Bit će to nastavak fallouta samo sa novom tehnologijom. Točka.
Printable View
Bit će to nastavak fallouta samo sa novom tehnologijom. Točka.
To ti je ko da kažeš bit će to novi nastavak NFS-a,samo neće biti auta,bit će avantura,a glavni lik je neki Emo Koreanac.
Ne more like: Bit ce novi nastavak NFS-a samo sa novom tehnologijom tj. avionima i tocka.= Citat =:
Izvorno postao Thrall
Ok, onda možemo gledat da je Fallout 3 u stilu Stalkera...samo se radnja dešava Americi, nije fps nego tps i uz invertory dobivamo jos skilove i atribute za razvijanje...mješavina rpg-a i pucačine, tako nekako...
FPS i TPS, oba pogleda ima. Bit će drukčija atmosfera nego u stalkeru, manje horor, i nema kiše, oluja, vremenskih promjena općenito, samo plavo nebo i oblaci tu i tamo.
istina, zaboravih da će fallout 3 koristit modificirani oblivion engine koji ne može dočarat onakve predivne svjetlosne horor efekte iz stalkera...= Citat =:
Izvorno postao mravojed20
Plavo nebo? :shock:= Citat =:
Izvorno postao mravojed20
nebo nece bit plavo bit ce onako sve sivo zuto ko u traileru
Zakaj nema kiše i nevremena?= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Pa u Morrowindu sam obožavao onu grmljavinu, bljeskove neba i sl. Odlično je bilo napravljeno! Sumnjam da će to izbaciti kad su to gotovo usavršili!?!?!?
PS: U STALKERU odlično izgleda kad grmi :pray: Sve mrkli mrak u nočnim satima, a kad zagrmi vidiš gotovo čitavu mapu na djeličak sekunde! Perfektna je atmosfera u toj igri, dao Bog da rade igre po uzoru na STALKER-a što se atmosfere tiče! Stoji na samome tronu, bez ikakve konkurencije, druge igre mu niti do gležnja nisu što se tog segmenta tiče!!!
Todd Howard je rekao da su probali radit neke toksične kiše i pješčane oluje al da su sve maknuli. Pazi, ovo je pustinjski krajolik nastao zbog nuklarnog rata, nema livada, šumetina itd.
http://www.justin.tv/monkeyman1988
Evo Todd je maloprije demonstrirao igru,loša kvaliteta slike al jebiga.
Nije prikazan nikakav dijalog ni likovi, samo pucanje po neprijateljima. Na kraju je ispalio mini nuklearku, niš posebno, čak prosječno, mogu reć.
rofl, ako je to fallout onda sam ja papa... mislim da si "malo" fulao link :D
Završio je dio s Falloutom, nakon njega je bio demo Resident Evila 5, pa Fable 2, pa Gears Of War 2, sad ovaj glavonja neš blebeće.
Uglavnom, Todd se šeta po razrušenom gradu, puca snajperom, sačmaricom, nekom plazma puškom i baci EMP granatu na turret.
Onda doleti Enclave u Vertibirdu i počne pucati po njemu, on vadi Fatmana(ispucava nuklearke), i puca na njih.
fuck nisam naso link da gledam
jel zna neko di mogu pogledat replay?
Nema još nigdje. Ali za par sati bi trebao izaći još duži trailer pa se strpi, ionako se na ovom JAKO loše vidjelo.
Spomenut ću još da će opet biti za kupiti dodatke kao u Oblivionu.
VATS je nekako nespretan, kamera se promjeni par puta dok dođe do lika, potpuno random.
Evo ovdje ima, kvaliteta prejadna.
part 1 YBxmajmmtys
part 2 8hbZ-FxbEJE
um....ovo nema ni zvuka lol
mislim da cu pricekat jos nekih sat vremena onda ce valjda bit nes normalno za pogledat
Evo bolja slika:
http://www.gametrailers.com/player/user ... t=featured
oooo...meni ovo izgleda super igrivo.Snajper u ruke i deri.
čudno... jako čudno...
i ne sliči mi na fallout. da mi je netko pokazao taj video bez naslova mislio bih da je neka nova pucačina. ne izgleda loše, no vats mi je smiješan.
um ovo izgleda totalno prelose wtf lik mjenja oruzja ko u nekom fps
i vidim da su po mapi pometali di se mogu uzimat oruzja i municija to totalno ubija sve rpg elemente
da izgleda jako loše, ali fokusirali su se na borbu i nisu nam pokazali nikakve rpg elemente.
I još si ga prikazali na Xboxu.Ode fallout serijel
Oblivion sa puškama...meni paše.Volim pojednostavljene,akcijske rpg naslove.U najavi tip govori o ogromnoj igri sa oko 100 sati same igre,o kompletno otvorenom gradu...Ja čekam igru sa veseljem.I Oblivion sam igrao sa guštom tak da vjerujem da nebum razočaran.
vidiš,kad tako opišeš igru meni se sviđa.Jedina stvar koja mi se ne sviđa kod ove igre je što je nastavak fallouta 3 samo imenom ne duhom
jel to čitavo predstavljanje na ovom e3-u ili će bit još gameplaya?
Bit će još. Treba izaći trailer od nekih 6 minuta navodno.
evo dakle još jedan... izgleda lots of fun...
http://www.gametrailers.com/player/36202.html
Evo cijeli trailer.
evo jos jedan....
http://www.gametrailers.com/player/36202.html
inace sry......nisam vidio...pogledajte vrijeme....postanja......nije spam....ozbiljno....
isprika mravojed...
Izgleda kao solidan FPS..