na kojim serverima igrate i na kojem je ono serveru PCPlay guilda?
brat kaze da je bio na forumu i da je na argent dawnu... a ja sad nista nevidim :|
ae vidimo se na argent dawn
Printable View
na kojim serverima igrate i na kojem je ono serveru PCPlay guilda?
brat kaze da je bio na forumu i da je na argent dawnu... a ja sad nista nevidim :|
ae vidimo se na argent dawn
Karazhan= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
pcplay gilda je PROPALA svaki sedmi dan neko dodje online....
EDIT : i davno je to prestala bit pcplay gilda jos od kad je Potjeh otiso
šta sereš, ima specijalaca ko u priči= Citat =:
Izvorno postao lizard
još su ostalo i puno treša lvl 70 pa gildama
potpis,meni je odlično bilo dok sam furao svoj Human Magea :((= Citat =:
Izvorno postao Outmind
omg i mislio sam si :-x= Citat =:
Izvorno postao M4mut
al nvm, ako su inaktivni kosto ljudi kazu...
nismo inaktivni ali prvobitna postava guilda vise nije tamo razislimo se po nacinalnima tj svako u svom guildu,imas lowbie i nase altove,pa dodi sve jedno ima puno hrvata i ljudi iz okolice =)
koji je broj tech supporta od blizzarda u evropi?
trazim po sluzbenom siteu al nigdje nema (
Čak sam 5 sekundi tražio!
http://www.wow-europe.com/en/support/technical.html
jedno noobovsko... ;D
Heroic Mechanar, to kao neka farm instanca ili? Nekuzim foru "odi nekoliko runova po Mechi pas imat para"??
aj ne kenjaj svaki osmi dan neko dodje online....= Citat =:
Izvorno postao Keloson
ma da u kojoj priči= Citat =:
Izvorno postao lizard
Imam pitanje u vezi nove expanzije Wrath of the Lich King.
Hoće li onda još više poboljšati casual igranje od onoga iz Burning Crusadea?
a kako su ga poboljsali s BC-om ? stvarno neznam jer nikad nisam igro prije BC-a?
Stavili su arenu to je kao casual playing,a mozeš izgledat isto ko da igraš instance znači uber cool samo u drukcijoj boji i drukcijim statsima,a ni instance nisu više tako teške sad se jedna 25-man instanca pređe u jednoj veceri,a prije expe. je to bilo puno duze jer su instance bile 40-man,a i bilo je više bossova.= Citat =:
Izvorno postao lizard
aha e pa onda oce jer su najavili jos dosta 10 man raidova :D
Zato ja idem WH i pew pew :)
zašto mi se armory ne updejta već 2 tjedna? :(
Evo ako ima tko da se poput mene pita što se dešava sa serverima evo vam odgovora sa wow-europe.com:
Hvala Bogu pa idem u školu inače bih poludio od dosade čekajući da se ovo popravi...= Citat =:
Realm News
We are currently experiencing some issues with the authentication server. At this time it is not possible to log in to any realm, forum, or account management.
Any player who is currently logged in will not be logged out, but if they do log out they will not be able to log back in until the issue is resolved.
In addition to this, the following realms are currently offline due to a related issue:
Agamaggan
Aggramar
Al'Akir
Arathor
Argent Dawn
Aszune
Azjol-Nerub
Bladefist
Bloodhoof
Bloodscalp
Burning Blade
Burning Legion
Crushridge
Daggerspine
Deathwing
Doomhammer
Draenor
Dragonblight
Dragonmaw
Dunemaul
Emerald Dream
Sunstrider
Twilight's Hammer
Warsong
Zenedar
We currently have no ETA for resolving these issues.
Aj da i ja nabacim jedno pitanje.
Dakle volio bi vidit onyxiu i druge bestije iz obicnog wowa, pa vas sad ja pitam dal se isplati raidat po starim istancama ili odmah u outland?
Na kojem si serveru? Na mom serveru imaš LFM Onixya, Molten Core, Blackwing Lair skoro svaki dan. Većinom ljudi to rade iz zezancije.= Citat =:
Izvorno postao BlackDCRO
Ako misliš zbog opreme, bolju opremu dobiješ u prvim questovima u outlandu. :wink:
Nema koristi od toga =) jedino sentimentalna vrijednost od lvl 60 itema =)
Na Karazhanu sam.
Inace nije mi do opreme, znam da je outlandu bolja, nego cisto radi zabave i da se suocim s onyxiom oci u oci. Kad sam pocinjao igrat wow(prije godinu dana) jedva sam cekao da se dignem na taj 60. i krenem pwnat onyxiu, ali nazalost burning crusade je to sve pokosio :cry:
Pitao sam cisto da znam dal jos uvijek ima ekipe na 60. lvlu koja radi Onyxiu i istance za taj lvl.
Imaš ljudi koji idu ono 5-man,ali ne vjerujem da ima onih koji su lvl 60 i da to rade inace svi dizu na 70 i onda tek krecu pwnat one malo teze instance kao karazhan ili zul'aman.MC,BWL,ONYX,AHN'QIRAJ20,40,ZUL'GURUB mozeš jednostavo stavit pod prošlost i pogledat filmiće na netu :)= Citat =:
Izvorno postao BlackDCRO
Netrebas =) na Karazhanu si,znam da su Kuur i ekipa radila takve stvari e sad jel jos rade dunno raspitaj se
imas na official forumu od karazhana popis ljudi koji imaju attunement za odredjeni azeroth instance..
je ali uzmi u obzir da na forumu nije ni 30% igraca
http://img75.imageshack.us/img75/7852/w ... 432ca1.jpg
Pitanje: Zašto je ovo tolilko zabavno?
:rotfl: haha ganking time kad sam ja to radio nasmijao sam se do suza :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Maze
Najjaci je corpse camping to ocito tebi rade kad vidim da ovaj jedan lik sjedi i ceka :rotfl:
Ajd dobro.. neka, ako je zabavno 4 na 1.= Citat =:
Izvorno postao prcko