Iliti ovo ti je Sandbox grasshopa. :D
Printable View
Iliti ovo ti je Sandbox grasshopa. :D
Imam zadatak od Dark Brotherhooda ubiti Rufia, odmah na početku. E sa ovim likom ne želim raditi misije za njih, no kad razgovaram sa Rufiom on pobjegne u onu drugu sobu i ne miče se, dok je quest još aktivan. Pa jel' mogu nekako odbaciti taj zadatak?
ubij LaChancea ili nemoj obavljat zadatak
kao sto je ps1ho reko nemoj radit zadatak.al njega ubij (tog rufija) to ja napravio i quest uspjesno obavljen :D :D= Citat =:
Izvorno postao FireSpirit
Samo jedna riječ:Bravo
jel to meni ili ps1hu?
To je sarkazam.I prema tebi.= Citat =:
Izvorno postao gray_fox
A Ps1hu bravo.
Zadatak od jedne countess, nisam siguran koje, u kojem trebam naći ukradenu sliku counta. Ispitao sam sve svjedoke i kažu mi da trebam sada logički zaključivati tko je kriv. Dvojica kažu da je te noći padala kiša, a ona ženska Chanel kaže da je bila u vrtu, i čitala od zvijezda. Pa... očito je da nije mogla čitati kad padala kiša i sumljam na nju, no kako ju okriviti. Našao sam i onu čudnu sliku u west toweru.
Pomoć!
Moraš kad skupiš sve dokaze uć u njenu sobu i porvaliti u jedan od ormarića gdje ćeš naći nekaj vezano uz sliku koliko se sječam. Dok to ne napraviš baba neće priznati da je kriva!!!
vak, prvo imaš onu čudnu sliku u west toweru, zatim imaš kisteve u lacternu na njenom stolu i imaš mrlju od boje na sagu u blagavaonici, kad to sve prikupiš odi do Channel i optuzi je, dalje sam odluci sta ces...
Gdje ima kupiti chameleon scroll, jer mi treba za enchantanje.
Po mogućnosti Shroudwalk, itd.
Najbolji scrollovi su uobicajeno u dungeonima i fortovima kad si na visljim levelima, ali mos nac u Magic Shopovima po gradovima ili u Mages Guoildovima...= Citat =:
Weatherleah quest.
Došao sam do farme, no nema ogreova. Jel' ovo nekakav bug ili se ogreovi pojavljuju nakon određenog vremena?
di se moze vidjet sve o liku??? skilovi i to??
bug, loadaj ili i construction setu završi zadatak= Citat =:
Samo jedno pitanje...Koliko ukupno ima questova u Oblivionu,pa da vidim da li sam ista blize kraju (i da se konacno vratim na Morrowind)...trenutno sam ih pohabao 131...
ima ih 288 !!! :killyou: :killyou:= Citat =:
Izvorno postao Gothmog
pa u pola igre pritisnes tab i dalje ces sigurno znat jer se vise toga ne sjecam jer igru nisam dugo igro :?= Citat =:
Izvorno postao LinkEX
evo jedan vas je na cv-u uvrijedio clan kotor fan- http://www.crovortex.com/forum/1/teme/2509-390.html
Aj mi molim te razjasni sta mislis pod ''naš'', smo mi neka sekta tu ili šta?
e jel ima mozda negdje na internetu karta sa svim side questovima (mislim ono da su sva mijesta odkrivena tipa spilje, rudnici i ta sranja) ako ima neka netko da link
(mozda je to netko vec pitao ne znam neda mi se citati od pocetka)
Vidi ovo: http://www.uhs-hints.com/uhsweb/hints/oblivion/150.php. Klikni na pojedinu regiju na mapi i pokazat će ti se svi objekti (spilje, rudnici, prenočišta...)
Samo da kažem da je oblivon sramota.
sta jee tebi?cak i tvorci koji su napravili igru su rekli da im je obli... bolji od morre= Citat =:
Izvorno postao Maze
A to meni znači----- šta?= Citat =:
Izvorno postao gray_fox
Svatko ima pravo na svoje mišljenje. zar ne?
pa de naravno da ce rec da je nastavak bolji od orginala... sta bi bilo da kazu da je orginal bolji... to je ko da su priznali da neznaju radit svoj posao
Ne ide mi u glavu zašto je umbra najači sword u igri?? :o
Ja sam imao jedan deadric koji je sigurno bio bolji od umbre, još sam stavio na njega neko kamenje, dakle zanima me koliki vam je najveći damadge nekog oružja, neznam dali se varam ali od mog deadrica je bo 27
Kaj ti to vrjedi kaj je Umbra možda najjači mač u igri kad je ružan ko lopov! Rađe bum imal neki slabiji mač ali ljepši tak da mi je gušt igrati tu igru! Tih par damage-a više me nebu glave došlo!
Ja sam većinu igre imao Two Handed Sword od Elfova, ne znam koliki damage je radio ali je bio zvjer i pol!
Nema od tebe power-playera. :D= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Ali u neku ruku se slažem, budući da je vannila Oblivion rađen za prave mekušce... nadam se da se nitko neće uvrijediti.
Umbri je 33...= Citat =:
Izvorno postao Nightyx