sretno s tim, nemoguce je skupiti dovoljno za PLEX na trialu osim ako ti netko ne da 500m= Citat =:
Izvorno postao Markecgrad
Printable View
sretno s tim, nemoguce je skupiti dovoljno za PLEX na trialu osim ako ti netko ne da 500m= Citat =:
Izvorno postao Markecgrad
Itekako je moguće.
Station trading će mi (nadam se) davati barem 20mil dnevno kada se malo ufuram u njega, ninja salvaging mi je minimalno 10mil dnevno već sada, a kako nam je krenulo, pvp loot u trenutnom corpu bi mi mogao osigurati sve to u jednom danu ako mi se posreći.
Najbolji corp statsi ikada.
sretno si onda s tim ali sam jako skeptican u vezi toga
Naravno da sam missclickao order i dobio civilian salvager za 100mil. Toliko o station tradingu ;_;
Desetminutni FW small plex site = this= Citat =:
Izvorno postao LukA33
Aaaaand trenutna situacija + 200 na marketu
Pa ti budi skeptičan :D
Kaj si uspio zaradit sa ingame lovom?
Aha, tjedan dana faction warova uz minimalan trud.
http://i.imgur.com/UIAIQkn.jpg
Look what I found :D
znaci samo preko faction warfare-a si uspio skupiti?
Da, čak sam i probao farmati u FWu sa altom koji ima 0 SP čisto da se uvjerim da je moguće. Zarađivao sam solidnih 40mil/h.
Sve ti na kraju ovisi na kojem je tieru strana na kojoj se boriš, a oni najviše ovise o FW farmerima koji iskorištavaju čitav taj sistem i promjene stranu kada ubiju market trenutne. Trenutno su u Minmataru koji je do nekidan bio na tier 4, a to je toliki bonus da se u sat vremena plexanja da zaraditi preko 400mil. Imali smo u Amarru jedan dan ogromni tier push, i dignuli smo se na t3 na kratko vrijeme. Samo taj dan sam zaradio oko 1bil koji sam kasnije spiskao na eve lutriju :d
mozes mi malo to objasniti? ako nije problem naravno
Zapravo je dosta jednostavno. Cijeli FW sistem se vrti oko Loyalty pointsa koje u posebnim shopovima mijenjas za iteme. Vecina tih itema je dostupna samo u tim shopovima, a posto je potraznja za njima velika i kolicina ljudi u faction waru koji ih kupuju sa LPom mala, oni postaju dosta vrijedni.
E sada, zaraditi LP se moze na tri nacina; capturanjem plexeva, obavljanjem FW misija i ubijanjem protivnicke militie (PvP). Capturanje plexeva je najjednostavniji nacin za zaradu jer se sastoji od ubijanja jednog NPCa i orbitiranja beacona sve dok timer ne istekne (ako se obavlja defenzivni plex, ne treba ni NPCa ubiti, pa je zato moguce sudjelovanje i zarada sa potpuno novim accountom). Jedina fora kod plexeva je to sto ti svatko moze uci u njih jednom kada se aktiviraju, pa ako planiras farmati LP i izbjegavati PvP, najbolje je pronaci relativno prazan sistem.
FW misije su mnogo isplativije i za vecinu ljudi glavni izvor zarade, no potreban je stealth bomber da bi bile isplative, te stoga nisu dobre za novije igrace.
Sada iskreno bonuse ne znam napamet, no minmatar se nekidan na kratko digao na tier 5, i bilo je moguce zaraditi preko 1bil/h, mozda cak i vise. No takve situacije su rijetkost, tako da u najboljem slucaju mozes ocekivati tier 3 koji je jos uvijek uzasno isplativ.
Na mobitelu sam i ne mogu ni procitati sto sam sve napisao gore, nadam se da ima nekakvog smisla :D
Ako te jos nesto zanima slobodno pitaj.
ova
ma skuzio sam kako to sve funkcionira ali mi je uzasno problem naci corp koji radi FW, a ne mozes uci u militia-u dok si na trialu
Ako si voljan strpiti se par tjedana dok se tieri ne stabiliziraju onda dodi u Amarr militiu. Fweddit i njihov alliance je vodeći u FWu i među top 10 opcenito u igri. Ako imas reddit account star najmanje 2 mjeseca onda upadnes bez problema, no ako ne, postoji referral sistem u corpu pa mi samo javi ako si zainteresiran.
Druge opcije su ti pronaci corp u minmataru, no on je prepun rusa i farmera tako da sumnjam da bi ista postigao tamo, caldari je najlosija militia u igri a za gallente iskreno ne znam.
Scamanje najbolja profesija ikad.
Napravim alt, odem na listu high sec corpova, posaljem ovo kojih dvadesetak puta random likovima i izlogiram se. Barem jedna osoba obično bude dovoljno glupa da padne na foru. Easiest money ever.
Kod EVEa mi je najfora upravo to što je ekonomija toliko slobodna da je raj za vješte con artiste. Čitao sam o par epskijih scamova.
U zadnje vrijeme je dosta popularno scamanje i pljačkanje corpova. Igrači znaju biti čak i po godinu dana u corpu dižući si rank samo da bi ga kasnije opljačkali.
Baš nekidan je lik pokupio 600bil u opremi i brodovima iz jednog nullsec corpa. Cool stuff.
Jučer sam baš probao igrat trial verziju, očaran sam. Šteta kaj se mora plaćat pretplata ko za wow.
To je zapravo najbolja stvar kod igre. Možda ćeš morati platiti prvih mjesec-dva, no nakon toga ćeš zarađivati dovoljno da si plačaš sub ingame lovom, i biti će ti kao da igraš najbolju f2p igru ikad, samo bez ikakvih pay2win gluposti.
Javi mi svoj nick, mogu ti dosta olakšati igru ako si voljan nastaviti igrati.
Mene zanima koliko bi vremena dnevno trebao uložiti da bih zarađivao toliko novaca ingame?
Sve ovisi i tome koje skillove imas i cime se bavis. Za potpuno novog igraca je najbolji faction warfare o kojemu sam se raspisao na prosloj stranici, no postoji jos toliko nacina za zaraditi hrpu novaca da ih nema smisla uopce pokusati nabrajati (uzmi moje scamanje gore kao primjer).
Eh sad, da se naprimjer odmah bacis u exploration, nakon tjedan dana treninga vec mozes skenirati i obaviti vecinu high sec kompleksa, a oni obicno daju iteme vrijedne izmedu 5-20 milijuna ISKa, a postoji mala sansa da dropaju itee vrijedne i po nekoliko stotina milijuna, a u low secu i po deset puta vise. Dobar explorer uz malo srece moze zaraditi za sub u roku od nekoliko sati, ponekada i minuta.
Ukratko, ako dovoljno dobro istrazis zeljenu aktivnost, ubrzo ces imati vise novaca nego sto ces ikada trebati.
Zvuci primamljivo, mogao bih isprobati igru jednog dana.
Imam osjećaj da bi ovo jelo puno vremena, iako izgleda fascinantno. Zasad mi je on hold al videl bum kad dalje...
Kak i od koga mogu dobit guest pass od 21. dana? Ak je neko voljan dati nek mi se javi na PM.
EDIT: Nisam pročital post gore. :D
https://secure.eveonline.com/trial/?inv ... tion=buddy
Slobodno me convaj u igri ako imas kakvih pitanja ili trebas pomoc/brodove/bilosta.
Nick: Teal'c Jaffad
/bonner
Sorkac na doublepostanju.
http://www.twitch.tv/ccp
ALSO EVE MOVIE CONFIRMED.
https://forums.eveonline.com/default.as ... ind=unread
http://www.reddit.com/r/Eve/comments/1d ... _into_the/
Pogodite tko je osoba u pitanju :D
Nice one :D