znam, pomislio sam da je to neki bug il nesto= Citat =:
Izvorno postao KI KI
Printable View
znam, pomislio sam da je to neki bug il nesto= Citat =:
Izvorno postao KI KI
destroyer, luna,mirana,vengeful,spectre,morph,rexar,tauren,ju gg,silencer,crystal,lina...
wow= Citat =:
Izvorno postao ...
OMG, koliko ti accounta imas xD= Citat =:
Izvorno postao M4rc3LL1u5
Stealth Assassin i Bloodseeker zavisi na koju stranu odem :D
sa mi je najveci gay heroj a bs je predobar
meni osobno su najjaci pudge i mirana zbog svojih spellova koji nisu samo point & click
sta je je triba malo uvatit mot sa debelim da ga privuces, a miranu izbjegavam dosadna mi je nekako :o= Citat =:
Izvorno postao AVGstar
Meni je osobno teze igrat sa chenom i controlat neutrals nego hookat/arrow pogoditi, nije mi uopce bed hookat/arrowat, jucer sam bas igrao Miranu, recimo da sam fulao 1 od 10 : ) A Shadow Priest je pizdio, on je bio vs mene u laneu on mi je bio glavna meta :)= Citat =:
Izvorno postao Lord Myrkul
[quote=Systematic Rewerse]Meni je osobno teze igrat sa chenom i controlat neutrals nego hookat/arrow pogoditi, nije mi uopce bed hookat/arrowat, jucer sam bas igrao Miranu, recimo da sam fulao 1 od 10 : ) A Shadow Priest je pizdio, on je bio vs mene u laneu on mi je bio glavna meta :)[/quote:zr5f5nzt]= Citat =:
Izvorno postao "Lord Myrkul":zr5f5nzt
nemoj niti spominjat chena, tab mi nesto ne radi kako triba sa sve triban mison minjat poludin...
ja kod chena nekoristim creepove samo 1 i 2 a item build je meka,bot, a ostalo ovisi protiv kojih heroja igram
e ne moze to tako :nonono: :D= Citat =:
chen je imba s 3 stun creatura al je dosta tesko igrat na taj nacin al puno bolje za tim i za opcetniri gameplay s chenom
neznam ja , ali gleda sam pro lika kako igra sa chenom i dize samo prvu, drugu , pluseve i ulty a creepove ne koristi i rula na veliko
Pa da! On je djeli dobar dmg sa svojim spelovima i još ako ima dagoon ili pugnu u timu ja si protivniku u line-u!= Citat =:
Istina, jel od kad su neutralsi nerfani vise se nekoriste toliko= Citat =:
ma vi nemate pojma... goblin miner ftw... :D
signed= Citat =:
Izvorno postao Karlo_from_Bjelovar
Pa istina, techies rula :)
fora koja uvijek pali, stavis branch, tango, ili nesto slicno, i izminiras sve oko toga^^
ahahaha gosu ideja... bas cu probat
prije kad sam igro s techiem stavio sam mine na spawn od neutralsa i nako toga se nisu spawnali :S jel su to popravili?
Squee And Spleen FTW.. zadnji put kad sam igro s njim imo sam beyong godlike nisu me ni mogli ubit...cak sam i lotar kupi radi zajebancije= Citat =:
Izvorno postao Systematic Rewerse
to su neki jadni idioti kad miner moze bg= Citat =:
Izvorno postao Morphling
wards, gem, necro lvl3 to kod njih ne pali?
ili su svi bili melee :D :D
[quote=Lord Myrkul]to su neki jadni idioti kad miner moze bg= Citat =:
Izvorno postao Morphling
wards, gem, necro lvl3 to kod njih ne pali?
ili su svi bili melee :D :D[/quote:3mgu1dci]
Nemora biti da su njubsi, cak sam nedavno vidio na MYM Prime Nations da je Francuska vs Bosne pickala techiesa :D
hmm... moze link za replay? :)
Smanji sig!!!!= Citat =:
Imas na mymovoj stranici= Citat =:
[quote=Systematic Rewerse]Imas na mymovoj stranici[/quote:1l5y9ry0]= Citat =:
Izvorno postao "Karlo_from_Bjelovar":1l5y9ry0
ne trazi mi se daj link :)
evo ti link MYM vs aD.MYM|Merlini je koristio techia
http://rapidshare.com/files/53457932/20 ... lXGBz2.w3g
Sto slazete za Slazadara ( ako se tako pise :D ) ?