjeti još dugo. Sigurno.
Ne znam kolko ste upoznati sa situacijom, al X360 nije službeno u Hrvatskoj. Tako da je sve to sivi uvoz - ništa nije kontrolirano. Sophos uvozi što, kad i kako hoće te isto tako određuje i cijenu (konzole, dodataka i igara).
Okej, cijena je sad prilično dobra, no s obzirom da su to sve stari modeli konzola... nadam se da sam u krivu i da će ubrzo početi uvoziti Jaspere, ali po dosadašnjem iskustvu, fat chance.
Kako je đifors retardiran, to graniči s epskim.
NEMA TI NI KONPJUTOR METAL GIR NOVI HEHEHEHE ;DDDD
Isuse
Meni xbox360 >>>>>>>>>>>>>>>< ps3
Bolje igre, waaaaaaaaay ergonomičniji gamepad (plejkin bi potrgao samo radi l2 i r2 tipki) i mnogo brži i pregledniji intefejs.
Bio sam vani dosta puta i arcade novi košta 900Kn a elite košta 2300Kn dok premium košta 1800Kn tako da hrvatska je smeće živo što se tiče prodaje konzola.
Xbox 360 nije službeno u Hrvatskoj.
Tako da Microsoft nema baš nikakve veze sa cijenama kod nas.
Sophos uvozi konzole i potpuno proizvoljno određuju cijenu.
kolko ce jos izlaziti igre za xbox 360 ??
da li se isplati kupiti xbox 360 sad ili cekati da izade nesto vece ??
i naravno kolko kosta i gdje ga se sve moze kupiti????
:P
1. Još 4 godine. Minimalno.
2. Isplati se kupiti, ne čekati.
3. Ve-mil, Algoritam, SophosLab. Cijena mu je 1700 kuna naviše, ovisno o modelu.
PS3 vs Xbox360,hmm..............Wii ih sve owna :D
Kolko kosta arcade,kolko onaj izmedu (obican) i kolko elite ??????
:friends:
1 pitanje za one koji posjeduju xkutiju 360 sa čipom(il šta već je):
jel vam nedostaje igranje u multiplayeru ??
Pa ja imam čip i igram multi :?
ma ne brini dobit ćeš ban= Citat =:
Izvorno postao Assasin`s
Ja sam igro kod buraza xbox i nisam ni pomislio na multi jer su mi i SP rulale. Al inače, ima samo originale. Doslovno.= Citat =:
Izvorno postao olio
Danas sam zaigro CoD4 multi na Xbox 360 ,zakon je nema cheatera malo je teško ali navikneš se.
ja kupil fala bogu xbox 360 baš je zakon i ima dobar đostik :ekipa: :friends:
Pa je zakon je za te pare PS3 je preskup a nije mi baš nešt.
Ako netko zna di se u Puli ili okolici moze ugraditi chip neka odgovori
= Citat =:
Izvorno postao Lordluka123
chip nejde ni u ps3 ni u x360, tak da...
U PS3 neide ni u Xbox 360.Ali za Xbox 360 se radi flash dvd drive-a,a za PS3 još ništa nema :(
kolka je sad acijena xbox pro,elite i aracade
PS3 zbog dostupnosti igara i velike stope kvarljivosti X360. A i ipak je to Playstation :)
ZipZipforever :pray: :rotfl:
:rambo:= Citat =:
Izvorno postao Assasin`s
Xbox 360 PS3 je ko veliki PSP
PS3 :nonono:
Xbox 360 :bravo:
misliš
psp je kao mali ps3
Danas sam zaigro Xbox Live :pray:
Slusajte njega, vidi se da je upucen momak.= Citat =:
Izvorno postao Gaming Insider
A ja nisam objasnio zašto Xbox 360 nek uzme.Evo PS3 je preskup po meni ima nepotrebni blue-ray i kontroler koji je lagan bolje rečeno "kinesko smeće",uz to još davati 500kn+ za igrice je besmisleno ali ko voli nek izvoli 4000kn dat i za igre bacit para...Ja rađe dam za Xbox 1700kn i flasham ga i odem na TPB i party :friends: 8)
I za pola godine kupis jos jednog... sto se joysticka tice, smece nije, svoj vec imam godinu i pol, nikakvih problema nisam imo s njim, u najgorem slucaju je iste kvalitete kao i Xbox joystick.
nepotrebni blu ray? bas me zanima kolko bus love pljunul za blu ray player kad dvd ode u zaborav (ok, nebu tak skoro, ali bude)...= Citat =:
Izvorno postao Assasin`s
ak ti je prelagan joystick, kupi ds3, tezi je... i btw, japanci su izmislili playstation, ne kinezi, radje pazi na zemljopisu u skoli, velika je razlike...
joj gle, i svake godine dajes 300kn za xbl (pucam napamet) i jos k tome nemozes igrat kopije online jer bus pobral bananu... a onda si mozes s x360 da ti ne velim kaj...
igre se uvjek mogu izvana narucit po duplo manjoj cijeni (to ti je 250-300 kn ak ti ni matematika nejde), e, da, i ps3 je oko 3000kn, a ne 4...
i kolko das za x360 tolko ti bu dugo i dural...
inace se malo bolje informiraj prije nego pocnes srati po ps-u...
i ps je malo duze vani nego xbox... i ps je nastal iz nicega, a x su pohlepni ms-ovci napravili... ok, sad ja malo pretjerujem...
Nemoj biti bahat nego si me mogo sam ispravit pa bi shvatio