meni je dobra ona s kamionom,zapravo,te se jedino i sjećam :(
Printable View
meni je dobra ona s kamionom,zapravo,te se jedino i sjećam :(
pogledao sam svaku najmanje 10 puta ali jbga sve u svemu uvijek mi je draza koju trenutacno gledam :)
Nabavio sve epizode enterprisea, 4 sezone. Sad fino svaki dan pogledam po jednu dvije i imam gledat kaj dva mjeseca ak ne i više ^^
Uuu, traje Voyager, ona epizoda sa slipstream pogonom, Dauntless izgleda prebrutalno :pray: Par sekundi za 15 svj. godina, mrak. Šteta kaj nije pravi nego samo prevara xD
= Citat =:
Izvorno postao VCOnaab
hahah da to je to - istina!
Ali kako me ona Sedma napaljuje to je nevjerojatno. Baš ima "ono nešto" (pritom ne mislim samo na predobre obline) :D
Baš sad išao provjerit kad je ST večeras, kad ono zaboravio da je nedjelja :(
Nemoj me podsjećati. Shvaćam da je hawt u onom preuskom kostimu, ali u faci je ista moja bivša profesorica iz matematike, a i po godinama su tu.
That's just wrong dude, veliki turn-off. :)
Da ti utrljam sol na ranu:
:P
Plus, još glumi u Sharku sa Jamesom Woodsom, tam je isto dobra. Danas je opet Voyager, al neću ga moć gledat popodne neg tek navečer, ak neću spavat xD Za to vrijeme gledam enterprise, zanimljivo je vidjet federaciju koje još nema u to dobra.
Ovo danas je jedna od zanimljivijih sedminih uloga, kad ima u sebi više ličnosti pa ih stalno mijenja, pravi lol :D
I obukla se u plavo, i ležala.= Citat =:
Izvorno postao Aral
8)
koja je to serija.....= Citat =:
Izvorno postao Aral
PS. ja sam fan ali prvi je šrot teški.... ono
Ej, pazi malo na riječnik. :-x
Prva serija je legenarna. A ovakve scene su kultne.
Bila odlična epizoda jučer, dosta netipična za Star Trek, nisam očekivao takvu etičke dileme oko korištenja medicinskih rezultata koji su dobiveni eksperimentiranjem na ljudima (Bajorancima) tijekom okupacije njihovog planeta, za spašavanje člana posade. Dr. Mengele je, pretpostavljam, bio inspiracija za lik Kardasijskog doktora.
tipična je za tng ili u manjoj mjeri za ds9, ali ne za voyager
Ma ja pratim Star Trek tek djelomično, pa nisam tolko upoznat s svim sezonama, zato me iznenadilo.
zapravo početne sezone nove generacije u dosta slučajeva obrađuju neke teme primjenjive na današnji svijet, homoseksualizam, terorizam, etiku i mnogo toga. eto pred koji tjedan je i u voyageru bila epizoda koja se bavila povijesnim revizionizmom :)
Takve glupe dileme šta se tiče liječenja mogu imati samo u Star Treku. Nije da ne volim seriju, jer mi je stvarno prirasla srcu, ali imaju previše moraliziranja nekad.
Pa nije to nista lose. Ovako serija ima i neku obrazovnu svrhu, barem za mlade generacije koji to gledaju... :wink:
Zadnje 2 epizode su valjda najlošije epizode Voyagera.
Onog s kardasijancem je bilo i previše u DS9-u.
A onaj vodeni planet i Tomova degradacija... katastrofa.
Sjećao sam se da će ga degradirati, ali sam zaboravio kako će biti glup razlog za to.
Zato mi je ona epizoda sa Sedmom i borgovskom jezgrom bila odlična (epizoda od ponedjeljka, mislim).
Kak Đenvejica glumi Arachniju, svaki put se odvalim kad vidim tu epizodu :rotfl:
koja špica epizoda, totalni treš :)
Jučer je bilo opaka epizoda Voyagera, jedna od omiljenijih. A danas će isto bit brutalno, Sedma se vrača u kolektiv...privremeno ^^
Šmrc, ovo mi je jedna od tužnijih epizoda Voyagera...svi se raspradaju jer su kopije nastale na onom demonskom planetu.
Da, vjerojatno i najtužnija. Vrlo duboka epizoda.
Volim epizode u kojima umre Voyager. Čak i ako nije pravi :p
e otkad se voyager prikazuje kod nas (kolko je epizoda prošlo)? jel ima neki stalni termin?
+1= Citat =:
Izvorno postao The Boz
posebno kad i janeway umre :)
Onu epizodu jučer nikako nisam mogao shvatiti ozbiljno, onak, George Constanza s prokletom vaginom na čelu.
http://mos.totalfilm.com/images/7/7-...rek-cameos.jpg