Pa ak koristiš membransku od 100 Kn i membransku od 400, razlika je vrlo mala.
Uglavnom, nisi relevantan za područje tipkovnica, a čini se da ti to smeta.
Printable View
Pa ak koristiš membransku od 100 Kn i membransku od 400, razlika je vrlo mala.
Uglavnom, nisi relevantan za područje tipkovnica, a čini se da ti to smeta.
Neznam kako si došao do zaključka da me dira to što mi je besmisleno trošit 1000kn na tipkovnicu ali ok.
Mene fascinira činjenica da će netko pljunut masne pare na tipkovnicu jer "se bolje piše po njoj i materijal je od aluminija". I poprilično sam siguran da nisam jedini.
Neka te i dalje fascinira.
Antighosting za tipkanje :pray: :pray:
Oba shifta pritisnuta tokom tipkanja ti trebaju samo ako si teški retard.
Meni se blago jebe za taj antigosting i ta slicna ostala elektronska smeca i govna.
Tebi je bilo bitno samo da je mehanička tipkovnica, iz vrlo praktičnog razloga.
Mehanička tipkovnica funkcionira kao Raid za ljude. Čim je vide ili čuju, bježe glavom bez obzira.
Ti imaš mir bar jedno 50 metara oko kompa.
Tocno,a istina je i to da ne dam bas svakome blizu kompa.Evo bas je mali od sestricne bio kod mene jucer.Djecacic ima tri godine i nisam ga htio pustati samog za komp da mi nesto ne potrga,a to je iskljucivo sva periferija koja me masno kostala. Sto se tice softvera koji je unutra i koji mi nista ne znaci "ožeži kume" instalirat cemo ponovo.
Edit:Sad sam se sjetio jednog poznanika s kojim sam radio na terenu.Decko je otisao raditi i stari mu je ostao sam doma koji od kompa zna valjda samo gdje se pali.Kada se ovaj vratio nakon tjedan dana i upalio komp bilo je ikona,mapa i sranja na desktopu na sve strane.Nije mogao nista raditi nego brisati sve na novo :D
Valjda za pisanje EU projekata trebaš oba shifta. Ili hardkor gejmeri koriste oba istovremeno.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Kad držiš 2 shifta brže šprinta.
Nemorate vi držati oba šifta, samo je taj test lakše izvesti tako nego držeći npr Shift + W (u mnogim igrama šrint naprijed) i tipkajući neki tekst u međuvremenu (da vidite koje tipke registrira, koje ne a koja kombinacija pravi ghosting) što je izgledna gaming situacija. Ako si ne možete povući analogiju s time, ko vam kriv što ste panjevi.
Kakve veze ima shift + w sa oba pritisnuta shifta? Sa prvom kombinacijom mi rade sve tipke, a kad držim dva shifta ne rade sve.
Koliko ja znam, najčešća kombinacija u FPS igrama je Shift + W + Space, ali svejedno si uzmi Corsair K60. Tipkara mi izgleda k'o sisato guzata mulatkinja koja ipak nešto malo više vuče na white supremacy nego na black power, al' ima taj šmek i čube jedne prave rasne crnkinje like the one below this txt.
http://www.zaslike.com/files/80q3sizk4fzksga72so.jpg
Bogte jebo di je Admir da ga opet bana.
E fakat, kako ti se da? Daj sjaši s mene više.
Admir ne može banat ljude.
Možda je mislio Admin?
N i R nisu baš blizu. Možda je drugčije na mehaničkoj tipkovnici.
Nije, ali na Dvorak layoutu jest.= Citat =:
Izvorno postao Xero
Ne moraš me citirat kad postaš odmah ispod mene.
Znam da ne moram, ali nitko ne kaže da ne smijem.= Citat =:
Izvorno postao Xero
Kad meh tipku stisneš do dna ona tupo udari od šasiju, kod Scissora je sličnije baš tom taktilnom na pola hoda, samo je nešto izraženiji osjećaj. Mislim da tipke uopće ne dođu do šasije kod scissora, da škarice love dosta ranije i baš zato to jesu najtiše keybe na tržištu.= Citat =:
Izvorno postao marijanovic
I argument da meh lovi na pola puta mi je općenito bedast, samo zbog tromosti prsta nećeš stati na pola pritiska kad je hod max 4mm, lol :D Koliko bi precizan morao biti i kakve bi reflekse morao imati da staneš na cca 3mm. I na meh keybi ćeš u 99% slučajeva stiskati do dna tipke, pogotovo kod bržeg pisanja (a uvijek čovjek brzo piše) pošto što si brži imaš manje kontrole, a gotovo sve meh keybe su glasne kad udare od šasiju (osim ako slučajno imaju O gumice kao G710+).
Pa green, blue, brown ti jasno daju do znanja kada je tipka registrirana - zato na njima brzo naucis ne stiskati tipke do dna. To i je svrha tactile feedbacka.
A u pičku materinu... sad je bitno dali ćeš pritisnuti tipku 3mm ili 4mm. Taman pomislim da ne može tema postati gluplja.
Nije to ništa, tema će postati još gluplja, samo se ti divi...
Razmišljam si, možda mi je mudrije pimpati laptop (SSD od 60-64 GB, novi/zamjenski punjač jer je na starom kabel otišao, nova baterija s eBaya) nego sad uzeti tipkovnicu kad već nema neke što bi mi idealno odgovarala.
SSD bi bio neki najosnovniji, najobičniji - laptopu je 7 godina i ne vjerujem da će još dugo, no u zadnje vrijeme ga nešto često koristim zbog raznoraznih poslova/obveza. Konektor kojeg laptop ima je SATA-I, dakle bilo koji SSD bi odgovarao. Razmišljam o Kingston SSDnow V300 60GB za cca 500 Kn.
Adapter bih uzeo neki zamjenski, vjerojatno od 95W - isti bi mi vrlo vjerojatno odgovarao i za idući laptop.
Bateriju bih naručio s eBaya za nekih 200tinjak Kn. Ova u laptopu je otišla, ne drži više ni pola sata.
Sad si razmišljam, ako bih nekako uspio isčamćiti od roditelja nekih 100-200 Kn pa da si uzmem i tipkovnicu )700-800 Kn) i SSD (~500 Kn( za laptop.
Adapter nije hitan, kao ni baterija - i to su sitne stavke (200-300 Kn) što znači da ih je osjetno lakše isfinancirati.
Edit: Uzeo bih i neko USB kućište za 2.5" disk, da iskoristim ovaj 100GB HDD što je u laptopu.
Preporučam da kupiš radije tipkovnicu jer ne možemo više izdržati daljnje cliffhangere. Prenapeta je tema postala.
To kažeš zato što nisi relevantan za područje tipkovnica, a to ti očito smeta.
Also, jel mu ovo Ubergamer custom rank? :D
Nije.
Kako se te bi da isus te jebo stalno pisat takve gluposti?= Citat =:
Izvorno postao Niko Bellic
AKO NE UZMEŠ TIPKOVNICU RUKE ĆEMO TI ODSJEĆ.
Ovo ti je svakako pametnija ideja. Imao sam takav setup u laptopu i SSD je za laptop najbolja moguća nadogradnja. Meni se tek povremeno palio vent, ali većinu vremena bio je potpuno nečujan. Pošto sam taj svoj laptop dao sestri i staroj kad im je njihov riknuo, SSD ubacio u svoj gaming komp, ali da se to nije desilo još uvijek bi bio u laptopu.
Preporuka za 2.5" HDD kućište
http://www.sweex.com/en/assortiment/sto ... ngs/st150/
Ugodno me iznenadila kvaliteta izrade i materijala, kućište izgleda fenomenalno, jako je tanko pa lako stane u svaki džep, a i cijena mu je ogroman plus.
P.S. Kod kupnje kućišta za disk OBAVEZNO gledaj da uz njega dolazi Y kabel i da je ulaz na kućištu miniUSB, a ne microUSB. Razloga je bezbroj, ali najvažniji su stabilnost u radu i izdržljivost samog konektora.